Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
7.96 kell végül távolban a döntőhöz, a finn Pulli pont befért
több mint 3 éve
Háfra végre jól játszott, az összes többi középső ember gyengélkedett. Ki ül a padon? persze hogy Háfra.. dögöljek meg ha értem a logikát
több mint 3 éve
Na, csak összehozzuk ma is az agyfelbaszást?
több mint 3 éve
szép védekezés
több mint 3 éve
mi a faszért ebben a felállásban kezdtünk??
több mint 3 éve
én a maiban azért bízom.. viszont a svédek ellen szerintem simán ki fogunk kapniJa persze, én se hiszem, hogy meglesz akár a mai is, de egy nem csak matematikai esélyünk azért van még.Eleve szkeptikus vagyok azzal kapcs, h meddig tudjuk ma tartani ezt a védekezést.. mondjuk a támadásainkban viszont van még tartalék. Egyértelműen a spanyolok a legkedvezőbb ellenfelek nekünk stílusban, jobb lett volna előbb játszani velük.ha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalMég lehetünk továbbjutók, ha itt nyerünk, a francia-brazil nem döntetlen, az oroszok verik a spanyolokat, mi meg az akkorra mára csoportgyőztes svédeket. Ez nem teljesen irreális, de úgysem jön össze.
hülye csajok egy héttel ezelőtt kellett volna jól játszani
röhögve csoport 2.-ok lehettünk volna
NB2
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Ja persze, én se hiszem, hogy meglesz akár a mai is, de egy nem csak matematikai esélyünk azért van még.Eleve szkeptikus vagyok azzal kapcs, h meddig tudjuk ma tartani ezt a védekezést.. mondjuk a támadásainkban viszont van még tartalék. Egyértelműen a spanyolok a legkedvezőbb ellenfelek nekünk stílusban, jobb lett volna előbb játszani velük.ha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalMég lehetünk továbbjutók, ha itt nyerünk, a francia-brazil nem döntetlen, az oroszok verik a spanyolokat, mi meg az akkorra mára csoportgyőztes svédeket. Ez nem teljesen irreális, de úgysem jön össze.
NB2
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Márton Gréta amúgy szélről a sarokból 5/5 lövés/gólMondjuk ő ezt tudja 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Eleve szkeptikus vagyok azzal kapcs, h meddig tudjuk ma tartani ezt a védekezést.. mondjuk a támadásainkban viszont van még tartalék. Egyértelműen a spanyolok a legkedvezőbb ellenfelek nekünk stílusban, jobb lett volna előbb játszani velük.ha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalMég lehetünk továbbjutók, ha itt nyerünk, a francia-brazil nem döntetlen, az oroszok verik a spanyolokat, mi meg az akkorra mára csoportgyőztes svédeket. Ez nem teljesen irreális, de úgysem jön össze.
NB2
Rajna
több mint 3 éve
ha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalMég lehetünk továbbjutók, ha itt nyerünk, a francia-brazil nem döntetlen, az oroszok verik a spanyolokat, mi meg az akkorra mára csoportgyőztes svédeket. Ez nem teljesen irreális, de úgysem jön össze.
NB2
több mint 3 éve
ha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalhülye csajok egy héttel ezelőtt kellett volna jól játszani
több mint 3 éve
oszt egy lábbal, hogy futsz neki, úgy, hogy 8 méter felé ugorj ?hogy az istenben ugrott 8.14et bal térd nélkül Gayle ?Jobb lábbal 😎
Sixo
Chargers LT
több mint 3 éve
hogy az istenben ugrott 8.14et bal térd nélkül Gayle ?Jobb lábbal 😎
Sixo
több mint 3 éve
14-11 ide félidőbenAbszolút vállalható játékkal
Majdnem 20 éves az összes kezdőnk
több mint 3 éve
Klujber sajnos továbbra is teljesen formán kívül játszik, Háfra legalább mutat életjeleket. De úgyis a védekezésen múlik.
több mint 3 éve
Kampman
28 453
totál meglepő, hogy neked vannak két csajok gif-jeid 😊Nincsen olyan sok betárazva, de tudod olyan az internet, hogy kb. mindent lehet két kattintással találni
NB2
több mint 3 éve
totál meglepő, hogy neked vannak két csajok gif-jeid 😊Nekem még csak most esett le: Tomori Pena ellen? Hashtagsemmibuzulás.
Együtt vannak még amúgy?
Szokol
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 453
Nekem még csak most esett le: Tomori Pena ellen? Hashtagsemmibuzulás.
Együtt vannak még amúgy?
Szokol
több mint 3 éve
én az eurosport11-en nézem, ott csehszlovákul megyNem tudom mi ez pontosan, de Telekomnál van Eurosport8-as csatorna, angolul lehet nézni a lányokat ha valaki nem szeretné magyarul.Van eurosport5 is az olimpia elej óta.
alatriste
Szokol
több mint 3 éve
Van még rá esély, hogy tovább jusson? Az első két futam után 4.ek nem fognak 10:0öt futni.
több mint 3 éve
Nem tudom mi ez pontosan, de Telekomnál van Eurosport8-as csatorna, angolul lehet nézni a lányokat ha valaki nem szeretné magyarul.Van eurosport5 is az olimpia elej óta.
alatriste
több mint 3 éve
Tomori kurva jó ma
több mint 3 éve
Nem tudom mi ez pontosan, de Telekomnál van Eurosport8-as csatorna, angolul lehet nézni a lányokat ha valaki nem szeretné magyarul.
Liverpool Fc