NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez mocskos nagy alázás volt.Whitlock-ot sajnáltam,nagyon nem ment neki.Ha valaki akkor Wright megszorongathatja Gerwent.
több mint 10 éve
Gerwen szerintem meg akarja nyerni a vébét.berger90Miből gondolod? 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
izgi meccs volt 😊
több mint 10 éve
Azt már nem igazán értettem.. csak Parték fejtegették Sky-on, hogy a döntőben favorit lehetne, na azon mosolyogtam picit.. természetesen nem lebecsülve őt.hogy lenne, Whitlock ellen se voltkaszoLehet mégse lesz favorit Wright..IgorWhitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.Newmannem figyelted a dupláit?berger90
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
hogy lenne, Whitlock ellen se voltLehet mégse lesz favorit Wright..IgorWhitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.Newmannem figyelted a dupláit?berger90
több mint 10 éve
De akkor vajon miért mindig 40-re kerekít Lewis?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
bár így kicsi lesz az odds MvG-reLehet mégse lesz favorit Wright..IgorWhitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.Newmannem figyelted a dupláit?berger90
leszarom, hajrá Shreck! 😀
(amúgy néztem a dupláit, de nem fog még egyszer 60+%-kal kiszállni, tömegben meg alapból odaveri Gerwen)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Shawnka, valami ilyesmit értettél szanaszét bántás alatt pár napja?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Lehet mégse lesz favorit Wright..Whitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.Newmannem figyelted a dupláit?berger90
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Lewis látványosan nem találja el a d20-at, úgy meg azért nehéz. MvG meg most már mindenhonnan kiszáll, beszarás
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
van gerwen bazmeg nem normális
több mint 10 éve
Jackpot nagyon nulla a kiszállókra. Pedig tömegre még nem is lenne rossz, de ez Mr. Proper ellen nagyon kevés lesz.
több mint 10 éve
Matt Lucas.ez elég impresszív kezdés volt X professzortól.shawnkaNekem inkább Cápára hasonlít, de ez sem rossz 😀berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ez elég impresszív kezdés volt X professzortól.shawnkaNekem inkább Cápára hasonlít, de ez sem rossz 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Whitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.Newmannem figyelted a dupláit?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ez elég impresszív kezdés volt X professzortól.
több mint 10 éve
Whitlockra fogadtam, de bármi is legyen Wright ellen megyek a döntőben is.
több mint 10 éve
Whitlocknak nagyon hamar lefőtt a kávé. Én még mindig nem értem, hogy tud így chokerbe fordulni két nap alatt bármilyen királykodásból.Whitlock mindig is ilyen volt szélsőséges... (mondjuk egy Lewishoz/MvG/Taylorhoz képest, de még akár Andersont vagy mást is mondhatnák a második vonalból)
Mondjuk ilyen duplák ellen tényleg nem lehet könnyűberger90
Amikor nagyot menetelt, akkor azért mert a 100 fölötti kiszállókkal királykodta végig a tornát..
Ez meg már majdnem 70% duplákra.. no comment xD 6/6 a dupla 16-ra, höhö.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Whitlocknak nagyon hamar lefőtt a kávé. Én még mindig nem értem, hogy tud így chokerbe fordulni két nap alatt bármilyen királykodásból.Mondjuk ilyen duplák ellen tényleg nem lehet könnyű
Mindig jövőre
több mint 10 éve
13/21 - na jól van ám Snakebite. Ezzel bárkit kinyírna.
több mint 10 éve
Wade egy balf*sz, ha csak a kiszállókat jól dobná ma megfoghatná jackpotot...peachhihetetlen mennyire köze nincs a duplákhoz
több mint 10 éve
Wade egy balf*sz, ha csak a kiszállókat jól dobná ma megfoghatná jackpotot...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
>40-ről nem kiszállni 3 nyílbólakkor ennyit erről a meccsről
na, szerencséje.