NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
17
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
8
6
RedZone week 12
8
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
A listázás metodikáját nem tudom, de szerintem a többi női játékos nincs rajta a férfi világranglistán, bár a top100-ba csak Judit fér be.Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Nem tudom olyat kérhet-e, hogy a női listán ne jegyezzék, mert ciki a számára. 😊DoM
Ez a meccs meg szépen megy a döntetlenbe így vezércsere után.Sobri Jóska
ratings.fide.com/top.phtml
ratings.fide.com/top.phtml?list=women
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Én úgy tudom, 89 után nem indult, csak férfitornákon, mert a nőit nem tartotta előrelépésnek.Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoM
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Nem tudom olyat kérhet-e, hogy a női listán ne jegyezzék, mert ciki a számára. 😊
több mint 11 éve
Én meg azt hittem, hogy ő csak a férfin szerepel, mivel női versenyen talán sosem indult.Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoM
Ez a meccs meg szépen megy a döntetlenbe így vezércsere után.
több mint 11 éve
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉DoMJah meg Rudolf Anna is nyert a nőknél egy partit a sírból lényegében.
És én még sakkoztam ellene. 😀 Bár inkább Ő játszott velem. 😀 A húga, Kata is simán elvert. Bár egyszer leikszeltem vele és akkor nagyon büszke voltam magamra. 😀
több mint 11 éve
Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊Sobri JóskaAz Judit lesz.
Egyébként párhuzamosan csapat EB is zajlik Varsóban. Polgár Judit eddig kettőből két sikerrel tartja a leket a "férfi" csapatunkban. 😉
több mint 11 éve
chennai2013.fide.com/meet-the-commentators/Amúgy a kommentátor csaj Polgár Zsuzsa?BébéIgen.DoM
Zsuzsa még csak 22 éve vezeti a női világranglistát. 😊
több mint 11 éve
Azért az durva, hogy 2013-ban, egy több kamerával vett partit is körmölniük kell.Pedig az tök menő. 😀 Odacsíptetni a lapot meg elrakni a partikat. Azt bírtam. 😀
Én annak idején ezt utáltam a legjobban az egészben, a lépések írogatását.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Azért az durva, hogy 2013-ban, egy több kamerával vett partit is körmölniük kell.Én annak idején ezt utáltam a legjobban az egészben, a lépések írogatását.
több mint 11 éve
Amúgy a kommentátor csaj Polgár Zsuzsa?
több mint 11 éve
Itt van állandó komputer elemzés is a lépésekhez nagy komoly chat forgalommal: chessbomb.com/site/Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊De youtubeon vannak kommentek. Legalább egy kicsit eredménykövető feeling. 😀Bébé
chennai2013.fide.com/fide-world-chess-championship-2013-live/
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊Sobri Jóska
több mint 11 éve
Anand idén már játszotta ezt a változatot: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1715949
több mint 11 éve
Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊De youtubeon vannak kommentek. Legalább egy kicsit eredménykövető feeling. 😀
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊Sobri Jóska
több mint 11 éve
Itt elöbb vannak 2 másodperccel 😊BébéSobri JóskaLink a második játszmához (video & live commentary): www.youtube.com/watch?v=VLgTVKZxRcA
5 perc és kezdődik.DoM
Bár a szép HD streamet kissé fölöslegesnek érzem. 😊
több mint 11 éve
hát nem hiszem h elsáncoltam volna rövidre...de talán így nem lesz döntetlen 😀
több mint 11 éve
Még sohasem néztem sakkmeccset élőben. Mármint ilyen szinten. 😀csak a sötét oldal, a világos az első lépést scripteli 😊
Kíváncsi vagyok, hogy már az első lépés előtt már perceket gondolkodnak-e. 😀
Dom ne lődd le 😀Bébé
több mint 11 éve
hűűű...hát ez az ingazi up-tempo, nem a Chip Kelly féle 😀
több mint 11 éve
Még sohasem néztem sakkmeccset élőben. Mármint ilyen szinten. 😀 Kíváncsi vagyok, hogy már az első lépés előtt már perceket gondolkodnak-e. 😀
Dom ne lődd le 😀
több mint 11 éve
Bébé
Sobri JóskaLink a második játszmához (video & live commentary): www.youtube.com/watch?v=VLgTVKZxRcA
5 perc és kezdődik.
több mint 11 éve
nem követem a sakkot. nekem ez túl pörgős.Carlsent eddig nem láttam, de most Kurt Russell ugrott be az arcáról, valami vidéki csávós szerepben 😊
több mint 11 éve
Így végigpörgetve ez nem gyenge.Az origonak van sakkblogja (másról én nem tudok), de ha nem zavar az angol, akkor a chessgames.com oldalnál nehéz jobbat találni. + chessbase.com/ illetve kingscrusher youtube csatornáján már fent van a mai parti elemzése is: www.youtube.com/watch?v=ufPfgH-NUDU
Vannak fent vhol magyarul meccselemzések?Bébé
több mint 11 éve
Egy ilyen döntetlent én is szívesebben néztem volna: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1338514DoMÍgy végigpörgetve ez nem gyenge.
Vannak fent vhol magyarul meccselemzések?
több mint 11 éve
Hát ez az első parti egy kicsit kiábrándító volt. Ezzel a sok döntetlennek az idegeimre tudnak menni, meg hogy lépésismétléssel. 😀Egy ilyen döntetlent én is szívesebben néztem volna: www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1338514
Bébé
Anand szekundánsai között egyedül Lékó volt a meglepetés. Carlsen fintora szerintem annak szólhatott, hogy Anand miért árulta el, illetve hogy tőle ilyet biztos nem fognak "kicsalni". 😉
több mint 11 éve
7:27-nél Anand felsorolja a szekundánsait. Carlsen arca 😀 www.youtube.com/watch?v=QtkRh3y0VNU