Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
fuh de nem értem ezeket a vegyes váltókat bármelyik sportágban, hogy ezeknek mi értelmük+1 érem az USA-nak
Sixo
Liverpool Fc
több mint 3 éve
fuh de nem értem ezeket a vegyes váltókat bármelyik sportágban, hogy ezeknek mi értelmük
több mint 3 éve
miért kéne szájról olvasnod? lehet hallani ahogy ordibálja, hogy IM A SWEDISH VIKING meg ami még jött
több mint 3 éve
én már semmin nem lepődök meg 😊megvan a fordítás az amcsiknakDÜRAN
Szesze
shawnka
több mint 3 éve
Szép az 1-2 a swédeknek!
Liverpool Fc
több mint 3 éve
megvan a fordítás az amcsiknak
több mint 3 éve
Mi tudjuk, hogy a diszkosz verseny a pisiléssel ér véget 😊
több mint 3 éve
Ja, nem is láttam, hogy van új link! Danke!6. kört csak végigmutatják már...Ott van a kiemelt komment alján a streamesoldal, azon tudsz keresgélni
Ha nem van valakinek csak diszkoszos streamje? Tudom es player, de az nincs... 😀
alatriste
KoporShow
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Most szlovèn vagy cseh? 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 453
Mintha következetesen egy méterrel hátrébb mérnék a dobásokat, mint ahol ténylegesen leesnek.Bár most lassítva jónak tűnik.
több mint 3 éve
szép dobás az ausztráltól, 6.ra az olimpiai döntőn egyénit dobni, 5 centire a dobogótól
több mint 3 éve
6. kört csak végigmutatják már...Ott van a kiemelt komment alján a streamesoldal, azon tudsz keresgélni
Ha nem van valakinek csak diszkoszos streamje? Tudom es player, de az nincs... 😀
alatriste
több mint 3 éve
Kampman
28 453
6. kört csak végigmutatják már...www.olympicstreams.me/track-and-field-men-s-discus-final-live-stream/1/
alatriste
több mint 3 éve
azért fura nézni, hogy a hasban erős diszkoszvetők, mint pl gudziusz a hasán hordja a nevét, a mellbe erősek, mint ortega meg a mellkasukon
több mint 3 éve
6. kört csak végigmutatják már...Ha nem van valakinek csak diszkoszos streamje? Tudom es player, de az nincs... 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
oh hát volt ott magyar győzelem is ,csak koksz miatt elvették
több mint 3 éve
Nem lesz gond, Lillardékat nem a hármas vonalon kell fogni, hanem 3 méterrel hátrébb 😁férfi kosárlabdaUSA - Csehország 7-17Milyen sport?
Kinéz az amerikaiaknak egy 2004-es leégés
Kampman
ThundersNFL
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 453
férfi kosárlabdaUSA - Csehország 7-17Milyen sport?
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
USA - Csehország 7-17a csehek a franciák ellen is bekezdtek, aztán ...
Kampman
több mint 3 éve
USA - Csehország 7-17Milyen sport?
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018