Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
most kell tenni az ukrán W-taz ukrán Böde rúg kettőt?
Kenny
több mint 10 éve
ilyet én még nem láttam😊megszakítani
EB meccset lefújni????
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
az egyenes kieséses szakaszban nagy-britanniai válogatottal kéne indulnia a wales, anglia, észak-ír triónak, hátha egyel több 11-est rúghatnának a negyeddöntőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
jó, de az iylen sosem meglepetés olyan csapatnál, ahol belülről ölik egymást a playák, lásd Angliát például Ukrajna mellettaz északírek amúgy jobbak voltak mint az ukránokén úgy fogalmaznék, hogy ők legalább azt hozzák, amit a legtöbben vártak tőlük. számomra egyébként az ukránok se meglepetés, pont olyan szarul játszanak, ahogy az oroszok szoktak
franc se gondolta volna
NB2
Kampman
az oroszok nem ölik egymást, ez a jelenlegi csapat egyszerűen fos, nincsenek vezéregyéniségek, aki lehetne, megsérült
több mint 10 éve
vannak ilyen szép példák: Packers-Lambeau, Hoffenheim-Rhein Neckar Arena, Gyakadémia-Pancsóegész Izland beköltözhet a stadionbaLesz még egy Izland-Ausztria is a Stade de France-ban, az is érdekes leszfogalmam sincs, hogy ki kapja ezért a zsák mánit, de aki kitalálta, hogy egy ukrán-északírt bepakolunk az 59 ezres stadionba, annak ezúton is gratuláloka teljes menetrend előre le volt szervezve, csak utána sorsolták hozzá a csapatokat, így jöhettek ki ilyen random összeállítások
pang a stadion, a fele üres
Stez
Löfli
Kampman
Stez
több mint 10 éve
300e-ren vannak, szóval félidőbe mehet a sorcsere a szurkolókkal isegész Izland beköltözhet a stadionbaLesz még egy Izland-Ausztria is a Stade de France-ban, az is érdekes leszfogalmam sincs, hogy ki kapja ezért a zsák mánit, de aki kitalálta, hogy egy ukrán-északírt bepakolunk az 59 ezres stadionba, annak ezúton is gratuláloka teljes menetrend előre le volt szervezve, csak utána sorsolták hozzá a csapatokat, így jöhettek ki ilyen random összeállítások
Stez
Löfli
Kampman
Stez

Liverpool Fc
több mint 10 éve
egész Izland beköltözhet a stadionbaLesz még egy Izland-Ausztria is a Stade de France-ban, az is érdekes leszfogalmam sincs, hogy ki kapja ezért a zsák mánit, de aki kitalálta, hogy egy ukrán-északírt bepakolunk az 59 ezres stadionba, annak ezúton is gratuláloka teljes menetrend előre le volt szervezve, csak utána sorsolták hozzá a csapatokat, így jöhettek ki ilyen random összeállítások
Stez
Löfli
Kampman
több mint 10 éve
az északírek amúgy jobbak voltak mint az ukránokén úgy fogalmaznék, hogy ők legalább azt hozzák, amit a legtöbben vártak tőlük. számomra egyébként az ukránok se meglepetés, pont olyan szarul játszanak, ahogy az oroszok szoktak
franc se gondolta volna
NB2
több mint 10 éve
Lesz még egy Izland-Ausztria is a Stade de France-ban, az is érdekes leszfogalmam sincs, hogy ki kapja ezért a zsák mánit, de aki kitalálta, hogy egy ukrán-északírt bepakolunk az 59 ezres stadionba, annak ezúton is gratuláloka teljes menetrend előre le volt szervezve, csak utána sorsolták hozzá a csapatokat, így jöhettek ki ilyen random összeállítások
Stez
Löfli
több mint 10 éve
ggóóóóóólll
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
az északírek amúgy jobbak voltak mint az ukránokfranc se gondolta volna
több mint 10 éve
Egyik meccs sem lesz szar szvsz az utolsó csoportkörben. Mivel itt lassan a nagymama is továbbmegy három ponttal, így utolsó fordulóban a kiscsapatok tét nélkül nekimehetnek a nagyoknak, mindent egy lapra feltéve.Amikor vissza kell majd emlékeznem az Eb legrosszabb meccseire, eddig esélyes, hogy ez ott lesz a top3-ban.1. Lengyel - Észak-ír
Stez
2. Ukrán - Észak-ír
3. Német - Észak-ír
Löfli
több mint 10 éve
Nemrossz, nemrossz, de a jó nem ilyen.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413028_1095630780503531_1103791692008089099_n.png?oh=6bad2b19f7050b2bd5c76ae161b087df&oe=57D00DA5ha volt már bocs 😀
Szerkesztette: Tito05
több mint 10 éve
Amikor vissza kell majd emlékeznem az Eb legrosszabb meccseire, eddig esélyes, hogy ez ott lesz a top3-ban.1. Lengyel - Észak-ír
Stez
2. Ukrán - Észak-ír
3. Német - Észak-ír

Don't blink!
több mint 10 éve
Amikor vissza kell majd emlékeznem az Eb legrosszabb meccseire, eddig esélyes, hogy ez ott lesz a top3-ban.
több mint 10 éve
fogalmam sincs, hogy ki kapja ezért a zsák mánit, de aki kitalálta, hogy egy ukrán-északírt bepakolunk az 59 ezres stadionba, annak ezúton is gratuláloka teljes menetrend előre le volt szervezve, csak utána sorsolták hozzá a csapatokat, így jöhettek ki ilyen random összeállítások
Stez

Don't blink!
több mint 10 éve
hajrá NIR, a védekezéssel minimum a döntetlen remélhetőleg meglesz, és mindkét csapat kikap a 3. körben így a 3.nak is csak 1 pontja lesz, ami segít nekünk ha a végelszámolásban 3. helyen 3 ponttal, leszünk, ami lehetőleg nem fog megtörténni
több mint 10 éve
talán most a legüresebb a stadion eddig az EB-n, tele van üres hellyelukránok remélem behúzzák
több mint 10 éve
emlékezetes lehet, ha a szlovák meccs óta sikerült elfelejteni 😀angol - wales meccsen kétszer leadták a god save the queent, vagy a walesieknek van saját himnuszuk?van sajátjuk
Löfli
gamerkr

Don't blink!