NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
143
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
59
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
37
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
13
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem kicsit durva:www.nemzetisport.hu/atletika/gyasz-13-evesen-elhunyt-az-egyik-legigeretesebb-atletank-2302449
több mint 10 éve
bassza meg h megint dolgozom :/hát úgy 7 percre van tőled 😀shawnkaEz így tippre közel van hozzám.. jól hangzik/i'm interested!IgorFerencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.shawnkaaz hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
hát úgy 7 percre van tőled 😀Ez így tippre közel van hozzám.. jól hangzik/i'm interested!IgorFerencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.shawnkaaz hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
több mint 10 éve
Ez így tippre közel van hozzám.. jól hangzik/i'm interested!Ferencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.shawnkaaz hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Azt ne feledd, hogy annyira otthonos a légkör, hogy néha kutyákat kerülgetve kell odaállni dobni. 😀Ferencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.shawnkaaz hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
több mint 10 éve
Ferencváros szívében 😀 270 a korsó ászok, és még hordót is segíthetsz pakolni két dobás között.az hol volt? én is jönnékDexxter Tailorcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
több mint 10 éve
az hol volt? én is jönnékcsütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?shawnka
több mint 10 éve
csütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕kristofott, ahol múltkor?
több mint 10 éve
Ok, de ez minden sportban ìgy van grafi...lásd pl olimpiakos-mu , mìg arsenal-bayern a bl-ben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
csütörtökön még egy darts? utána sajnos utazok haza 😕
több mint 10 éve
Ez igencsak gyenge meccs volt. Beaton saját magát verte meg. Azért az ilyen meccsekből is tisztán látszik, hogy a sorsolás is rizikófaktor. Chisnall pl. nagyon jól játszott, mégis kiesett, mert egyszerűen Henderson brutál kiszállói kinyírták. Beaton meg gyakorlatilag esélytelen volt Petersennel szemben, pedig azért Petersen nem volt annyira erős. Persze lehet azzal jönni ilyenkor, hogy mindig az adott ellenfelet kell megverni, csak nem mindegy az adott ellenfél milyen súlycsoportot képvisel.
több mint 10 éve
Igor vs shawnka!Aki tegnap az NFL dömping alatt nem figyelgette a dartot, nagyon sajnálhatja. A Henderson-Chisnall meccs valami brutál volt. Szinte végig 100 körüli átlaggal dobáltak. Chisnall 11 db 180-at dobott. Hendersonnak meg brutál kiszállói voltak 100+-ról. Volt 132-ről Bull, Bull, D16 kiszállója is, de 2x is volt, hogy bullal szállt ki. Chisnall 0,2-ről állt fel, és majdnem behúzta a 3 leget is. Végül tiebraker döntött.GRAFIközben a Beaton - Petersen meccsen 10-ről meg 4-ről meg 2-ről sem tudnak kiszállni 😀😀Dexxter Tailor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Aki tegnap az NFL dömping alatt nem figyelgette a dartot, nagyon sajnálhatja. A Henderson-Chisnall meccs valami brutál volt. Szinte végig 100 körüli átlaggal dobáltak. Chisnall 11 db 180-at dobott. Hendersonnak meg brutál kiszállói voltak 100+-ról. Volt 132-ről Bull, Bull, D16 kiszállója is, de 2x is volt, hogy bullal szállt ki. Chisnall 0,2-ről állt fel, és majdnem behúzta a 3 leget is. Végül tiebraker döntött.GRAFIközben a Beaton - Petersen meccsen 10-ről meg 4-ről meg 2-ről sem tudnak kiszállni 😀😀
több mint 10 éve
Aki tegnap az NFL dömping alatt nem figyelgette a dartot, nagyon sajnálhatja. A Henderson-Chisnall meccs valami brutál volt. Szinte végig 100 körüli átlaggal dobáltak. Chisnall 11 db 180-at dobott. Hendersonnak meg brutál kiszállói voltak 100+-ról. Volt 132-ről Bull, Bull, D16 kiszállója is, de 2x is volt, hogy bullal szállt ki. Chisnall 0,2-ről állt fel, és majdnem behúzta a 3 leget is. Végül tiebraker döntött.
több mint 10 éve
Jól benéztem, hogy ma nem lesznek meccsek. Pedig semmi dolgom nem volt. Jenkinst sajnálom, hogy kiesett. Mondjuk az a 30000Ł talán vugasztalja, ami a 9nyilasért jár.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Az úgy meredek, remélem nem állnak le a gyártással | van Gerwen dobhatna idén egy duplát, tavaly olyan közel volt hozzá 😀 |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
és a 2. is 😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ma megvolt az első 9 nyilas a VB-nHungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Régen sokat dartsoztam otthon, napi 1,5 órát kb, akkor a hatvanakat úgy dobtam mint a nagyok a standard 100akat...de ez már rég volt, tizen éve....múltkor nekiáltam dobálni egy haverral és borzalom volt. Rég nem játszottam igaz, de kb egy nyìl sem ment oda ahova akartam...rohadt elszomorìtó volt h milyen suta béna vagyok 😀 szóval fel a fejjel van rosszabb 😉 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kedvencem dartsban, hogy amikor 20-asra célzok 1-es,5-öst találom el mindig, amikor meg sima 1-es kiszálló kéne, akkor jön a 20-as meg a tripla 18 😀illetve a kedvencem, amikor az 5-ös és az 1-es után tökmindegy mit csinálsz, jön a 20-as 😀 klasszikus 26.
Kipróbáltam, hogy a 20-asra dobok, hátha egyes lesz, persze akkor jöttek a 20-asok. 😊Newman
több mint 10 éve
Kedvencem dartsban, hogy amikor 20-asra célzok 1-es,5-öst találom el mindig, amikor meg sima 1-es kiszálló kéne, akkor jön a 20-as meg a tripla 18 😀Kipróbáltam, hogy a 20-asra dobok, hátha egyes lesz, persze akkor jöttek a 20-asok. 😊
több mint 10 éve
No akkor most pénteken valaki? Csüt. nekem tuti nem jó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
jövőhét péntek egy darts?FarkyCsütörtök maybe? Péntek/szerda nekem nem jó 😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mindenki nyert egyet minimum, ami azért király dolog, plusz annyi clutch dobást láttam tegnap este, amennyit még soha. csodálatos volt 😀shawnkanálam empty teljesen tudatos, három nyilas kiszállója vitte a prímet 😊
jövőhét péntek egy darts?Farkykedv biztosan van, remélem rá is érek 😊