PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Nem tudom ki követi esetleg rajtam kívül a CS:GO-t, mint e-sportot, de amit ebben az évben (is) letesznek az asztalra szervezés, produkció és játékosok/csapatok teljesítmény szinten, az megér egy pár tollvonást 😀.

A Katowice major is durva volt főleg a finnek (ENCE) menetelés miatt, hogy a mém-csapatból majdnem megnyerték, de most ez az ESL Cologne (ami évek óta talán a második legnagyobb/nevesebb esemény a lengyel mellett) még azt is felülmúlja. Irtózatos profi az egész rendezvény, az interjúk, elemzések, kommentátorok és a hangulat is (~15ezren nézik az arénában), bár most "hazai" csapat nincs már versenyben.
Jelenleg a közép-döntők mennek, aki esetleg kicsit is unatkozik az NFL vagy most már gurulós foci off-seasonben, az nézzen rá a twitch közvetítésre.

Persze én kb 2007-2008 óta (még 1.6) követem a nemzetközi scenet, így nekem minden ilyen online/LAN event azóta nézős ami neten elérhető.
Számomra az teszi különlegessé és élvezetessé az egészet, hogy az általam követett "sportok" közül ez az egyetlen, ahol nincs beleszólása a játékvezetőnek semmilyen formában és nem tudták elvenni a kedvemet a rajongástól ennyi év után sem egy-két megkérdőjelezhető harmadik-fél általi döntéssel.
MarioAna
NA CS! NA CS! NA CS!

az a helyzet, hogy a fnatic éra óta szerintem ezt szeretem a legjobban.
jó, a Luminositynek tudtam szurkolni, az SK verziónak már nem, az Astralis dinasztiától rosszul vagyok, nade a Liquid.. az már az én szájízemnek való 😀

Szerkesztette: shawnka
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 487 — Omar's Coming Yo!
Számomra az teszi különlegessé és élvezetessé az egészet, hogy az általam követett "sportok" közül ez az egyetlen, ahol nincs beleszólása a játékvezetőnek semmilyen formában és nem tudták elvenni a kedvemet a rajongástól ennyi év után sem egy-két megkérdőjelezhető harmadik-fél általi döntéssel.
MarioAna
Azért erről tudnék mesélni, hogy a régi 1.6-s időkben egy-két rendszergazda hogyan varázsolt furcsa hit regeket a magyar elit csapatok servereire magyar lanokon.
De kétségtelen, amig lesz internet, addig lesz CS.

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Az én kis ryzen 5 1500x-em tökéletesen szuperál jelenleg. Úgy gondolom, hogy ez a ryzen széria az amire már lehet alapozni, de ezt csak hozzáértő ismerőstől tudom én is. Azért hiszem el.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tanacsot szeretnek kerni a hardware-hez jobban erto emberektol. Szeretnek osszerakni egy pc-t, es nem tudom erdemes lenne-e befektetni az uj Ryzen szeriaba, vagy esetleg a regebbi generacio is megteszi, amiknek most rendesen lemegy az ara.
Versenyszeruen szeretnek rajta jatszani, illetve videokat vagni/szerkeszteni rajta. Plusz streamelni is szeretnek rajta.

Kb ilyesmin gondolkoztam, ez eleg lenne a fentiekre?
Ryzen 7 2700X vagy Ryzen 5 3600X

Geforce GTX 1660 TI vagy RTX 2060

MSI B450 Tomahawk vagy x470 vagy z390

32 giga 3200as RAM
250 giga ssd
1tera hdd
corsair cx 650w tap

Nem vagyok nagy pcs szaki, de azert nagyjabol kepben vagyok. az elso sajat epites lenne, ezert minden tanacs/tapasztalat jol jonne.

Koszi elore is!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 510 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki irta korabban, hogy a Days Gone unalmas. Szerintem nem olyan unalmas, korrekt teljesen. Ami picit zavaro, hogy nincsen kifejezetten sok kuldetes, cserebe viszont eleg sok zombihorda van, amivel azert meg lehet szenvedni.

De jo, nekem tetszik, jo ez a posztapokaliptikus vilag, amiben igazabol barmikor, barmelyik percben betamadhat akad ember, akar zombi, tul sok elovel nem talalkozol, es azert be tudja szippantani az embert a hangulat. Nem rossz ez, a keves kuldetes mellett, ami szamomra annyira nem jott be, hogy ha csak siman gyalog szeretnek rohangalni es kozlekedni, azt nem nagyon engedi a jatek, mert minden kuldeteshez szinte motorral kell odamenni, ugyhogy sokaig nem hagyhatom el.

De jo ez a jatek, szerintem abszolut rendben van.

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Tito, Greengo, Igor!

A Teamfight Tactics meghozta a kedvemet megint lolozni, gyertek és tanítsatok meg Mordézni 😀
shawnka
Morde: Darius 2.0 😀 csak légy közel az ellenfélhez és püföld amennyire csak tudod... amint megvan Rylai's Scepter esélytelen h elmeneküljön + ott az ulti, amiatt gyakorlatilag gankelhetetlen vagy és mindig legalább 1 embert magaddal vihetsz a halálba 😀

A riot autochess klónja nekem is bejön, alig várom h kijöjjön rendes szerverekre.

Ám jah, itt a nyár lassan összehozhatnánk megint a társaságot pár game-re 😊
Tito05
Nagyjából minden nap fent vagyok pár órára. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Tito, Greengo, Igor!

A Teamfight Tactics meghozta a kedvemet megint lolozni, gyertek és tanítsatok meg Mordézni 😀
shawnka
Morde: Darius 2.0 😀 csak légy közel az ellenfélhez és püföld amennyire csak tudod... amint megvan Rylai's Scepter esélytelen h elmeneküljön + ott az ulti, amiatt gyakorlatilag gankelhetetlen vagy és mindig legalább 1 embert magaddal vihetsz a halálba 😀

A riot autochess klónja nekem is bejön, alig várom h kijöjjön rendes szerverekre.

Ám jah, itt a nyár lassan összehozhatnánk megint a társaságot pár game-re 😊
több mint 6 éve
Tito, Greengo, Igor!

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 701 — Jedi Master
Most akkor mégis Xboxot kell majd vennem emiatt...😀 Zsírkirály, végre a SW the Old Republichoz hasonló game!
 www.youtube.com/watch?v=8939aURV9Dc&t=9s
Bár remélem PC-re kijön.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
jah bocs jön a marvel ultimate alliance 3 és benne lesz Elsa Bloodstone, szóval én elleszek 😀
Negritis
Ahogy mutatják be a jobbnál jobb karaktereket úgy kezdek egyre jobban sírni, hogy csak Switchre jön. 😕
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 354 — The Mathematician
voltam a NY Nintendo of America hivatalos boltban
akit érdekel pár kép:
 photos.app.goo.gl/pZZAnGcyTba2B2ydA

-
Death Stranding a következő Kojima blöff sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Amit eroltetni kell, az a nyilt vilag es a szabadsag a jatekosnak, meg h hosszu legyen. Nalam legalabbis ezek a nyerok. Ez a spider man eleg jo iranyt is adott a Marvel gamesnek, de az az avengers trailer... hat azota is gondolkpdom,ki erezte, hogy ezt igy kiadhatja a kezebol.

Amire viszont nagyon nyalazom, az a Death stranding. Fingom sincs, mi is akar az lenni, de rohadt utos minden, amit eddig lattam belole. Plusz ugye Mikkelsenek a foszereplok.

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
Fasza lett az uj Spider Man. A tortenet egeszen zsenialis, a megvalositas is, talan az egyetlen, ami lehetett volna jobb, az az, hogy a boss fightokat teljes mertekig a jatekosra lehetett volna bizni, meg nekem tul rovid volt, meg ugy is, hogy elszorakozgattam a varosban minden szar kuldretessel es egyebbel. De osszessegeben nagyon jo lett. Viszont lattam az e3as avengers trailert... na attol kezdek tojni, hogy az tragya lesz.
Stez
elvileg delay hogy a karaktereket átdolgozzák
viszont ez a destiny, divisont, warframe, anthem vonal amit erőltetnek sztem nem fog rajta segíteni, sőt
kár pedig egy solo-single élményt adtam volna

jah bocs jön a marvel ultimate alliance 3 és benne lesz Elsa Bloodstone, szóval én elleszek 😀

több mint 6 éve
Fasza lett az uj Spider Man. A tortenet egeszen zsenialis, a megvalositas is, talan az egyetlen, ami lehetett volna jobb, az az, hogy a boss fightokat teljes mertekig a jatekosra lehetett volna bizni, meg nekem tul rovid volt, meg ugy is, hogy elszorakozgattam a varosban minden szar kuldretessel es egyebbel. De osszessegeben nagyon jo lett. Viszont lattam az e3as avengers trailert... na attol kezdek tojni, hogy az tragya lesz.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 491
ezzel jatszott vki rajtam kivul anno ?😊
 www.youtube.com/watch?v=kqD8MgHSlzY
több mint 6 éve
Ez a CyberPunk jóisten!
 www.youtube.com/watch?v=LembwKDo1Dk

több mint 6 éve
ma LEC kezdés, can't wait

el is jöttem dolgozni teljes FNC szettben 😀
shawnka
Fotót! 😀
Greengo

why would I lie to you
shawnka
Nemtudom tobb helyen likeolni!

több mint 6 éve

shawnka
Fotót! 😀
Greengo

why would I lie to you
több mint 6 éve

shawnka
Fotót! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan

shawnka
Hype is real! Engem is elkapott a hangulat, a csapatbelépőket már be is szereztem (új cucc, lényeg h kiválaszthatod kedvenc csapatodat és ha követed a meccseket ingame cuccokat kapsz, ami a szeretett alakulatoddal kapcsolatos, pl ikonok, wardskinek stb.)

Pro view-on is gondolkodok, h előfizessek. Akinek van vele tapasztalata, szívesen meghallgatom (szintén új lehetőség: Overwatch pass-hoz hasonló, preferált játékosok látószögén keresztül követheted az eseményeket, egyszerre akár 4 playát is és még ilyen finomságok.)
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Jatszik vki a Xera Survival nevu jatekkal? Most hallottam csak rola eloszor es egeszen igeretesnek tunik, de olvasnek rola szemelyes tapasztalatot is ha van vkinek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Szval EU>NA! (még mindig 😀 ) Külön öröm,hogy az NA legjobb adc-je (a nagypofájú Doublelift) rendesen le lett alázva. 😀 A másik, hogy az évek óta lesajnált EU régió igenis ott van most a csúcson. (VB 2. hely MSI 1.hely)

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
SC2 WCS Spring elég lapos

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 233 — Vikings fan
SKT 4.meccsen behúzhatta volna szerintem, aztán jött Teddy élete legelbaszottabb teleportjával 😀