PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 6 éve
Tejesember 256
Vitality ellen meccs alapján, rly?

Annyira szarul és ostobán játszott VIT... de egy LPL/LCK középcsapat elverné őket, sőt szerintem G2 is lesimázza őket. Majd MSI-on meglátjuk hol is áll a nyugat, mert szerintem idén baromi nagy a gap a TOP 2-3 LCK, meg TOP 3-4-5 LPL csapathoz képest...
Igor
Egy erősebb koreai csapat kiket nem verne el az EU csapatok közül? Meg úgy alapból a nyugati csapatok közül?
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

Annyira szarul és ostobán játszott VIT... de egy LPL/LCK középcsapat elverné őket, sőt szerintem G2 is lesimázza őket. Majd MSI-on meglátjuk hol is áll a nyugat, mert szerintem idén baromi nagy a gap a TOP 2-3 LCK, meg TOP 3-4-5 LPL csapathoz képest...
Igor
Nem csak a Vitality meccs alapján.(a Vitality amúgy is nagyon lefelé volt az elmúlt heteket látva) Úgy az elmúlt hetek teljesítményét látva azért az látszik, hogy nagyon egyben van a Fnatic és nagyon jönnek felfelé. A G2 elég felemás képet mutat a split végén igaz ettől még ez lehet a legkomolyabb ellenfele a Fnaticnak a rájátszásban. Én a Splycenak szurkolok(Csacsi miatt), de már az is szép lesz tőlük ha a top 4-ben tudnak végezni.
Nekem valahogy az MSI nem mérvadó. Évről évre azt látni, hogy az ott mutatott teljesítmény nem hat ki a VB-re. Addig még sok változó jöhet be a játékba. Borulhat a meta is(volt már rá példa), de abban egyet értünk, hogy újra az LCK van most a topon (mint többnyire mindig).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
fnatic nyeri a splitet, érzitek ti is?
shawnka
Simán.😀
Amit most leműveltek a Vitalytivel az vmi kegyetlen volt. Persze a Vit. hősválasztásai is elég érdekesek voltak.A reworkölt Kayle meg vmi iszonyat OP. Nem is értem, hogy engedhették elhozni.

szerk: Ja és, hogy is volt ez a Hylissang gyenge supp dolog? 😀 😉

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
fnatic nyeri a splitet, érzitek ti is?
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 354 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=wQ_E_XJPG0Y

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
epic bevásárlásnak vannak érdekes hatásai:
 twitter.com/bethesda/status/1110225138979651584

twitter.com/ChrisAvellone/status/1108864176212996096

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan
CS:GO

a hltv-n lesz fantasy Sao Paolora, viszont draftos rendszer, kellett ligát csinálnom.

szóval csináltam:  www.hltv.org/fantasy/6/league/16046/join?secret=976A941C557FFD4DC86116FBD0F5AF20

Draft csütörtökön 20:00
shawnka
ezt amúgy jól elfelejtettem, de legalább az autodraft jól sikerült 😀

Cold-devve-nitro-elige-young stew

baszó lesz
shawnka
Életem legrövidebb draftja volt... nehéz volt úgy draftolni hogy a többit ne rontsam el 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve

a hltv-n lesz fantasy Sao Paolora, viszont draftos rendszer, kellett ligát csinálnom.

szóval csináltam:  www.hltv.org/fantasy/6/league/16046/join?secret=976A941C557FFD4DC86116FBD0F5AF20

shawnka
ezt amúgy jól elfelejtettem, de legalább az autodraft jól sikerült 😀

Cold-devve-nitro-elige-young stew

baszó lesz
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=SYvWfDxhm_s&feature=youtu.be

több mint 6 éve
 www.pcgamer.com/google-announces-stadia-a-streaming-service-to-make-games-available-for-everyone/
Negritis
na erre felállt elképesztő módon
shawnka
ez a baj h a networking rész még mindig fasorban sincs ahhoz hogy ez működjön rendesen

btw nekem ez durrantott be valamit 😀
 www.pcgamer.com/castlevania-and-contra-anniversary-collections-are-coming-to-steam/

több mint 6 éve
 www.pcgamer.com/google-announces-stadia-a-streaming-service-to-make-games-available-for-everyone/
Negritis
na erre felállt elképesztő módon
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 487 — Omar's Coming Yo!

shawnka
im in boiiii

több mint 6 éve

Szerkesztette: shawnka
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 511 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki nyomja Red Dead online-on?

több mint 6 éve
Ugye nem megyünk el szó nélkül amellett, ahogy a Fnatic feltámadt.

Mekkora meccs volt Ez a g2 ellen, aztapicsa
shawnka
Ez várható volt. Látszik rajtuk, hogy nagyon összekapták magukat a szezon kezdeti bealvás után...és ja tényleg nagy meccs volt. A végén az a base race eléggé epic volt. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Ugye nem megyünk el szó nélkül amellett, ahogy a Fnatic feltámadt.

Mekkora meccs volt Ez a g2 ellen, aztapicsa
több mint 6 éve
amúgy én tökre élveztem a V4-et, elég király volt lepacsizni papitóékkal. meg alapvetően a vp-ért megőrülni a mouz elleni döntőben 😀
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
support
jó K/D
válassz egyet

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 487 — Omar's Coming Yo!
Tito05
Uh, CS:GO-t se nagyon nézek, de a hazai CS:GO ,,gyöngyszemei" hozzám is eljutottak. Én azt bírtam nagyon mikor Deadfox savazás ment mikor kijutott valamelyik majorra első magyarként. Mutattak nekem CS:GOs ismerőseim screenshotokat, hogy mennyien támadták, miszerint ő is hozná ezt a teljesítményt, csak senki se akar ő rájuk felfigyelni, így itthon kell szívniuk, stb.
Ja, hogy Flash volt a főszervező a Budapest 5 balhénál? Így már mindent értek. Ahogy írtam alig szoktam nézni CS:GO versenyeket, nemhogy hazaikat. De az ő nevével már annyiszor találkoztam már, hogy engem kezdett kiégetni ezzel a ,,havonta szétcseszek egy magyar csapatot" mentalitásával. Nem tudom anno melyik csapatáról cikkeztek, hogy feloszlattak és emlékszem kommentekben a cikk alatt milyen hisztit leművelt mikor sokan jogosan kritizálták a stílusa miatt (még a cenzúrázott verziót leírva is örökös ID bant kapnék az oldalra, ha leírnám). Szerintem ő is erősen közrejátszik, hogy a hazai CS:GO ott tart ahol.
Tejesember
Ehhez annyit tudnék hozzátenni ,hogy én elég sokat játszottam együtt flash-sel és valóban rendkívül bomlasztó személyiség lett az utóbbi időben. De sokszor ő csak az arca volt a forgatásoknak(kvázi bevállalta, mert őt már elkönyvelték a "nagy forgatónak"), és valójában ő ellenzett elég sok forgatást.A BP5-ban pedig nem ő volt a főszervező hanem DEv egyik haverjáé konkrétan a kft és devet akarták kiforgatni mire dev válasza az volt, hogy oké, de akkor bukjátok a szerződést,pénzt mindent. Na ezért oszlott fel a BP5.
Foxot meg nem érti senki itthon, mert mindenki segghülye a high level cshez. Fox játszotta azokat a pozikat amiket más nem akart a HR-ben( mirage b például, húzzál onnan impactot és legyél star player, kb lehetetlen), akkora main support a gyerek mint kb taco a mibr-ben. Folyamatosan minden egyes pushnál ő az első aki bemegy, naná hogy szar a K/D-ja, de pozit és infót szerez vagy éppen gránátokat force-ol ki az enemyből, ami felbecsülhetetlen a mai modern csben.
Amúgy készülőben van egy új magyar project ami kb a magyar cs utolsó esélye lesz. Ha ezzel a lu-val sem jutunk ki legalább egy offline minorra akkor semmivel.

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Tejesember 256
Tito05
Na, azért a magyar politikát meg a magyar esportot nem lehet összehasonlítani. A magyar esport sok esetben még pénzéhesebb, mint bármelyik ország legkorruptabb politikusa. Emlékszem pár hónapja volt interjú pár magyar esport szervezet játékosával. Csóri riportcsaj kérdezi: - Milyen érzés nyerni fiúk? - Kevés a pénznyeremény! - Jó, de milyen érzés nyerni egy versenyt? - Lehetne több pénznyeremény a versenyeken! - Oké, de milyen érzések dúlnak bennetek, mikor megnyertek egy versenyt? - Jó érzés, de jobb lenne, ha több lenne a pénznyeremény és csak ebből már meg tudnánk élni.
Nem szószerint idéztem, de kb. ilyen volt az egész interjú.

Uh, CS:GO-t se nagyon nézek, de a hazai CS:GO ,,gyöngyszemei" hozzám is eljutottak. Én azt bírtam nagyon mikor Deadfox savazás ment mikor kijutott valamelyik majorra első magyarként. Mutattak nekem CS:GOs ismerőseim screenshotokat, hogy mennyien támadták, miszerint ő is hozná ezt a teljesítményt, csak senki se akar ő rájuk felfigyelni, így itthon kell szívniuk, stb.
Ja, hogy Flash volt a főszervező a Budapest 5 balhénál? Így már mindent értek. Ahogy írtam alig szoktam nézni CS:GO versenyeket, nemhogy hazaikat. De az ő nevével már annyiszor találkoztam már, hogy engem kezdett kiégetni ezzel a ,,havonta szétcseszek egy magyar csapatot" mentalitásával. Nem tudom anno melyik csapatáról cikkeztek, hogy feloszlattak és emlékszem kommentekben a cikk alatt milyen hisztit leművelt mikor sokan jogosan kritizálták a stílusa miatt (még a cenzúrázott verziót leírva is örökös ID bant kapnék az oldalra, ha leírnám). Szerintem ő is erősen közrejátszik, hogy a hazai CS:GO ott tart ahol.

A TheVRosok nem is kaptak semmit, ahhoz képest, hogy amit tavaly kaptak az RTL Klubos Fortnite verseny szervezői (abban nem vagyok már biztos, hogy RTL Klub volt, csak abban, hogy valamelyik hazai csatornába ment volna összefoglaló a versenyről). Ott azon hisztizett sok profi játékos (az a baj, hogy tényleg akkoriban nagynevek is), hogy őket nem érdeklik a hivatalos Epic szabályzat, miszerint nem szervezhetnek meghívásos versenyt, mert csak az hivatalos Epic versenyen lehet, akkor is változtassák meg a szabályzatot utólag és meghívásos legyen és ne jelentkezős, ő meg automatikusan kapjon meghívást. Nem, nem vicc, tényleg ezt akarták sokan.

A hazai V4et meg hagyjuk. Az egész lényegében pénzlenyúlás volt, semmi másra nem szolgált. Voltak kint ismerőseim, segítők között is, kb. egy falunap jobban meg van szervezve. Emlékszem kívácsiságból belenéztem a Clash Royale versenybe. Lement a második kör az adott párbajból, akkor jöttek rá a szervezők, hogy valami szabályokat nem állítottak be a játékba, így meg kellett ismételni az egészet. A Cseh játékos ki is volt akadva nem kicsitt.
A díjátadás az tényleg röhej volt, az a kevéske néző nagyon morgott az életműdíjaknál. Bírtam az indoklást, hogy azért ő kapta, mert ő szervezte meg a V4-et, ezzel mennyire hozzájárult a hazai esporthoz.

Azért én is valamennyire szét tudom választani a nagyobb versenyeket, meg a hazaikat, de a MNEB az utolsó szög volt már nálam a koporsóban. Előtte is ritkán néztem már (VBn konkrétan a PlayInt néztem csak rendesen, azt esküszöm jobban élveztem, mint utána a VBt).
több mint 6 éve
MNEB-ből amúgy csak a HS-t meg a PUBG-t nézem. Előbbit Hulkeinstein fórumtárs miatt (aki amúgy vezeti az alapszakaszt jelenleg!), utóbbit meg a legjobb és legfontosabb magyar streamer, FéregTV miatt 😀
shawnka
belező most épp pubg-zik?
emlékszem a hisztijére hogy milyen toxic a community és ő soha többet semmit nem streamel
persze másnap egyből ment a HS aréna
Negritis
nem, most csak az Apex meg a Dota2 autochess pörög streamen

viszont kommentátor a PUBG versenyeken. nagyon vicces, hogy se Elison, se Pierce nem tud mit kezdeni a stílusával és nem tudják felvenni a beszólásait 😀
több mint 6 éve
MNEB-ből amúgy csak a HS-t meg a PUBG-t nézem. Előbbit Hulkeinstein fórumtárs miatt (aki amúgy vezeti az alapszakaszt jelenleg!), utóbbit meg a legjobb és legfontosabb magyar streamer, FéregTV miatt 😀
shawnka
belező most épp pubg-zik?
emlékszem a hisztijére hogy milyen toxic a community és ő soha többet semmit nem streamel
persze másnap egyből ment a HS aréna

több mint 6 éve