Az oldal adatbázis-hiba miatt jelenleg nem működik! További infó:  www.reddit.com/r/bowlhu/

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 429 — Lájkold a zsűrit!
Itt a kurva 7vége erre semmi érdekes nem megy 😕
alatriste
ég egy óra és lesz sok atlétika meg mazochistáknak magyar női kézi
Rajna
jó lesz az atlétkika, bár nekem túlságosan futás specifikusak... szívesebben nézném a nehéz atléták számait
alatriste
ES playeren van külön stream minden ügyességi számról 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 342 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Rajna
jó lesz az atlétkika, bár nekem túlságosan futás specifikusak... szívesebben nézném a nehéz atléták számait

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
alatriste

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 342 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 056 — Steelers fan
Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.

Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
Szokol
Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.

Inkább Hosszú teljes éremmentessége, ami miatt eddig talán egy kicsit a várakozások alatt vagyunk, az 1 judo és a 3 vívás érem teljesen rendben van, ahogy Milák is. Ha Hosszú hozott volna két érmet vegyesen, vagy Verrasztó/Kapás/Kenderesi hoz egy bronzot, pontosan úgy állnánk, ahogy kell.
Rajna
Kicsit vitatkoznék. Szilágyi esetében mit tippeltél az olimpia előtt? Én rámondtam a bravúraranyat, még ha nem is volt elvárás, mint Milák aranya. Jó, Siklósi érme bravúr, nem is kicsi, azt elfelejtettem az előbb.

Katinka esetében csak vágyálom volt a feltámadás, szerintem édesapám már két éve mondta, hogy nem szerez érmet, de elfogadom azt, ha meglepőnek hívjuk a teljesítményét.

Verrasztótól már a döntő meglepetés volt, csak utálom, ezért nem írtam! 😁 Kapasnál és Kenderesinél tudtuk, hogy kellenek a betlik az ellenfelektöl, ezek nem jöttek. Ők hozták, amit tudnak, de az éremhez kevés volt.
több mint 3 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.

Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
Szokol
Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.

Inkább Hosszú teljes éremmentessége, ami miatt eddig talán egy kicsit a várakozások alatt vagyunk, az 1 judo és a 3 vívás érem teljesen rendben van, ahogy Milák is. Ha Hosszú hozott volna két érmet vegyesen, vagy Verrasztó/Kapás/Kenderesi hoz egy bronzot, pontosan úgy állnánk, ahogy kell.
Rajna
Azért az sem véletlen, hogy a MOB is 13 érmet jelölt meg, mint várható éremszám, és jobban nem bontották le, hogy melyikből mennyi.
több mint 3 éve

Szokol

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 056 — Steelers fan

több mint 3 éve
Az M4 szerint atlétikában "női 100m gyors" lesz ma, bár kétségtelenül gyorsan fognak futni, azért megnézném, ahogy a rekortánon megy a gyors lábtempó.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 094 — nabege2@yahoo.com
Djoko vesszőfutása tovább tart...
több mint 3 éve
Durva, hogy 3. nap és megint egész nap semmi magyar éremesély. Nagyon bele kell húznunk jövő héten, de most simán kinéz egy 5-6-5-nek.
NB2
Volt ma azért egy ezüstünk. És indig a vége az erősebb a kajak-kenu miatt, esetleg a két póló miatt is az utolsó 1-2 nap jó hajrá lehet, de hát a 20 érem végig elég durván hangzott, a 15 volt a reális célkitűzés, de attól is elmaradhatunk. És persze az egész a kajakon múlik, ha ott beégünk, akár meg is állhatunk 2 aranynál, de ha ott túlteljesítünk (mondjuk 4 arannyal), akkor lehet ebből akár 8 arany is egész könnyen.

Igazából nekem mindig fura is, hogy az aranyak száma alapján lőjük be, mennyire sikeres egy olimpia. Persze ez egy fonts mérőszám, de nekem pl. Pekingről egész jó emlékeim vannak a vízilabda-triplázás miatt, az nekem ér vagy 5 kajakaranyat, amit megnézek pár perc alatt és el is felejtem kb. Londonról is a legemlékezetesebb a magyar-izlandi kézimeccs, aztán persze közünk nem volt az aranyhoz. Szóval az érmek száma mellett az sem mindegy, hogy milyen sportágban és milyen módon nyerjük őket, a csapataranyak sokszorosat érnek nekem, de pl. a vívás/úszás is sokkal értékesebb, mint a kajak.

több mint 3 éve
csipkelli 4 008
Durva, hogy 3. nap és megint egész nap semmi magyar éremesély. Nagyon bele kell húznunk jövő héten, de most simán kinéz egy 5-6-5-nek.
NB2
Szerintem 16 alatt maradunk.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
De az íjászatot is Szekeres közvetíti nem, aki a vívást? Ha igen akkor miért csodálkoztok? 😊
NB2
Török Olivér, ami persze majdne ugyanaz. Annyiban jobb, hogy ő legalább nem talál ki dolgokat, amik történnek, mint Szekeres, aki képzeletbeli tusokat is közvetít helyenként

több mint 3 éve
De az íjászatot is Szekeres közvetíti nem, aki a vívást? Ha igen akkor miért csodálkoztok? 😊
több mint 3 éve
Hihetetlen mennyi időbe telik rájönni még napok után is, hogy 11>10
Rajna
De most legalább rájött 😀
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
Jo volt ez a donto. Kar hogy nem az olasz nyert, de azert jo volt.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hihetetlen mennyi időbe telik rájönni még napok után is, hogy 11>10

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 131 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.origo.hu/itthon/20210729-hosszu-katinka-gyalazkodas-uszas-olimpia.html
NB2
Nyilván lehet játszani a mártírt, néha kell egy kis felüdülés a náci propaganda gyártása közben.

Amúgy a 24-en volt egy jó podcast, ott volt egy olyan gondolat, hogy most az eredmények nem fedik el a Hosszú és a személyisége körüli visszásságokat (ingyen uszoda, magánélet kiteregetése, ágymelegítők mint kókler díszedzők, ISL viták a pénzen)

Azt, hogy 32 éves eddig is lehetett volna mondani, vagy hogy nem az igazi a forma idén azt is

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 046 — Lucas Scott
Na, így, hogy a horvátok verik a szerbeket, kb. akárkivel játszhatunk még a túlsó csoportból pólóban. Ha a görögök verik az USÁt, megnyerik a mi csportunkat, és akkr az olaszokkal a 2. helyért meccselünk (a döntetlen nekik kedvez). Győzelem esetén a szerb-montenegrói győztesével, vereség esetén a spanyol-horvát vesztesével játszanánk. Ha esetleg kikapnának a görögök, akkor győzelemmel lehetünk csoportelsők is, akkor a szerb-montenegrói vesztesével játszanánk. Szerintem a szerb-spanyol-horvát hármasból kb. mindegy, kit kapunk, Montenegró egy fokkal könnyebb lenne. De ha a szerbek és a görögök hzzák a papírformát, akkor úgysem kaphatjuk a crnagorácokat, szóval tökmindegy, mit játszunk az olaszokkal. Korai meccsünk van, szóval nem is tudunk amúgy matekozni hálisten.
Rajna
Sztem onnan mindegy ki jön, nehéz dolgunk lesz. Szerbeket nagyon régen vertük már meg vilagesemenyen de most a mai meccsen nem tűntek annyira erősnek. A horvátok most nagyon extrát játszottak és nekik ez nagyon kellett mert könnyen bajba kerülhettek volna ha ma nem szereznek pontot.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kár, hogy a kommentátor nem tudja, hogy egyéniben 6 pontig megy az íjászat...
több mint 3 éve
Milák úszása fantasztikus volt, ezt a hülye amerikait nem lehetett megverni. Így rajtolni...
Egyébként évek óta nézem, hogy az amerikaik rohadt jól rajtolnak és fordulnak. Ha én edző lennék, ezt tanítanám meg elsőre az úszóimnak.
Pólóban pont elkaptam a jugoszláv belháborút, szerbek tolnak egy magyar Sydney-t?😊 De tényleg itt nem lehet jósolni semmit, 1-8-ig bárhol végezhet bárki.
több mint 3 éve
Elnézve az állást, a top5 szinte tuti megvan Berecznek, 17 pont az előnye a 6.-al szemben, és 9. hely esik ki neki jelenleg, tehát egy teljes blama sem lenne végzetes katasztrófa.

Szerkesztette: Rajna

több mint 3 éve
 www.origo.hu/itthon/20210729-hosszu-katinka-gyalazkodas-uszas-olimpia.html
több mint 3 éve
Tang 28-29-28-28-28-at lőtt a bronzmeccsen, de így is 7-3ra kikapott
  Felkapott fórum témák