Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Tegnap láttam, hogy egy csomóan Djokovic buktáinak örültek. Mi az oka annak, hogy ilyen népszerűtlen itt? Nem követem a teniszt annyira, de amilyen összeállításokat látok róla, nekem kifejezetten szimpi. Vagy csak jó a PR?
több mint 4 éve
Nem láttam eddig fórumon az infót, de férfi egyéni íjászatban egyik koreai sem jutott be a legjobb négy közéSixo már be is baszott, azért nincs itt 😅
Platypus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Fél perccel a vége előtt Pineau labdát szerez, végigrobog, de a ziccerét kirúgja Sedoykina, így egy góllal nyertek a ruszkik női kézilabdában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem láttam eddig fórumon az infót, de férfi egyéni íjászatban egyik koreai sem jutott be a legjobb négy közé
több mint 4 éve
Nah nyertek az olaszok, ha ausztrálok megverik a németeket, akk biztos továbbjutók az olaszok, ha a németek győznek, körbeverés van a 3 csapat között.

Madden hates me.
több mint 4 éve
BLR/CHN/NZL dobogó a trambulinon - a második belorusz épp lecsúszott / úgy éreztem kicsit lepontozták.De az első ketőt eltaláltam, én is őket mondtam volna 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
3+éremfutamNa Berecz 5 pontra az aranytól és az ezüsttől is, 7 pont előnye van a 4.-el szemben. Nyilván hiba nem nagyon fér bele (bár csak egy 9. hely a kieső nála, ami még nem vészes), de ha jönnek a stabil top6-7-ek az érem elég jó eséllyel meglehet.még hány futam van vissza? 3?
Rajna
Szesze
több mint 4 éve
Na Berecz 5 pontra az aranytól és az ezüsttől is, 7 pont előnye van a 4.-el szemben. Nyilván hiba nem nagyon fér bele (bár csak egy 9. hely a kieső nála, ami még nem vészes), de ha jönnek a stabil top6-7-ek az érem elég jó eséllyel meglehet.még hány futam van vissza? 3?
Rajna
több mint 4 éve
Na Berecz 5 pontra az aranytól és az ezüsttől is, 7 pont előnye van a 4.-el szemben. Nyilván hiba nem nagyon fér bele (bár csak egy 9. hely a kieső nála, ami még nem vészes), de ha jönnek a stabil top6-7-ek az érem elég jó eséllyel meglehet.
több mint 4 éve
Ez az éremfutam vitorlázásban hogy működik? Plusz egy verseny ami beszámít az összesítésbe, vagy egyedül az dönt?TOP 10 mehet csak, és duplaponttal beleszámít.
Wester
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ok, az eleje nem volt annyira domináns tényleg így visszagondolva, valójában a 3. negyed volt nagyon durván extra, de szerintem ez egy nagyon jó játék volt.Érdekes én absz nem láttam ezt az álmosságot amit mond.. kibaszott jól védekeztünk kb végig emberhátrányban, nyilván ez nagyon sokat kivesz, ehhez képest így is dobtunk egy csomó klasszis góltAz első félidőben azért én igen, elöl főleg látszott, hogy abszlút lendület nélkül és ötlettelenül támadunk. De összességében ez tényleg egy jó meccs volt.
Szesze
Rajna
Nah Marcz is ezt mondja, végre valaki 😀
több mint 4 éve
Izgi ez az olasz-nigériai kosármeccs, 1-gyel mennek az olaszok 6,5 perccel a vége előtt. Nigéria ha kikap, biztosan kiesik.Ezt nézem félszemmel trambi mellett, de most Dong Dong odarakott egy elég korrekt gyakorlatot. Negyedik trambulinérme lehet...
empty taxi
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Érdekes én absz nem láttam ezt az álmosságot amit mond.. kibaszott jól védekeztünk kb végig emberhátrányban, nyilván ez nagyon sokat kivesz, ehhez képest így is dobtunk egy csomó klasszis góltAz első félidőben azért én igen, elöl főleg látszott, hogy abszlút lendület nélkül és ötlettelenül támadunk. De összességében ez tényleg egy jó meccs volt.
Szesze
több mint 4 éve
Ez az éremfutam vitorlázásban hogy működik? Plusz egy verseny ami beszámít az összesítésbe, vagy egyedül az dönt?
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Érdekes én absz nem láttam ezt az álmosságot amit mond.. kibaszott jól védekeztünk kb végig emberhátrányban, nyilván ez nagyon sokat kivesz, ehhez képest így is dobtunk egy csomó klasszis gólt
több mint 4 éve
Izgi ez az olasz-nigériai kosármeccs, 1-gyel mennek az olaszok 6,5 perccel a vége előtt. Nigéria ha kikap, biztosan kiesik.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ma játszottak legjobban eddig a fiúk, remélem ez összefügg a formaidőzítéssel...Nah Madaras is így látja 😁
Viszont támadásban előny kihasználásban még mindig jobb kell
Chargers LT
több mint 4 éve
Hát ez a két barom aki bírót játszott a meccsen nagyon szorossá akarta tenni, szánalmas...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
nem értek egyet Hajdu B-vel, sztem ez egy közel tökéletes játék volt tőlünk
több mint 4 éve
Szepen, gollal lezarva, bravo!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ma játszottak legjobban eddig a fiúk, remélem ez összefügg a formaidőzítéssel...Viszont támadásban előny kihasználásban még mindig jobb kell
több mint 4 éve
16 kiállítást kaptak, beszarás!És nincs egy domináns centerük vagy ilyesmi, azért pl. tegnap a japánok ellen Parkes miatt kaphattunk volna jogosan is ennyit, de itt nincs ilyesmiről szó.
Szesze
több mint 4 éve
szedd ki bohóc
több mint 4 éve
16 kiállítást kaptak, beszarás!
több mint 4 éve
Na ,mekkora gol! Most mar ez megvan, de elkepeszto ma a biraskodas.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil