Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Jogos amit írsz, de épp az nem tiszta, hogy ha modricnak nem az lett volna parancsolva, hogy az egész meccsen a saját térfelén a D elől passzolgatva próbálja meg mozgatni a csapatot, akkor miért nem ment már hamarabb feljebb saját belátása alapján...? Mert mikor az uccsó 8 percben megtette és ezzel váltottak a horvátok gyak. rádarálták a portugálokat a kapujukra. Egész meccsen beszari volt csak a végén nem? Ez így nem kerek. Azért nem tette meg korábban mert az a dilettáns ezt mondta neki. Meg az összes többinek is.
peach
Az a baj, hogy az egész meccs tele van ellentmondásokkal. Cacic és a csapat részéről is.

Ha meggondolod, ha egy edző a 110. percig óvatosságra intett, akkor ritkán fog hirtelen változtatni és 6-8 percre agresszívebbé alakítani a csapatot. A horvátok pedig akkor lettek azok.

Ha Cacic úgy küldte fel a csapatát, ahogy azt sokan sejtik, és biztonsági játékot kért, akkor érthetetlen nekem a horvát harakiri és kinyílás a legvégén. Nekem az az érzésem, hogy Cacic biztonsági játékot kért, ám abszolút nem ilyen szintűt, és a horvát játékosok annyira beszartak, hogy totál merevek lettek, semmit sem mertek csinálni. A végén kezdtek el rájönni, hogy nem kéne a véletlenre bízni, tizikig húzni a dolgot, mert jobbak, el kell dönteni, amíg lehet.

Túlságosan kinyíltak, jött a kontra, vége. Portugália meg szánalmasan gyenge volt, de az egész meccsen érezhető, hogy erre készültek. Átengedik a területet, védekeznek, bekkelnek, berendezkednek kontrákra.

Pech, hogy a legvégén összejött egy siralmas meccsen, egy jobb csapat ellen. Ilyen ez a foci, meg kell tudni nyerni ezeket a meccseket. A horvátok nem tudták. A portugálok igen, de az első tökös csapat ellen kiesnek. A horvátoknál pont ez volt a baj, hogy kurva tökösek, ennek ellenére kimentek tegnap úgy a meccsre, mint egy csapat fürdőskurva.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
amúgy Vili tényleg egy öngólra volt attól, hogy bejöjjön a három hosszabbításos tippje. lol.
slowmotion
Az EB végére nehogy kiderüljön, hogy ért a focihoz. :o
Mikey
Tegnap már azon vettem észre magam, mintha kezdeném megkedvelni... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Stez
Jogos amit írsz, de épp az nem tiszta, hogy ha modricnak nem az lett volna parancsolva, hogy az egész meccsen a saját térfelén a D elől passzolgatva próbálja meg mozgatni a csapatot, akkor miért nem ment már hamarabb feljebb saját belátása alapján...? Mert mikor az uccsó 8 percben megtette és ezzel váltottak a horvátok gyak. rádarálták a portugálokat a kapujukra. Egész meccsen beszari volt csak a végén nem? Ez így nem kerek. Azért nem tette meg korábban mert az a dilettáns ezt mondta neki. Meg az összes többinek is.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
amúgy Vili tényleg egy öngólra volt attól, hogy bejöjjön a három hosszabbításos tippje. lol.
slowmotion
Az EB végére nehogy kiderüljön, hogy ért a focihoz. :o
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Szóval tudom, hogy az a legenda, hogy megvertük a purtugalt. De nem vertük meg. Vezettünk ellenük, de nem tudtuk tartani az eredményt. A legsokatmondóbb az, hogy köbö a kórus a 82. Percnél fáradt be, el is hallgatott, majd párperc után folytatta úgy, hogy a félszeme az ÓRÁN volt. Tudod, nem vertük meg a purtugalt, mikor esélyünk volt, nem tudtuk rátenni a seggünk az eredményre, evvan srácok. Igen, Nani kibaszott gyors, a hattyúnyakú Hiszticsávó attól, hogy buzievagynembuzie még iszonyat jó focista, ezt a kettőt fedezet nélkül hagyni ótvar boloncság, erre rá is keféltek a perszonálunionista kockások, egy percre se!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Most mit izéltek, nomen est omen: csacsi(cs)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
...
Stez
szóval igaz, amit írsz. sztem a legnagyobb probléma az volt, hogy a horvátok nem igazán használták ki a portugál védelem és középpálya közti rést. nagyon ritkán mozogtak be oda akár labdával, akár a nélkül középen. Modricról emlékszem egy ilyenre, egyből lehetőséghez is jutottak. Rakitic eszméletlen sokat kapott, de igazából ez is azért van, mert nem ment be az üres helyekre. amúgy akkor döntöttem úgy, hogy nem nézem a hosszabbítást, mikor a 80. percben Mandzukic (egyik középcsatár) és Nani (másik középcsatár) a félpályánal harcoltak egy labdáért jobb oldalon az ellenfél védőitől kb. 20-25 méterre. elképesztő volt. én azt sem igazán láttam, hogy a horvátok mit akarnak. a portugáloktól egyértelmű volt. feltoltak egy 4-4-2-t, eredmény tartása, és abban bíztak, hogy CR egyszer el tud indulni és abból gólt lőnek. a horvátoknál Perisic össze-vissza mind2 szélen játszott, Rakitic posztja nem volt egyértelmű nekem, Modric visszavontabb szerepet kapott, ami akár be is jöhetett volna, ha tényleg jól osztogat, vagy labdástul bemozgott volna a Carvalho és Adrien mögötti résbe. Brozovic pedig észrevehetetlen volt. nemhiába mondtam Ballack is a félidőben, hogy dög unalom a meccs, még ha hatalmas taktikai csata is volt.

az meg, hogy Cacic szerint mindez tökéletes volt, már-már Pinyői magasságokba emeli.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Reálisan nézve nekünk az utunk véget ér a mai napon, de hátha...

MIndenesetre ha továbbnézünk ezen az EB-n a VB selejtezőkre nem egy lehetetlen küldetés eredményt elérni ebből a csoportból. S én ezalatt azt értem, hogy megcsípjük a második helyet (erre mikor volt példa utoljára amúgy?) és pótselejtezünk.

Svájc még hagyján szerintem ők jól futballoztak tegnap, főleg a második félidőbe és hosszabbításba, de ők sem tűnnek egy verhetetlen ellenfélnek. Hát a portugálok végképp nem, főleg ha CR-nek nem jön ki a lépés ellenünk.

Persze ehhez sok minden is kellene, főleg az, hogy a felfedezett játékosainkat a menedzser urak normális helyekre adják el, ahol játszanak és fejlődnek. Ahogy elnézem Királyt és Gerát kell majd pótolni csupán, előbbit sztem nem lesz gond, főleg ha Gulácsi véd majd a Lipcsében. Gera már összetettebb kérdés. Szóval normális helyek: Fiolának egy lengyel bajnokság szvsz jó lépcső lehet, Lang is lassan leléphet a Vidiből. Kádárnak is lesz kérője nyugatról. Nagy Ádám ugye központi téma most, nem hiszem, hogy az angol bajnokság az ő világa lenne. Dzsudzsi is menthet még valamit a karrierjén, ha visszatér Európába, főleg ha klubszinten is ilyen alázattal és lelkesedéssel játszana. Lovrencsics dettó, akár még egy erős Fradi sem lenne nagy visszalépés.

Szóval én készen állok a ma estére és mondjuk még 1-2-3 bónusz EB meccsre.
több mint 8 éve
meg sem próbálták a saját focijukat játszani.
Stez
Itt van a kutya elásva. Pontosan 8 percig ez történt a meccs végén, beszorították a portugálokat akik azt se tudták ekkor milyen rendezvényen vannak annyival jobbak voltak a horvátok erőből. És itt jön a képbe cacic aki egy faszkalap, mert ez alapján 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha azt csinálták volna végig amit tudnak sztem gurítottak volna a portugáloknak egy hármast. Erre ez az idióta meg teleszarta a gatyát cr-től. Abszolút osztom heinrich véleményét, hogy az utolsó 8 perc a játékosok partizán akciója volt, más kérdés, hogy strinic csinált egy blasz III-ban és szégyen egyéni hivát. Ekkora edzői merényletet a sáját csapata ellen nemtudom mikor láttam utoljára....
peach
Alap, hogy Cacic hibája,igen.
De mégis valahogy hiányérzetem van, amikor ebbe belegondolok, nem tudom azt mondani, hogy CSAK az ő hibája. A játékosok sem mentek előre, amikor lehetőségük lett volna, akkor sem. Rendre kapták az üres területeket, a portugál középpálya nagy nulla volt a meccs 65. percéig kb., és a horvátok a két szélt sem használták ki eléggé.

Cacic benne van, de azt nem tudom elhinni, hogy úgy küldte a pályára a csapatot, hogyha a portugálok totálisan átadják a területet és behúzódnak, akkor erre az legyen a válasz, hogy tegyenek úgy a horvátok is. Én a játékosokon is azt éreztem, hogy ők is inaktívak, nem is akarnak próbálkozni, mert félnek a hibától, és inkább csinálják a tutit.

Most Cacic nyakába lesz varrva minden, de szerintem a játékosok ugyanúgy hibásak. Az meg megint más dolog, hogy az úgynevezett kulcsjátékosok, akiknek dönteniük kellene egy ilyen meccsen, abszolút semmit sem csináltak. Persze megkaptuk a félidei szakértést, hogy Rakitic előrébb játszik, mint kéne, Modric meg hátrébb, és ez egy kalap szar, csak ez éppenséggel nem igaz. Modricnak egyszerűen nem ment, és nem a poszt miatt. Szerintem azért, mert sérült volt, úgy drótozták össze a meccsre. A passzai egyáltalán nem ültek. A kötelező rövid átadásokat megcsinálta, de a második félidőben szinte mindegyik, 15 méternél távoli átadása pontatlan volt. Amikor felemelte a lasztit, végképp. Nem mozgatta a csapatot, nem tudta széthúzni a mezőnyt. Nem volt meg az összhang, a kapcsolat sem Perisiccsel, sem Rakiticcsel. Előbbi egyedül próbálkozott, utóbbinak elképesztően nem ment a játék.

Mandzukic meg az a csatár, aki egyedül sosem fogja megcsinálni, mint Lewandowski. Mandzukicnak kellenek a filléres labdák, és kíméletlenül ki fogja használni a lehetőséget. Ehhez képest a 85. percben ott voltunk, hogy ez a szerencsétlen lejön a pályáról úgy, hogy szó szerint egyetlen jó labdát sem kapott. Felívelgették rá a lasztikat, és a feladatát egyébként meg is oldotta, mert rendre lefejelte ezeket, illetve megtartotta, sokszor jól visszajátszotta az érkező társaknak.

A gond inkább szerintem ott volt, hogy a fejjel veszélyes Mandzukicra kihegyezve nem középen, földön akarták megverni a portugálokat a Modric, Rakitic kettőssel, hanem a szélről ívelgették be a labdákat. Ha középen két olyan ész rohangál, mint Modric és Rakitic, nem ívelgetni kell. A spanyolok sem véletlenül játszanak évek óta, ahogy. Xavira és Iniestára felépítették a válogatottat (és a Barcát), nekem úgy rémlik, sikerrel zárult a sztori.

Összességében szerintem Cacic gyökér volt és beszari, de a játékosok ugyanúgy bután játszottak, és nem csak a kapitány kérése miatt. Illetve ahogy korábban írtam, eléggé levehető volt, hogy esélyesként nem megy nekik igazán, a túl nagy teher nem az ő reszortjuk, underdogként baszhatnak oda. Pont ez a horvát csapat az, amely jól járt volna a brutális másik ággal.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Nap slágere:  www.youtube.com/watch?v=MbWeGDQ7l2g

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
A portugálok a mi hátunkon másztak be a 8 közé...😊

De a tegnapi nap, az a továbbjutók drukkereit leszámítva egy katasztrófa volt. Ennél csak jobb jöhet ezután.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
mondjuk én nem értem a horvátokat. az utolsó 15 percet már fölösleges így megnyomni, legnagyobb hülyeség, főleg hogy előtte 105 percet alibiztek. annyira szar meccs volt, hogy én 90 perc után elmentem aludni, inkább tartalékoltam a mai munkanapra illetve a ma esti rangadóra.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
meg sem próbálták a saját focijukat játszani.
Stez
Itt van a kutya elásva. Pontosan 8 percig ez történt a meccs végén, beszorították a portugálokat akik azt se tudták ekkor milyen rendezvényen vannak annyival jobbak voltak a horvátok erőből. És itt jön a képbe cacic aki egy faszkalap, mert ez alapján 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha azt csinálták volna végig amit tudnak sztem gurítottak volna a portugáloknak egy hármast. Erre ez az idióta meg teleszarta a gatyát cr-től. Abszolút osztom heinrich véleményét, hogy az utolsó 8 perc a játékosok partizán akciója volt, más kérdés, hogy strinic csinált egy blasz III-ban és szégyen egyéni hivát. Ekkora edzői merényletet a sáját csapata ellen nemtudom mikor láttam utoljára....

több mint 8 éve
Rábasztak a horvátok, hogy mindig Vidara jött ki a vége..
gordon
Na, hát ezért nem bivaly ez a horvát csapat. Underdogként könnyű focizni, esélyesként meg összeszarták magukat egy hót gyenge portugál csapattól, és meg sem próbálták a saját focijukat játszani.

A jó csapat megítélésem szerint van annyira magabiztos, elhiszi, hogy van keresnivalója és igenis az ellenfélre fogja erőltetni a maga felfogását. A horvátokkal pedig az a baj, hogy a spanyol W után körbe lettek szopva, és elhitték, hogy ki van kövezve nekik az út a döntőig.

Cacic meg nem buta csóka abszolút, de egy beszari pöcs. Nevetséges, hogy pályára merte küldeni ilyen taktikával ezt a csapatot, de azért hozzáteszem, a jó csapat az ilyen meccseket is behúzza valahogy. Lásd a németeket, vagy a Real Madridot, hogy csak a közelmúltból említsek példákat.

Nem dőlt össze a világ, de azért azt tegyük hozzá, szerencsétlen horvátoknak ez a csapat kb. erre az Eb-re volt felépítve, a kulcsjátékosok felében szvsz nincs már benne top formában egy világverseny. Sajnálom őket, megérdemelték volna a nagy áttörést, szimpatikusak is voltak, a cigány portugálokat meg egyébként is rühellem, de ezen a tornán alapból irritál, ahogy alibiznek.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
...de hát egervárival caciccal nem lehet...
peach
Kb. ennyi.
Mandzukicot hagyta szenvedni 87 percig, Modric a saját tizenhatosánál játszott.
Cacic gyakorlatilag nem meccselt. Összerakott egy kezdőt és végignézte a meccset. Tiszta fantasy foci.

Pedig ilyen kerettel...
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.kerozingozos.hu/wp-content/uploads/2010/04/Mig-21-10.jpg

ez a vas most Budaörsön van, múlt héten láttam a saját szememmel
slowmotion
Ez volt a cetlin?

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Akkor remélem innentől baszottul kikapnak a Portugálok. Egy olyan 5-0 vagy valami..
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
A portugálok velünk játszották az Eb legjobb.meccsét, most benne voltak a legrosszabban is, ergo szerintem nem miattuk volt jó az ellenünk játszott meccs 😛

Mást inkább nem mondok a portugál továbbjutásra nem lenne elég irodalmi 😊
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 945 — nabege2@yahoo.com
Hülye sport ez a foci😊
A portugálok a csoportmeccseken tényleg támadó focit toltak, 70+szal lőttek kapura, erre kihoztak 3 X-et Most kb lőttek 2x, biztos védekezés és nyertek😊 Szerintem másolnak bennünket meg Izlandot😊

És a horvátok kiesésével hatalmas esély lesz Belgium, Lengyelország, Wales és Portugália előtt. 2 csapat is érmes lesz ezekből... (direkt írtam így, ha kell változtatok😊 )
több mint 8 éve
 www.kerozingozos.hu/wp-content/uploads/2010/04/Mig-21-10.jpg

ez a vas most Budaörsön van, múlt héten láttam a saját szememmel

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
amúgy a Nike-nál zsenik dolgozhatnak. maradt egy rakás ebből a meghatározhatatlan falfestékszínű anyagból (amit épeszű ember fel nem venne), mert a Barcselóna lecserélte az idegenbeli mezt, erre rásózták a lujzitánokra.
kibaszott zsenik.
slowmotion
Borsóka
sutianap
Wallkyd-zöld
annak idején valami ilyesmire festették a MiG-21-esek alját, meg a kabinbelsőt.
slowmotion
Engem a régi kórházfolyosókra emlékeztet, má színében is baktericid
sutianap
arra is. a Wallkyd amúgy beltéri falfesték, simán festhették olyannal is.
több mint 8 éve
na akkor itt a remek lehetőség Lewandowsinak hogy mutasson is valamit, eddig faszán hozta a láthatatlan embert...
petey
nem ártana valami olyan taktikát kitalálni, amit őrá hegyeznek ki.
Európa egyik legjobb befejező csatára, erre állandóan ő lépett vissza a labdáért félpályára. a meccs végére ráadásul már kb. 4-6-0-t játszottak a polákok, azaz a két csatár visszalépett a középpályára, ott toszogatták a labdát, csak nem volt kinek előrepasszolni.
több mint 8 éve
amúgy a Nike-nál zsenik dolgozhatnak. maradt egy rakás ebből a meghatározhatatlan falfestékszínű anyagból (amit épeszű ember fel nem venne), mert a Barcselóna lecserélte az idegenbeli mezt, erre rásózták a lujzitánokra.
kibaszott zsenik.
slowmotion
Borsóka
sutianap
Wallkyd-zöld
annak idején valami ilyesmire festették a MiG-21-esek alját, meg a kabinbelsőt.
slowmotion
Engem a régi kórházfolyosókra emlékeztet, má színében is baktericid

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
na akkor itt a remek lehetőség Lewandowsinak hogy mutasson is valamit, eddig faszán hozta a láthatatlan embert...