Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Ingles védekezni nem nagyon akart, "tessék , mehet a ziccer nyugodtan"
több mint 4 éve
jaja ő, ezt nem mondta, csak én próbáltam parodizálnieltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőltCsak nem Crazy közvetít?
Sixo
Gondolom még mindig lecsap minden szánalmas magas labdát, ahogy azt otthonról hozta...
FLZOLI
több mint 4 éve
eltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőltCsak nem Crazy közvetít?
Sixo
Gondolom még mindig lecsap minden szánalmas magas labdát, ahogy azt otthonról hozta...
több mint 4 éve
igazi Chargers-es, egyből tudja mi a pályaÉreztem, hogy ez lesz az első asszociáció.Nah, Michelle is 2-0Wild? Hol?
Szesze
Chargers LT
Kampman
több mint 4 éve
Kozák amúgy korrekt volt. Nem Katinka volt.Ott is volt vlm hasonló az olimpia után abban hogy a pasimat megtettem edzőmnek hogy meglegyen a pénze.
NB2
több mint 4 éve
Magyar tv, istenem 😕
több mint 4 éve
eltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőlt
több mint 4 éve
Thales eddig mértani pontossággal játszik a braziloknál.Jujj...
Igor
több mint 4 éve
Thales eddig mértani pontossággal játszik a braziloknál.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Csipes érme nekem a legfényesebb érem erről az olimpiáról.
több mint 4 éve
Éreztem, hogy ez lesz az első asszociáció.Nah, Michelle is 2-0Wild? Hol?
Szesze
Chargers LT
több mint 4 éve
Kozák amúgy korrekt volt. Nem Katinka volt.
több mint 4 éve
Öttusában hogy van most a vívás?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Minden nap ilyenkor 6 és 8/9 között van a leggyengébb időszak, ma ez különösen gyenge sajnos, bár az olimpia vége felé már ez lesz.azért ez az usa-ausztrál kosár meccs nagyon jónak ígérkezik
Itt az én tervem délelőttre
8:00 műugrás, női torony
8:30 omnium/scratch
9:27 omnium/tempó
10:07 omnium/kieséses
10:30 falmászás, sebességi
10:55 omnium/pontverseny
11:30 falmászás, bouldering
9:30-tól van 20 kili gyaloglás... lesz 10-től férfi kézi is, i guess. Meg női vízilabda 8:30-tól...
Ez egy nagyon gyenge nap.
Nem lenne falmászás/omnium, meg 9-kor callom, valszeg visszaaludnék...
Igor
több mint 4 éve
Nah, Michelle is 2-0Wild? Hol?
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Halkan megjegyzem, akit Crazy idegesít, az Bognár Gergővel is megnézheti a meccset az ES2-n. 😉
több mint 4 éve
Nah, Michelle is 2-0
több mint 4 éve
Minden nap ilyenkor 6 és 8/9 között van a leggyengébb időszak, ma ez különösen gyenge sajnos, bár az olimpia vége felé már ez lesz.Itt az én tervem délelőttre
8:00 műugrás, női torony
8:30 omnium/scratch
9:27 omnium/tempó
10:07 omnium/kieséses
10:30 falmászás, sebességi
10:55 omnium/pontverseny
11:30 falmászás, bouldering
9:30-tól van 20 kili gyaloglás... lesz 10-től férfi kézi is, i guess. Meg női vízilabda 8:30-tól...
Ez egy nagyon gyenge nap.
Nem lenne falmászás/omnium, meg 9-kor callom, valszeg visszaaludnék...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Haláli Jenő, hogy gólnak hívja a kosárszerzést 😁remélem itt is el fog mindent kiabálni, mint tegnap kerékpárban, 10 pontos ausztrál előny az első negyedben: kész itt vége a meccsnek
Ahogy ugye hivatalos, csak nem szokás
Chargers LT
több mint 4 éve
ez is, fasza
több mint 4 éve
Haláli Jenő, hogy gólnak hívja a kosárszerzést 😁Ahogy ugye hivatalos, csak nem szokás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nah, ez szép volt
több mint 4 éve
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/canoe-sprint/medal-standings.htm2 nap után... Carrington egyedül viszi novi zelandot