Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Hihetetlen mennyi időbe telik rájönni még napok után is, hogy 11>10De most legalább rájött 😀
Rajna
több mint 4 éve
Jo volt ez a donto. Kar hogy nem az olasz nyert, de azert jo volt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hihetetlen mennyi időbe telik rájönni még napok után is, hogy 11>10
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210729-hosszu-katinka-gyalazkodas-uszas-olimpia.htmlNyilván lehet játszani a mártírt, néha kell egy kis felüdülés a náci propaganda gyártása közben.
NB2
Amúgy a 24-en volt egy jó podcast, ott volt egy olyan gondolat, hogy most az eredmények nem fedik el a Hosszú és a személyisége körüli visszásságokat (ingyen uszoda, magánélet kiteregetése, ágymelegítők mint kókler díszedzők, ISL viták a pénzen)
Azt, hogy 32 éves eddig is lehetett volna mondani, vagy hogy nem az igazi a forma idén azt is
több mint 4 éve
Na, így, hogy a horvátok verik a szerbeket, kb. akárkivel játszhatunk még a túlsó csoportból pólóban. Ha a görögök verik az USÁt, megnyerik a mi csportunkat, és akkr az olaszokkal a 2. helyért meccselünk (a döntetlen nekik kedvez). Győzelem esetén a szerb-montenegrói győztesével, vereség esetén a spanyol-horvát vesztesével játszanánk. Ha esetleg kikapnának a görögök, akkor győzelemmel lehetünk csoportelsők is, akkor a szerb-montenegrói vesztesével játszanánk. Szerintem a szerb-spanyol-horvát hármasból kb. mindegy, kit kapunk, Montenegró egy fokkal könnyebb lenne. De ha a szerbek és a görögök hzzák a papírformát, akkor úgysem kaphatjuk a crnagorácokat, szóval tökmindegy, mit játszunk az olaszokkal. Korai meccsünk van, szóval nem is tudunk amúgy matekozni hálisten.Sztem onnan mindegy ki jön, nehéz dolgunk lesz. Szerbeket nagyon régen vertük már meg vilagesemenyen de most a mai meccsen nem tűntek annyira erősnek. A horvátok most nagyon extrát játszottak és nekik ez nagyon kellett mert könnyen bajba kerülhettek volna ha ma nem szereznek pontot.
Rajna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kár, hogy a kommentátor nem tudja, hogy egyéniben 6 pontig megy az íjászat...
több mint 4 éve
Milák úszása fantasztikus volt, ezt a hülye amerikait nem lehetett megverni. Így rajtolni...Egyébként évek óta nézem, hogy az amerikaik rohadt jól rajtolnak és fordulnak. Ha én edző lennék, ezt tanítanám meg elsőre az úszóimnak.
Pólóban pont elkaptam a jugoszláv belháborút, szerbek tolnak egy magyar Sydney-t?😊 De tényleg itt nem lehet jósolni semmit, 1-8-ig bárhol végezhet bárki.
több mint 4 éve
Tang 28-29-28-28-28-at lőtt a bronzmeccsen, de így is 7-3ra kikapott
több mint 4 éve
M4 sport szerint még megy a finn dingi futam, ami több mint negyedórája végetért, remélem izgulnak.
több mint 4 éve
Na, így, hogy a horvátok verik a szerbeket, kb. akárkivel játszhatunk még a túlsó csoportból pólóban. Ha a görögök verik az USÁt, megnyerik a mi csportunkat, és akkr az olaszokkal a 2. helyért meccselünk (a döntetlen nekik kedvez). Győzelem esetén a szerb-montenegrói győztesével, vereség esetén a spanyol-horvát vesztesével játszanánk. Ha esetleg kikapnának a görögök, akkor győzelemmel lehetünk csoportelsők is, akkor a szerb-montenegrói vesztesével játszanánk. Szerintem a szerb-spanyol-horvát hármasból kb. mindegy, kit kapunk, Montenegró egy fokkal könnyebb lenne. De ha a szerbek és a görögök hzzák a papírformát, akkor úgysem kaphatjuk a crnagorácokat, szóval tökmindegy, mit játszunk az olaszokkal. Korai meccsünk van, szóval nem is tudunk amúgy matekozni hálisten.
több mint 4 éve
Azért Giles Scott eszméletlen az 5 futamgyőzelemmel a 8ból
több mint 4 éve
Na 5., nem rossz ez. sajnos Heiner közelebb lépett hzzá, de ő is közelít Cardonához. 3 pontra az ezüst, 9-re a 4. hely és az arany is, ez nem néz ki rosszul.
több mint 4 éve
A lényeg, hogy a spanyolt tartsa maga mögött (meg lehetőleg az új-zélandit), akkor jó esélye lesz az ezüstre
több mint 4 éve
A brit túl jó, de az ezüst, bronz simán összejöhet még ebből 🙂
több mint 4 éve
A hajrára 5.nek fordul, de nagyn kicsik a különbségek előre-hátra
több mint 4 éve
Sajna Scott vezet a futamban, de Berecz feljött a 4. helyre és nincs nagy különbség
több mint 4 éve
Valakinek van esetleg streamje Berecz futamához?Jelenleg 8. Helyen áll a futamban, ha lehet honni az oldalnak.
Platypus
több mint 4 éve
Valakinek van esetleg streamje Berecz futamához?Sajna nem nagyon közvetítik, mert egyszerre csak egy vitorlásversenyen szokott kamera lenni, és ost éremfutam van szörfben
Platypus
több mint 4 éve
No kialakult a döntő mezőnye női 50 m-es puska összetettben:Yulia Zykova (RUS): hasonfekvő lövészetben ezen a távon európabajnok 2019-ben
Sagen Maddalena (USA): totál outsider, meglepetés h döntőzik
Jeanette Hegg Duestad (NOR): 22 éves norvég kiscsaj, bronzérmes volt ebben a számban az idei EB-n
Yulia Karimova (RUS): a szám világbajnoka 2018-ból
Jolyn Beer (GER): 300 m-es összetettben európabajnok 2019-ben
Andrea Arsovic (SRB): 10 m-es légpuskás versenyben EB-bronzérmes 2020-ban
Nina Christen (SUI): a szám európabajnoka 2019-ben
Ziva Dvorsak (SLO): csapatban lett EB-ezüstérmes idén ebben a versenyszámban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Valakinek van esetleg streamje Berecz futamához?
több mint 4 éve
Most van a női műugrás selejtező...
Szeressük 😍
Chargers LT
több mint 4 éve
Most van a női műugrás selejtező...Szeressük 😍
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Tegnap láttam, hogy egy csomóan Djokovic buktáinak örültek. Mi az oka annak, hogy ilyen népszerűtlen itt? Nem követem a teniszt annyira, de amilyen összeállításokat látok róla, nekem kifejezetten szimpi. Vagy csak jó a PR?Szerintem csak mindenki Nadal és Fedex drukker, ennyi
Hanni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀