Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Seggfej bíró csak akkor tud 11est fújni, ha teátrális körítéssel feldobja magát valaki?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Amúgy is balhézni akartak a horvátok, egy lincselés adná magát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nah, akkor az elődöntőben megint lesz Magyar-Portugál meccs. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ezt a cacicot v ki a faszt sztem felkötik 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Majdnem bejött.Na vajon a tizenegyesekből lesz kapura lövés? 😈Nem lesznek tizenegyesek, Perišić eldönti előtte.
Hege
Mikey
több mint 8 éve
Hát igen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Pedig a kapufa se számít kaput eltaláló lövésnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
A kövsög kurva mindenit neki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Beszarok
több mint 8 éve
:ASDASDASS
több mint 8 éve
én hülye meg 2-1-et tippeltem erre a meccsre... mondjuk amennyire érzik a kaput, lehet a 11-eseknek az lesz a végreredménye
több mint 8 éve
Sajnos ezúttal nekem sem, ennyire gyenge a meccs. 😀Elmegyek zuhanyozni, szinte tuti lesz akkor gól. 😀Nalam ez nem valt be.
Vrij6
ulpianus
több mint 8 éve
Sztem meg mindenki akinek van menjen oda szépen az asszonyhoz, lepje meg, hogy őt választja egy eb 8ad döntő helyett...tuti, hogy nagyon hálás lesz 😉
több mint 8 éve
Te jó ég, és ennek a meccsnek a győztese egy negyeddöntőt fog játszani a szintén nem túl látványos lengyelekkel....Kikövezett az utunk a döntőig, az meg akkor már lendületből menni fog
Kampman
---
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Véletlenül nem kiemelkedő azon fogadások száma, miszerint 120 perc alatt 0 kapura lövés lesz? Néhány jelenleg pályán lévő játékos lehet megtette...
több mint 8 éve
nem akarom eljinxelni 😀inkább kihúztam mindkét csapatot a kiemelt posztból, hát a faszkivan ezzel a meccsel 😀A belgákat kellett volna már napok óta
Löfli
baggio
több mint 8 éve
Most jön az alázás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
inkább kihúztam mindkét csapatot a kiemelt posztból, hát a faszkivan ezzel a meccsel 😀A belgákat kellett volna már napok óta
Löfli
---
több mint 8 éve
Elmegyek zuhanyozni, szinte tuti lesz akkor gól. 😀Nalam ez nem valt be.
Vrij6
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
inkább kihúztam mindkét csapatot a kiemelt posztból, hát a faszkivan ezzel a meccsel 😀
több mint 8 éve
Elmegyek zuhanyozni, szinte tuti lesz akkor gól. 😀