NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Nemtom h kitud e tartani a szerencséje végig.... ekkora mázli faktorral sokáig mehet, báe sztem neki tudásban ez a vége...Am az miért van h a dartsosok 95% vmi ocsmány dagadt gnóm? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Wade minden héten a sírból fordítja meg a meccseit? 😊
több mint 10 éve
Elég nagy máker ez a Wade azér'...LOL, mekkora időzítés, másodpercre 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ez a Huybrechts-White meccs is elég komoly..Igorkár Huybrechtsért, bírom, de White érdemelte meg jobban a győzelmet. De nem semmi comeback lett volna ha összejön
több mint 10 éve
Ez a Huybrechts-White meccs is elég komoly..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
első darts nap , amit láttam....volna, ha nem aludtam volna el 😕Ja amúgy meg hajrá Newton! 😊
több mint 10 éve
Bazzeg végre volt időm belenézni, naná a Taylor meccset kaptam ki, hát ez a srác megérdemli 😀 Kurva nagy volt 😀
több mint 10 éve
azért bull kiszállóval megverni az öreget,stílusos na 😀
több mint 10 éve
Taylor nem hajlandó nyilatkozni. Ez eléggé összefoglalja az embert, pedig nála gyorsabban senki nem szokott a meccs után megjelenni a riporterek előtt.
több mint 10 éve
Ha ezek után Wade is kiesik sírni fogok
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Összetörtem...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
TIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! MEGVAN! UPSET! AZTAKURVA! BULL!
több mint 10 éve
Kaszatibi most nagyon elkapta. Mekkora meccs, csak pörgök a sok fordulattól 😀shawnkaBazz.. ezen gondolkodtam, honnan ilyen ismerős a csávó 😀
Ez a leg most elég komoly volt.. aztán dobálják az 57-58-akat 😕
több mint 10 éve
Kaszatibi most nagyon elkapta. Mekkora meccs, csak pörgök a sok fordulattól 😀
több mint 10 éve
Megnéztem a drawt, vannak nyalánkságok, ilyen nyolcaddöntőt szeretnék:Power vs Part, Huybrechts vs Komula , van Gerwen vs Barney, Andy Smith vs King
Hmm, picit azért most esett a színvonal... Power eléggé szétszórtnak tűnik.
több mint 10 éve
nagyon élvezetes meccs, hajrá fiatalabb dagadt 😀
több mint 10 éve
Taylor első leg-ben gyorsan kiszállt 156-ról 😀
több mint 10 éve
Wadenek óriási mázlija volt.
több mint 10 éve
Wade meg beindult
több mint 10 éve
bazmeg a wade - webster meccsen mekkora dráma van... websternek 6 nyila is volt kiejteni wade-et, de sikerült elbasznia... jön a döntő szett!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én megyek haza sajna 😕 két ünnep között még esetleg összejöhet egy
több mint 10 éve
miért nem megyünk Noiret?bassza meg h megint dolgozom :/Farkyhát úgy 7 percre van tőled 😀shawnkaEz így tippre közel van hozzám.. jól hangzik/i'm interested!IgorFerencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.shawnkaaz hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
több mint 10 éve
Valaki majd írja már azért be a hely nevét/címét pls... ha lesz holnap darts, sztem én úgy 8 tájékán már jó vagyok.