PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
számomra a 2. rész jó játék,van benne egy laza 100-150 óra végigjátszásonként 😀Engem a bányászat jobban zavart (mivel maximalista módon tolom a dolgot), | meg ugye a hármas vége | de ezt leszámítva kb tökéletes. Úgy max két évente végigtolom egy asshole Shepparddel 😊
bár a Mako irányítása még mindig rémálmokat okoz 😀
Negritis
Igor
| de a vége nekem meh
és az egész felesleges, mármint semmi hozzáadott értéke nincs a trilógiához
Shep meghal -> feléled és kis túlzással ugyanott tartanak mint az 1 végén a 3 elején
ha nem lennének epic karakterek benne mint katsuni vagy morinth és samara akkor még jobban zavarna hogy mennyire felesleges az egész collector mizéria |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
van benne egy laza 100-150 óra végigjátszásonként 😀Engem a bányászat jobban zavart (mivel maximalista módon tolom a dolgot), | meg ugye a hármas vége | de ezt leszámítva kb tökéletes. Úgy max két évente végigtolom egy asshole Shepparddel 😊
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ez volt az az utolsó nagy cím, amivel korábban sose játszottam, de mindig is végig akartam vinni (és ugye a walkthrough videók is ki voltak itt zárva a rengeteg történetet befolyásoló döntés miatt), erre basszus egy ezresből letölthető az egész trilógia, hogy rohadjanak meg 😊van benne egy laza 100-150 óra végigjátszásonként 😀és basszus ma döbbentem rá, hogy a mass effect trilógia is teljesen ingyenes így... viszlát világ!mondjuk aki Xbox tulaj, az igen ostoba, ha nem EA Access tag 😀 több, mint megéri az évi 6.000 forintotBoxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊EA Access-szel (havi 1000 ft) pedig ingyenes az UNRAVEL, szenzációs játék az is
Habi
baggio 🏈
Habi
baggio 🏈
Negritis
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
van benne egy laza 100-150 óra végigjátszásonként 😀és basszus ma döbbentem rá, hogy a mass effect trilógia is teljesen ingyenes így... viszlát világ!mondjuk aki Xbox tulaj, az igen ostoba, ha nem EA Access tag 😀 több, mint megéri az évi 6.000 forintotBoxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊EA Access-szel (havi 1000 ft) pedig ingyenes az UNRAVEL, szenzációs játék az is
Habi
baggio 🏈
Habi
baggio 🏈
több mint 6 éve
és basszus ma döbbentem rá, hogy a mass effect trilógia is teljesen ingyenes így... viszlát világ!mondjuk aki Xbox tulaj, az igen ostoba, ha nem EA Access tag 😀 több, mint megéri az évi 6.000 forintotBoxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊EA Access-szel (havi 1000 ft) pedig ingyenes az UNRAVEL, szenzációs játék az is
Habi
baggio 🏈
Habi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tesztek és videók alapján tegnap eldöntöttem h kell 😀ma hazamegyek és meglátjuk
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Fostalicska 😀Kingdom Come Deliverance?jó, de az legalább magyarul! 😀
belenéztem egy gameplaybe, első 1,5órából kb 10perc játék, többi pofázás...
braxa88
shawnka
több mint 6 éve
Kingdom Come Deliverance?jó, de az legalább magyarul! 😀
belenéztem egy gameplaybe, első 1,5órából kb 10perc játék, többi pofázás...
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Kingdom Come Deliverance?belenéztem egy gameplaybe, első 1,5órából kb 10perc játék, többi pofázás...
több mint 6 éve
mondjuk aki Xbox tulaj, az igen ostoba, ha nem EA Access tag 😀 több, mint megéri az évi 6.000 forintotBoxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊EA Access-szel (havi 1000 ft) pedig ingyenes az UNRAVEL, szenzációs játék az is
Habi
baggio 🏈
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Boxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊EA Access-szel (havi 1000 ft) pedig ingyenes az UNRAVEL, szenzációs játék az is
Habi
---
több mint 6 éve
Boxon ingyenes a Split/Second. Sosem volt egy nagy népszerűségnek örvendő játék, nem is tudom, hogy akadtam rá régen, de vmi mocskosul jó játék 😊 😊
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Monster Hunter Worldről vélemény? Megéri az árát? Mennyire kezdő barát?amiket én láttam róla bőven megéri
Tejesember
és a kezdőbarátság relatív, elvileg tökéletes non nintendo reboot lett
én várom PC-re is, addig is marad a stories épp 3dsre
több mint 6 éve
Tejesember
256
Monster Hunter Worldről vélemény? Megéri az árát? Mennyire kezdő barát?
több mint 6 éve
nem baj, mi eddig is családbarátak voltunk, ezután is azok leszünk, csak Lütyőt meg kell találni 😀Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.fődet rá
meh.
shawnka
Kenny
több mint 6 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.A Twitch fogadott valakivel hogy idén már nem Ők lesznek az elsőszámú streamer oldal, vagy mér akarja ennyire kinyírni magát?
meh.
shawnka
több mint 6 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.fődet rá
meh.
shawnka
több mint 6 éve
kiváncsi leszek meddig és hogy sikerül betartania zenés content már eddig is volt téma hogy blokkolni kéne aztán mindig lett valami kompromisszum
a családbarátságot se értem teljesen, eddig is voltak streamek ahol betolták a 18as "tag"et és kattintanod kellett ha nézni akarod
meglátjuk, remélem nem tolják fullba a kretént
több mint 6 éve
Február 19-től jön a családbarát twitch. Nem lehet se rasszistán, se szexistán megnyilvánulni (rip china numbah 1, rip kappapride) és a 3rd party content sem lesz engedélyezve -> nem lesz több chill zenés stream.meh.
több mint 6 éve
omg, imádom a csávót 😀twitter.com/cinemassacre/status/959475493736210433
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=uz_JyfyowQE
több mint 6 éve
igen, ez valóban igaz.Persze, de az összes többinél az esemény szervezői biztosítják a pénzdíjakat, míg a pókerben az indulók nevezési díjaiból adódik. Nagy különbség, és ezért nem vethető össze a Dotával, Wimbledonnal, vagy egy golf masters versennyel ilyen téren.na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Szóval egy WSOP main event az elméletben lehet 100ezer dolláros összdíjazású, és 100millió is - az indulók számától függően.
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
az volt a kemény, amikor a kezdetek kezdetén hatan ültek össze, és a nyertes díjazása kemény harmincezer volt 😊 (no persze az akkori harmincezer ma biztosan több lenne)
ma meg már... simán üti mindig az öt-hatezret is az indulók száma, és a díjazás sem áll meg hét-nyolcmillió alatt.
ha egy üzlet beindul...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Persze, de az összes többinél az esemény szervezői biztosítják a pénzdíjakat, míg a pókerben az indulók nevezési díjaiból adódik. Nagy különbség, és ezért nem vethető össze a Dotával, Wimbledonnal, vagy egy golf masters versennyel ilyen téren.na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Szóval egy WSOP main event az elméletben lehet 100ezer dolláros összdíjazású, és 100millió is - az indulók számától függően.
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 6 éve
azt hittem mire az 1-et befejezem már jön is a 2, erre ez...Addig lehet nyomni a God of War-t 😊
twitter.com/RockstarGames/status/959094166021115905
baggio 🏈
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
na jó, de a main eventre 10e usd a beugró, és évek óta több ezres a létszám, ez egyrészt lényegében garantálja a többmilliós fődíjat, másrészt meg nem valószínű, hogy egycsapásra elvesztené az indulók jelentős részétA Dota International verseny díjazása 20 millió környéke, aminél csak tennis Grand Slam versenyeknek, a WSOP-nak és egy-két golf versenynek van nagyobb díjazàsa.Nem szervesen kapcsolódik, de a WSOP-nak nem "díjazása" van, hanem az indulók nevezési díjainak a kb. 95%-a kerül a díjalapba, és abból részesülnek a pénzbe érő játékosok.
Mad
Sobri Jóska