NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
151
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
68
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
40
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
noiret tele volt, de találtunk egy helyet ahol tudtunk játszani, elsőre én nagyon élveztem, köszi annak aki ott volt 😊kristofokés volt nagyon, a hely is teljesen bájos volt Ferencváros szívében 😀
mindenki nyert egyet minimum, ami azért király dolog, plusz annyi clutch dobást láttam tegnap este, amennyit még soha. csodálatos volt 😀
több mint 10 éve
jövőhét péntek egy darts?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
noiret tele volt, de találtunk egy helyet ahol tudtunk játszani, elsőre én nagyon élveztem, köszi annak aki ott volt 😊
több mint 10 éve
Basszus... 😕Pedig megyek én is, szóval vernél valakit legalább. 😀SchleckNekem ma sajna nem jó 😕Igor@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?shawnkana?shawnkaén továbbra is mennékkristof
Talán még jövő héten akkor.. vagy majd az új évben.
Jövő csütörtökön mondjuk még stílszerű lenne a vb előtt :
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
nadeakkor: 20:00, Noiret.
több mint 10 éve
ki hoz nyilakat? 😀
több mint 10 éve
Pedig megyek én is, szóval vernél valakit legalább. 😀Nekem ma sajna nem jó 😕Igor@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?shawnkana?shawnkaén továbbra is mennékkristof
több mint 10 éve
Nekem ma sajna nem jó 😕@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?shawnkana?shawnkaén továbbra is mennékkristof
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
@Sobri Jóska? @Farky? @berger90? @Igor?na?shawnkaén továbbra is mennékkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
na?shawnkaén továbbra is mennék
több mint 10 éve
na?
több mint 10 éve
A Sport TV két csatornáján lesz látható a december 13-án kezdődő dartsvilágbajnokság küzdelemsorozata.(y)
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Most jónak tűnik, a fémnyilak is nálam vannak, de a pénteki nagyon hosszú nap lesz, így nem 100%.felőlem mehet. nyilat kivételesen nem tudok hozni.berger90péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 10 éve
melózom :/péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
felőlem mehet. nyilat kivételesen nem tudok hozni.péntek?shawnkanem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Elkezdődött a Magyar Bajnokság sakkban.Én ebből a mezőnyből két skalpot is begyűjtöttem.
www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4327-gyzelemmel-inditott-a-tavalyi-bajnok-a-63-magyar-ferfi-bajnoksagon.html
Vagy nem tudom, hogy ez hogy megy 😀, de a lényeg az, hogy hajrá Pap Gyula. 😀
Rájöttem, hogy kurvajó generációba meg városba/megyébe születtem. 😀
Régen vele is játszottam egy csomót meg az öccsével Misivel is.
Gyulát is néha meg tudtam verni. Bár olyan 10ből 2x talán. 😀
És még wikipédián is fent van 😀 hu.wikipedia.org/wiki/Pap_Gyula_%28sakkoz%C3%B3%29
Szal remélem alázni fog a későbbiekben is. 😀Bébé
A kisgondát 2000-ben, amikor kb. 9 éves lehetett a Nyugati aluljáróban, schnellben, Czebét meg pókerben vertem el. 😊
Mondjuk mindkettő sportértéke a nullához konvergál.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
péntek?shawnkaszerintem én mennék
több mint 10 éve
péntek?nem mondtam h attól még nem jó 😊FarkyHamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 10 éve
Elkezdődött a Magyar Bajnokság sakkban. www.sakkvilag.hu/sakkvilag-hirek/4327-gyzelemmel-inditott-a-tavalyi-bajnok-a-63-magyar-ferfi-bajnoksagon.html
Vagy nem tudom, hogy ez hogy megy 😀, de a lényeg az, hogy hajrá Pap Gyula. 😀
Rájöttem, hogy kurvajó generációba meg városba/megyébe születtem. 😀
Régen vele is játszottam egy csomót meg az öccsével Misivel is.
Gyulát is néha meg tudtam verni. Bár olyan 10ből 2x talán. 😀
És még wikipédián is fent van 😀 hu.wikipedia.org/wiki/Pap_Gyula_%28sakkoz%C3%B3%29
Szal remélem alázni fog a későbbiekben is. 😀
több mint 11 éve
nem mondtam h attól még nem jó 😊Hamar feladtad. 😊Sobri Jóskacsütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
Hamar feladtad. 😊csütörtök nfl maraton 😀FarkyMikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
csütörtök nfl maraton 😀Mikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Mikor csapatunk egy dartsot?FarkyKi mikor ér rá? Én kb minden nap. Legfeljebb csak kilenc után, ha csütörtökön.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mikor csapatunk egy dartsot?