NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
61
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
van Gerwen beindult
több mint 10 éve
van Gerwen szarban van
több mint 10 éve
Double 4!Double 2!!!
DOUBLE 1!!!
Meccs van, ébresztő Mister MvG.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Anderson brutális eddig
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
A 3 dart tartódobozostól mindennel együtt 4790 Ft.akkor az jó, mennyibe fájt?Nem, fém.empty taxiÚj drágaszáááágempty taximűanyag a szára?Farky
nekem is kéne már egy normális steel táblaFarky
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
akkor az jó, mennyibe fájt?Nem, fém.empty taxiÚj drágaszáááágempty taximűanyag a szára?Farky
nekem is kéne már egy normális steel tábla
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Nem, fém.Új drágaszáááágempty taximűanyag a szára?Farky
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Új drágaszáááágempty taximűanyag a szára?
több mint 10 éve
'emmost dárc?BigBen7mi más?
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
'emmost dárc?
több mint 10 éve
Hát eddig nekem Webster nagyon szürke volt most megvillant. Kíváncsi vagyok csak fellángolás-eTocaPont erre gondoltam, hogy félő a következő meccsen simán kipotty. Mert azért azt mindenki elismeri, hogy nem Webster játszott nagyon jól, hanem Barney pocsékul. A 2. legtől Webster is feljavult, de ezt Barney vesztette el, jóval tudása alatt játszott.
több mint 10 éve
Hát eddig nekem Webster nagyon szürke volt most megvillant. Kíváncsi vagyok csak fellángolás-e
több mint 10 éve
remélem MvG is kipotty hamarosan
több mint 10 éve
Hmm, hmm... nagy küzdés volt, és a vége fele színvonal is volt, de azért továbbra is az MVG-Anderson meccs győztesére tippelnék (igazából ha Barney megy tovább, akkor is az lett volna a tipp)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ÉS KIEJTI!6 leget hozott a végén zsinórban, óriásit játszott. Na innentől minden lehet.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
és Webster megcsinálta!!!!
több mint 10 éve
Bye-Bye Barney
több mint 10 éve
Vicces meccs lett ez 😀
több mint 10 éve
Ha nem Webster lenne az ellenfél 0-3 lenne szerintem
több mint 10 éve
1-1, Barney botrányos!NB2Túl fogja élni valahogy, Webster is elég nudli.. de ez nem lesz elég mások ellen.
több mint 10 éve
1-1, Barney botrányos!
több mint 10 éve
Barney nekem évek óta olyan unottan dobál mintha szarna bele...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
srácok nehezen melegednek bele😊az előző meccs után egy picit visszaesés, Webster nagy esélyt szalasztott el
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
De nem lehetetlen. Abban nem volt nyílkiesés, itt már bármi lehet, remélem tényleg lesz sudden death is.Ezek után MvG - Wright döntőt szeretnék | Whitlock úgyis elbalfaszkodja | , ez a két idegbeteg a valaha volt legnagyobb döntőt hozná össze 😀😀berger90A 2007-est elég nehéz lesz azért überelni..Igor
Mindig jövőre