Darts
20 feliratkozó
több mint 12 éve
amúgy a játék típusa szerintem best of 7 (301) legyen. az négy párosításra egy este bőven menedzselhető.shawnkaleg vagy set? 😀
amúgy jogos, támogatom.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
én is jövök, valakinek utolsónak is kell lenni 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
amúgy a játék típusa szerintem best of 7 (301) legyen. az négy párosításra egy este bőven menedzselhető.
több mint 12 éve
Talán az még megy, mondjuk az ilyen duplával kiszállós móka már necces 😀Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀Tocahát ha eltalálod a táblát, akkor bent vagy 😀shawnka
több mint 12 éve
Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀Tocahát ha eltalálod a táblát, akkor bent vagy 😀
több mint 12 éve
Milyen szintű tudás kell ? 😀 Mert ha nem baj, hogy cirka 5 éve nem dartsoztam jövök szívesen, amúgyis terveztem már 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu PLSobri
shawnka
empty
Farky
berger
kristof
több mint 12 éve
Ha hétvégén este vagy hétköznap kilenc után kell csak játszanom, jövök 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én is benne lennék. Mi lenne a játék '01 / cricket? Soft || steel?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha itt rajtam kívül bárkiben is lenne képesség a rendszerességre, lehetne csinálni bowl.hu PL-t, 8 ember csak összejönne, akár körmérkőzésekkel, akár alkalmi kupákkal, pontozásos rendszerben - csakhát ugye ki akar a második helyért erölködni… 😊Sobri Jóskatetszik az ötlet, pörgetném szívesen. tudod mit, pörgessük is! 😀
Sobri
shawnka
empty
több mint 12 éve
Ha itt rajtam kívül bárkiben is lenne képesség a rendszerességre, lehetne csinálni bowl.hu PL-t, 8 ember csak összejönne, akár körmérkőzésekkel, akár alkalmi kupákkal, pontozásos rendszerben - csakhát ugye ki akar a második helyért erölködni… 😊
több mint 12 éve
Évente fél hónapig 😉 😛
több mint 12 éve
Simán bebizonyította a darts, hogy nem rétegsport. Saját topikot neki. 😀GRAFItámogatom 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Simán bebizonyította a darts, hogy nem rétegsport. Saját topikot neki. 😀
több mint 12 éve

egyszer én is így akarok 100+ dobni, mint ők
több mint 12 éve
És megjött a 2014-es Premier League mezőnye:Michael van Gerwen
Phil Taylor
Adrian Lewis
Simon Whitlock
Raymond van Barneveld
Gary Anderson
Wes Newton
Robert Thornton
Dave Chisnall
Peter Wright
Hát, 8 ember teljesen okés, Wrightot nem kérdés, hogy hozni kellett, viszont Newton helyett sokkal inkább érezném ideillőnek Wade-t. Chisnall tök semleges.
több mint 12 éve
Jót tett volna a lelkének, de attól még könnyebb nagyobb hátrányban megdobni egy kiszállót, mint egálnál vagy a győzelemért.nem hiszem h később nagyobb lett volna a nyomás rajta, ha ezt megdobta volna (tudom a ha nem játszik) jót tett volna a lelkének, minden esetre kíváncsi leszek h Wright ezek után mit alkot idénFarkyWright csak elkúrta a végét....ha hozza a szettet 6-5 után lendületből végigdarálta volna sztem...peachÁ, már itt is remegett a keze, meg akkor is amikor a 4-3-ért dobott, később csak még nagyobb lett volna rajta a nyomás.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem lett sima, bár ritkán toltak mind2-en nagyon jól. Valaki tuti bénázott egy picit😊A hollandnak szurkoltam, szerintem megérdemelte.
több mint 12 éve
jjajj már na, nem érzed az iróniát, egyébként meg az h kiesik egy nyíl vagy nem, illetve betolja-e egy adott szektorba vagy nem a másik, nehogy azt mond h tudatos 😊 Most megérdemelte a kopasz a VB sikerte, de majd jövőre jön az öreg és megmutatja h ki a királymázlista kojak.. Azért szép volt Wright 😊Farkyazért dartsban mázlira fogni lolkaszo
nem hiszem h később nagyobb lett volna a nyomás rajta, ha ezt megdobta volna (tudom a ha nem játszik) jót tett volna a lelkének, minden esetre kíváncsi leszek h Wright ezek után mit alkot idénWright csak elkúrta a végét....ha hozza a szettet 6-5 után lendületből végigdarálta volna sztem...peachÁ, már itt is remegett a keze, meg akkor is amikor a 4-3-ért dobott, később csak még nagyobb lett volna rajta a nyomás.Jakehomer
több mint 12 éve
mázlista kojak.. Azért szép volt Wright 😊Farkyazért dartsban mázlira fogni lol
több mint 12 éve
Wright csak elkúrta a végét....ha hozza a szettet 6-5 után lendületből végigdarálta volna sztem...peachÁ, már itt is remegett a keze, meg akkor is amikor a 4-3-ért dobott, később csak még nagyobb lett volna rajta a nyomás.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Wright nem volt még kész a vb címre, egyrészt az elején, amikor Gerwen nagy nyomás alá helyezte, teljesen szétesett jó húsz percre, aztán a hetedik szettben és az utolsóban is olyan kiszállókat cseszett el, amiket korábban simán megcsinált. A végére eléggé visszaesett MvG, de a jobb játékos nyert, nem kérdés.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Wright csak elkúrta a végét....ha hozza a szettet 6-5 után lendületből végigdarálta volna sztem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
mázlista kojak.. Azért szép volt Wright 😊
több mint 12 éve
Megérdemelte Gerwen, nem volt borzasztó döntő legalább.