NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 10 éve
pesten van olyan dartsbolt, ahol vásárlás előtt ki lehet próbálni a nyilakat?Dexxter TailorÉn a Novo Parts-ba szoktam járni (Pólus center). Amikor ott vettem a nyilakat, kipróbálhattam előtte.
több mint 10 éve
pesten van olyan dartsbolt, ahol vásárlás előtt ki lehet próbálni a nyilakat?
több mint 10 éve
az az érzés, amikor ezt mindet láttam 😀
több mint 10 éve
Meg akadálypályás kutya verseny, ill frizbi után melyik kutya ugrik messzebbre a vìz felett.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Viszont az eurosporton volt már favágóverseny és hot-dogevő is.Sobri Jóskacsocsóról nem is beszélve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Viszont az eurosporton volt már favágóverseny és hot-dogevő is.
több mint 10 éve
az eurosporton ti latatok mar ko papir ollo musort?beszaras volt!ZoliMPalap 😀 😀
mondjuk sporttv-ről azért hiányzik a mézbirkózás... 😊
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
az eurosporton ti latatok mar ko papir ollo musort?beszaras volt!
több mint 10 éve
Múltkor a 4.kiemelt csaj tolt egy 12 nyilat, kár hogy a dupla 20-ra 😀Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊Newmana múltkor én is belefutottam egyszer, kegyetlen 😀kaszo
több mint 10 éve
Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊Newmana múltkor én is belefutottam egyszer, kegyetlen 😀
több mint 10 éve
Eurosporton női dartsot, bírtam kemény fél percig. Azt hiszem túlteljesítettem. 😊
több mint 10 éve
Az cool pedig már kerestem sok helyen 😀PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Csak áttették máshova: bowl.hu/forum/kozosseg/bowlhu_darts_plSchleck
Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats lifeToca
több mint 10 éve
PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Csak áttették máshova:
Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats lifeToca
több mint 10 éve
PL topiccal amúgy mi van mert számomra 1 hete nem elérhető 😕Mondjuk írhattam volna hamarabb is, ha már elindultam akkor thats life
több mint 10 éve
PL topikba nem rondítok bele, mert úgyse tudok felmenni soha játszani, de ma én is visszaraktam a táblámat 😀
több mint 10 éve
Bazzeg, ahhoz képest hogy ennyire beszari vagy, ott voltatok.. na ezért lejjebb leszel a PR-ben, vártam rátok vagy 5 percet az aluljáróban 😛Találkozzunk a metrómegállóban, annyira nem igényes az a hely h nyugodtan bemenjek oda egyedül 😀😀empty taxiNah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?empty taxibent találkozunk?Farky
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Itt vagyunk aki akar jőjjön
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
2014 van és még mindig nem streamelitek?? 😀
több mint 10 éve
ok az aluljáróban leszek valahol 😀Találkozzunk a metrómegállóban, annyira nem igényes az a hely h nyugodtan bemenjek oda egyedül 😀😀empty taxiNah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?empty taxibent találkozunk?Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Találkozzunk a metrómegállóban, annyira nem igényes az a hely h nyugodtan bemenjek oda egyedül 😀😀Nah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?empty taxibent találkozunk?Farky
Madden hates me.
több mint 10 éve
Nah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?empty taxibent találkozunk?
több mint 10 éve
Nah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?empty taxinekem ok
több mint 10 éve
Nah elneztem reggel az akademia fele, elvileg nyitva vannak ma. Akk marad a 4 ora?
Madden hates me.
több mint 10 éve
Korábban nem jó nekem, én 4-re jövök... 😛nekem minél hamarabb annál jobb és többet lehet játszani 😀FarkyTe vagy az aki vonattal jön.. 😛 mondom én 4 környékét preferálnám. Akár Nagyvárad tér, akár a presszóba.no akkor tuti nyitva van holnap? és akkor ki hányra jön?FarkyHehe az akademia a cylex tudakozo szerint zarva van vasarnap. Noiret?empty taxibiztos nincsen zárva.shawnka
De ne legyen ennyire tanácstalan/tökölődős mindenki.. kb 10 percre lakom, de én sem akarom kimenni, aztán fél órákat várni.Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
nekem minél hamarabb annál jobb és többet lehet játszani 😀Te vagy az aki vonattal jön.. 😛 mondom én 4 környékét preferálnám. Akár Nagyvárad tér, akár a presszóba.no akkor tuti nyitva van holnap? és akkor ki hányra jön?FarkyHehe az akademia a cylex tudakozo szerint zarva van vasarnap. Noiret?empty taxibiztos nincsen zárva.shawnka
De ne legyen ennyire tanácstalan/tökölődős mindenki.. kb 10 percre lakom, de én sem akarom kimenni, aztán fél órákat várni.Igor