Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
A tegnapi kommentemre se reagált senki, de újfent megemlíteném a sportlövőket. Nekik rendszeresen min. 2-3 érmet prognosztizálnak (legalább egy arannyal), sose tanulva a közelmúltbólTiszta hülyeség sportlövészetben érmekkel számolni, totál kiszámíthatatlan az egész. Nem csak magyaroknak, hanem bárkinek.
r.baggio
több mint 4 éve
A tegnapi kommentemre se reagált senki, de újfent megemlíteném a sportlövőket. Nekik rendszeresen min. 2-3 érmet prognosztizálnak (legalább egy arannyal), sose tanulva a közelmúltbólNincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.
Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
Szokol
Inkább Hosszú teljes éremmentessége, ami miatt eddig talán egy kicsit a várakozások alatt vagyunk, az 1 judo és a 3 vívás érem teljesen rendben van, ahogy Milák is. Ha Hosszú hozott volna két érmet vegyesen, vagy Verrasztó/Kapás/Kenderesi hoz egy bronzot, pontosan úgy állnánk, ahogy kell.
Rajna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aki az előző olimpián vagy vb-n ebben a ciklusban volt érme vagy a világranglistán top 5 körül van simán az olimpiai érem kellene a célja legyen. Nyilván a covid vagy egy olimpia előtti sérülés ezt felülírja.Most, hogy hány ilyen emberünk volt nem tudom, de Milák, Szilágyi, Siklósi, kard csapat, Tóthra ez mind igaz.
több mint 4 éve
vagy nem 😊a brazilokon kívül egyedül a spanyolok jöttek olyan kerettel a fociban ami arra utal hogy ők tényleg nyerni akarnak (pl Pedrinek, Oyarzabalnak jól jött volna a pihenés),ehhez képest gyengébb ellenfelek ellen is olyan nyögvenyelősek mint az EB-nlehet mennek is haza 😊
Heisman
NB2
több mint 4 éve
a brazilokon kívül egyedül a spanyolok jöttek olyan kerettel a fociban ami arra utal hogy ők tényleg nyerni akarnak (pl Pedrinek, Oyarzabalnak jól jött volna a pihenés),ehhez képest gyengébb ellenfelek ellen is olyan nyögvenyelősek mint az EB-nlehet mennek is haza 😊
Heisman
több mint 4 éve
Nem tudom volt e említve, de Jacoby úgy úszta a vegyesváltót hogy leesett a szemüvege
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a brazilokon kívül egyedül a spanyolok jöttek olyan kerettel a fociban ami arra utal hogy ők tényleg nyerni akarnak (pl Pedrinek, Oyarzabalnak jól jött volna a pihenés),ehhez képest gyengébb ellenfelek ellen is olyan nyögvenyelősek mint az EB-n
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Djoko visszalépett a vegyes páros bronzmeccsétől
több mint 4 éve
nah 7-es rögbiben a brit csajok térdeltek, fiji meg nem, miközben ott az egész csapat feketéből áll
több mint 4 éve
ES playeren van külön stream minden ügyességi számról 😉jó lesz az atlétkika, bár nekem túlságosan futás specifikusak... szívesebben nézném a nehéz atléták számaitItt a kurva 7vége erre semmi érdekes nem megy 😕ég egy óra és lesz sok atlétika meg mazochistáknak magyar női kézi
alatriste
Rajna
alatriste

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
jó lesz az atlétkika, bár nekem túlságosan futás specifikusak... szívesebben nézném a nehéz atléták számaitItt a kurva 7vége erre semmi érdekes nem megy 😕ég egy óra és lesz sok atlétika meg mazochistáknak magyar női kézi
alatriste
Rajna

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Itt a kurva 7vége erre semmi érdekes nem megy 😕ég egy óra és lesz sok atlétika meg mazochistáknak magyar női kézi
alatriste
több mint 4 éve
Itt a kurva 7vége erre semmi érdekes nem megy 😕

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kicsit vitatkoznék. Szilágyi esetében mit tippeltél az olimpia előtt? Én rámondtam a bravúraranyat, még ha nem is volt elvárás, mint Milák aranya. Jó, Siklósi érme bravúr, nem is kicsi, azt elfelejtettem az előbb.Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.
Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
Szokol
Inkább Hosszú teljes éremmentessége, ami miatt eddig talán egy kicsit a várakozások alatt vagyunk, az 1 judo és a 3 vívás érem teljesen rendben van, ahogy Milák is. Ha Hosszú hozott volna két érmet vegyesen, vagy Verrasztó/Kapás/Kenderesi hoz egy bronzot, pontosan úgy állnánk, ahogy kell.
Rajna
Katinka esetében csak vágyálom volt a feltámadás, szerintem édesapám már két éve mondta, hogy nem szerez érmet, de elfogadom azt, ha meglepőnek hívjuk a teljesítményét.
Verrasztótól már a döntő meglepetés volt, csak utálom, ezért nem írtam! 😁 Kapasnál és Kenderesinél tudtuk, hogy kellenek a betlik az ellenfelektöl, ezek nem jöttek. Ők hozták, amit tudnak, de az éremhez kevés volt.
több mint 4 éve
Azért az sem véletlen, hogy a MOB is 13 érmet jelölt meg, mint várható éremszám, és jobban nem bontották le, hogy melyikből mennyi.Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.
Szokol
Rajna
több mint 4 éve
Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.
Szokol
több mint 4 éve
Nincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
több mint 4 éve
Az M4 szerint atlétikában "női 100m gyors" lesz ma, bár kétségtelenül gyorsan fognak futni, azért megnézném, ahogy a rekortánon megy a gyors lábtempó.
több mint 4 éve
Djoko vesszőfutása tovább tart...
több mint 4 éve
Durva, hogy 3. nap és megint egész nap semmi magyar éremesély. Nagyon bele kell húznunk jövő héten, de most simán kinéz egy 5-6-5-nek.Volt ma azért egy ezüstünk. És indig a vége az erősebb a kajak-kenu miatt, esetleg a két póló miatt is az utolsó 1-2 nap jó hajrá lehet, de hát a 20 érem végig elég durván hangzott, a 15 volt a reális célkitűzés, de attól is elmaradhatunk. És persze az egész a kajakon múlik, ha ott beégünk, akár meg is állhatunk 2 aranynál, de ha ott túlteljesítünk (mondjuk 4 arannyal), akkor lehet ebből akár 8 arany is egész könnyen.
NB2
Igazából nekem mindig fura is, hogy az aranyak száma alapján lőjük be, mennyire sikeres egy olimpia. Persze ez egy fonts mérőszám, de nekem pl. Pekingről egész jó emlékeim vannak a vízilabda-triplázás miatt, az nekem ér vagy 5 kajakaranyat, amit megnézek pár perc alatt és el is felejtem kb. Londonról is a legemlékezetesebb a magyar-izlandi kézimeccs, aztán persze közünk nem volt az aranyhoz. Szóval az érmek száma mellett az sem mindegy, hogy milyen sportágban és milyen módon nyerjük őket, a csapataranyak sokszorosat érnek nekem, de pl. a vívás/úszás is sokkal értékesebb, mint a kajak.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Durva, hogy 3. nap és megint egész nap semmi magyar éremesély. Nagyon bele kell húznunk jövő héten, de most simán kinéz egy 5-6-5-nek.Szerintem 16 alatt maradunk.
NB2
több mint 4 éve
Durva, hogy 3. nap és megint egész nap semmi magyar éremesély. Nagyon bele kell húznunk jövő héten, de most simán kinéz egy 5-6-5-nek.
több mint 4 éve
De az íjászatot is Szekeres közvetíti nem, aki a vívást? Ha igen akkor miért csodálkoztok? 😊Török Olivér, ami persze majdne ugyanaz. Annyiban jobb, hogy ő legalább nem talál ki dolgokat, amik történnek, mint Szekeres, aki képzeletbeli tusokat is közvetít helyenként
NB2
több mint 4 éve
De az íjászatot is Szekeres közvetíti nem, aki a vívást? Ha igen akkor miért csodálkoztok? 😊