NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
de akkor a szimpla kiszállás jelentse azt, hogy 40-nél nem para rádobni a D20-ra 😀 szóval játsszon mindkettő, max aki erősködik a duplával, az majd megszívja.időpontnak a csütörtök estéket erőltetném, egységes 20:00. helyszínre én a nagyvárad téri kocsmát preferálnám, de ha vándorcirkusz lesz, azzal sincsen ellenvetésem.
több mint 10 éve
én is a sima kiszállóra szavaznék, felesleges a dupla, így legalább izgalmasabb a játék ezen a szinten, aztáb ha pro-k leszünk mehetünk dupla vagy tripla out-ra is 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Sok olyan parti volt, hogy valaki szépen lement D15-D20 kiszálló környékére, de ugye simát dobott, aztán mondjuk D3-D8 környékén párszor meg besokallt, míg a másik 4-5 kör alatt utolérte, és a végén nyert úgy, hogy volt mondjuk valami idétlen 3 pontja, míg a másik erölködött a D6-al.Határozottan ellene vagyok a duplakiszállónak ezen a szinten. 😊
Akkor legyen az aranyközépút a sima kiszálló.
De ha megvan a PL végleges mezőnye azokkal, akik mindegyik alkalommal eljönnek majd, akkor szavazhatunk a lehetséges metodikák között, és legyen a népakarat.
több mint 10 éve
Túlhúzás azért ne legyen. Azért legalább egy szektorkiszálló legyen. De felőlem az is lehet, hogy 3-5 körig dupla ha nem megy akkor sima.Ilyet már játszottunk, nem ad valós képet, és elég random, hogy valaki elront pár nyilat 32-n, mert próbál dupla 16-ozni, a másik meg nyer 9 vagy 17 ponttal 1-2 totál homály után.Felnőtt emberek vagyunk, tehát steel.hát 7 hétig alapszakasz, és utána PO, kiemelésekkel.
De csak akkor vágjunk bele ha van fix schedule, és senki nem hiányzik egy alkalommal se (csak orvosi igazolással).
Valamint a duplakiszállót túlzásnak érzem, jó a szektorkiszállás, vagy a túlhúzás is akár, vagyis azé a leg, aki először elér 301 pontot (vagy többet).
És lehet körmérkőzés, de lehet alkalmankénti kieséses, és pontozásos is.
Sobri Jóska
túlhúzást nem támogatom, a szektort se annyira, ha már játszunk akkor duplával szálljunk ki, max csak 10 körig megyünk és aki a végén alacsonyabb azé a leg.shawnka
Akkor sima kiszálló, nem az egész szektor, csak az 1x rész.
A duplakiszállós az túl esetleges.
Az alapszakasz+ 8 fős PO az jónak tűnik, és így ha 9 vagy 10-en lennénk is jöhet mindenki.
Csak fix schedule legyen, fix dátumokkal, mert ha nem jön el valaki, akkor az ellenfele nem tud játszani, és hiába a "győzelem", az úgy nem túl szórakoztató.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Ilyet már játszottunk, nem ad valós képet, és elég random, hogy valaki elront pár nyilat 32-n, mert próbál dupla 16-ozni, a másik meg nyer 9 vagy 17 ponttal 1-2 totál homály után.Felnőtt emberek vagyunk, tehát steel.hát 7 hétig alapszakasz, és utána PO, kiemelésekkel.
De csak akkor vágjunk bele ha van fix schedule, és senki nem hiányzik egy alkalommal se (csak orvosi igazolással).
Valamint a duplakiszállót túlzásnak érzem, jó a szektorkiszállás, vagy a túlhúzás is akár, vagyis azé a leg, aki először elér 301 pontot (vagy többet).
Sobri Jóska
túlhúzást nem támogatom, a szektort se annyira, ha már játszunk akkor duplával szálljunk ki, max csak 10 körig megyünk és aki a végén alacsonyabb azé a leg.shawnka
Akkor sima kiszálló, nem az egész szektor, csak az 1x rész.
A duplakiszállós az túl esetleges.
Az alapszakasz+ 8 fős PO az jónak tűnik, és így ha 9 vagy 10-en lennénk is jöhet mindenki.
Csak fix schedule legyen, fix dátumokkal, mert ha nem jön el valaki, akkor az ellenfele nem tud játszani, és hiába a "győzelem", az úgy nem túl szórakoztató.
több mint 10 éve
Felnőtt emberek vagyunk, tehát steel.hát 7 hétig alapszakasz, és utána PO, kiemelésekkel.
Sobri Jóska
túlhúzást nem támogatom, a szektort se annyira, ha már játszunk akkor duplával szálljunk ki, max csak 10 körig megyünk és aki a végén alacsonyabb azé a leg.
több mint 10 éve
Felnőtt emberek vagyunk, tehát steel.De csak akkor vágjunk bele ha van fix schedule, és senki nem hiányzik egy alkalommal se (csak orvosi igazolással).
Ez se legyen kritérium, hagy jöjjön Igor is. 😉Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀Tocahát ha eltalálod a táblát, akkor bent vagy 😀shawnka
több mint 10 éve
Hát nem tudom hol akarunk majd játszani ês h ott milyen táblák vannak.Soft vagy steel?Farkymost szórakozol?shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
én is jövök, valakinek utolsónak is kell lenni 😊Dexxter TailorChallange accepted 😀
Nah akkor így állunk asszem:
bowl.hu PL
Sobri
shawnka
empty
Farky
berger
kristof
Toca
Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Soft vagy steel?Farkysteel
több mint 10 éve
Soft vagy steel?
több mint 10 éve
a best of seven az leges 😊amúgy a játék típusa szerintem best of 7 (301) legyen. az négy párosításra egy este bőven menedzselhető.shawnkaleg vagy set? 😀
amúgy jogos, támogatom.berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
amúgy a játék típusa szerintem best of 7 (301) legyen. az négy párosításra egy este bőven menedzselhető.shawnkaleg vagy set? 😀
amúgy jogos, támogatom.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
én is jövök, valakinek utolsónak is kell lenni 😊
több mint 10 éve
amúgy a játék típusa szerintem best of 7 (301) legyen. az négy párosításra egy este bőven menedzselhető.
több mint 10 éve
Talán az még megy, mondjuk az ilyen duplával kiszállós móka már necces 😀Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀Tocahát ha eltalálod a táblát, akkor bent vagy 😀shawnka
több mint 10 éve
Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀Tocahát ha eltalálod a táblát, akkor bent vagy 😀
több mint 10 éve
Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu PLSobri
shawnka
empty
Farky
berger
kristof
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ha hétvégén este vagy hétköznap kilenc után kell csak játszanom, jövök 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Én is benne lennék. Mi lenne a játék '01 / cricket? Soft || steel?
több mint 10 éve
Ha itt rajtam kívül bárkiben is lenne képesség a rendszerességre, lehetne csinálni bowl.hu PL-t, 8 ember csak összejönne, akár körmérkőzésekkel, akár alkalmi kupákkal, pontozásos rendszerben - csakhát ugye ki akar a második helyért erölködni… 😊Sobri Jóskatetszik az ötlet, pörgetném szívesen. tudod mit, pörgessük is! 😀
Sobri
shawnka
empty
több mint 10 éve
Ha itt rajtam kívül bárkiben is lenne képesség a rendszerességre, lehetne csinálni bowl.hu PL-t, 8 ember csak összejönne, akár körmérkőzésekkel, akár alkalmi kupákkal, pontozásos rendszerben - csakhát ugye ki akar a második helyért erölködni… 😊