Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
hát ugye az evés meg az étvágy tipikus esete 😀Nem jó ez eddig nekünk, nagyon kéne a minimum X Izland ellen. Mondjuk ahhoz képest hogy néhány napja a rúgott góllal is boldog lettem volna.... Most már mintha kicsit kezdenék telhetetlen lenni 😛sok függ az izlandi meccstől, de egyébként megértem az érzéseid, kb én is így vagyok😊
dande
NB2
több mint 8 éve
Nem jó ez eddig nekünk, nagyon kéne a minimum X Izland ellen. Mondjuk ahhoz képest hogy néhány napja a rúgott góllal is boldog lettem volna.... Most már mintha kicsit kezdenék telhetetlen lenni 😛sok függ az izlandi meccstől, de egyébként megértem az érzéseid, kb én is így vagyok😊
dande
ezért kell szurkolni, hogy ne x-ek legyenek a csoportokban hanem győzelmek😊
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Nem jó ez eddig nekünk, nagyon kéne a minimum X Izland ellen. Mondjuk ahhoz képest hogy néhány napja a rúgott góllal is boldog lettem volna.... Most már mintha kicsit kezdenék telhetetlen lenni 😛
több mint 8 éve
Az észak-írek ezzel a második góllal harmadiknál nem tudnak rosszabbak lenni a csoportban, sőt akár egy második hely is kinézhet nekik körbeverés esetén.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez is az a meccs volt, amin nagyon sokat kerestek a fogadóirodák.Meg az ukránok 😀
Hanni
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Jó hát ilyen alapon 48 csapatos is lehetne az eb, nem véletlenül előzte meg Feröer a görögöket a mi csoportunkban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez is az a meccs volt, amin nagyon sokat kerestek a fogadóirodák.
több mint 8 éve
ha a germánok vernek mindenkit, és emiatt a gól miatt ha az ukránok 3-0-ra verik a lengyeleket ők mennek tovább a 2. helyen?😊A germánok még a lengyeleket sem verik meg, kiesnek....
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
ha a germánok vernek mindenkit, és emiatt a gól miatt ha az ukránok 3-0-ra verik a lengyeleket ők mennek tovább a 2. helyen?😊
több mint 8 éve
Röhejes, ahogy a magyar tv-ben bizonygatják, hogy a 24 igazából nem is több mint a 16.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ezt az eredményt mi is elértük volna az é írek ellen....akár Pinyővel isennél még mi is jobbak voltunk, csak eggyel kaptunk ki 😛
Klaci79
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Aaron Hughes? Mennyi idős 700? Na ennyire volt szar a selejtező csoportunk. 😊
több mint 8 éve
Az ukránok spanyolok elleni selejtezős meccsét látva nagy csalódás, amit most produkálnak, az alapján az elődöntő is kinézett volna nekik akár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ezt az eredményt mi is elértük volna az é írek ellen....akár Pinyővel is
több mint 8 éve
xD hogy húzzák az időt
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
úgy kiabáltak a szomszédból, azt hittem gól
több mint 8 éve
Kampman
28 330
király ez a pálya, nyolc méterről már lehet csúszni, nyolcvanról meg lőniaz északírek normál pályán is így tolják
Stez
több mint 8 éve
király ez a pálya, nyolc méterről már lehet csúszni, nyolcvanról meg lőni
több mint 8 éve
Kampman
28 330
örülök, hogy segíthettemszóval ma játszik Ukrajna és Franciaországban vagyunk, minden értek...ilyet én még nem láttam😊ukrán-francia 4 éve
EB meccset lefújni????
NB2
Kampman
NB2
több mint 8 éve
szóval ma játszik Ukrajna és Franciaországban vagyunk, minden értek...ilyet én még nem láttam😊ukrán-francia 4 éve
EB meccset lefújni????
NB2
Kampman
több mint 8 éve
lefutottak, folytatódhat is, csodálatos
több mint 8 éve
Kampman
28 330
az egyenes kieséses szakaszban nagy-britanniai válogatottal kéne indulnia a wales, anglia, észak-ír triónak, hátha egyel több 11-est rúghatnának a negyeddöntőbenna mondjuk az pont nem segítene rajtuk
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 330
ilyet én még nem láttam😊ukrán-francia 4 éve
EB meccset lefújni????
NB2