Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Götze berúgta volna, mert ő a világ legjobbja
több mint 8 éve
Basszus megszólták Löwőt a múltkori tökszaglásért?! Akkor ma senkibe nem fogja beletörölni a taknyát. Egy izgalmas elemet elvettek a meccsből. 😊 De azért szólhattatok volna hogy a hangot vegyem lejjebb...A Teki Katonák tiltakoznak!
Amúgy meg Márió Förevör és Luidzsi. Az a két kicsi pöcsi mindent visz.😀
Coolearie
több mint 8 éve
De azért szólhattatok volna hogy a hangot vegyem lejjebb...Nem lehet ide beágyazni a topicba? : DMegunhatnád ezt a kibaszott Gomez-gombot má'Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
www.tomnash.eu/gomez-button.html
iktriad
Stez
Hanni
Amúgy meg Márió Förevör és Luidzsi. Az a két kicsi pöcsi mindent visz.😀
több mint 8 éve
ott is lenne végemNem lehet ide beágyazni a topicba? : DMegunhatnád ezt a kibaszott Gomez-gombot má'Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
iktriad
Stez
Hanni
több mint 8 éve
Nem lehet ide beágyazni a topicba? : DMegunhatnád ezt a kibaszott Gomez-gombot má'Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
iktriad
Stez
több mint 8 éve
Amíg kereten van, addig a gomb is releváns.Megunhatnád ezt a kibaszott Gomez-gombot má'Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
iktriad
Stez
több mint 8 éve
Megunhatnád ezt a kibaszott Gomez-gombot má'Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Mondjuk most pont nem vagyunk abban a helyzetben, hogy számolgatnunk kelljen. A saját kezünkben a sorsunk.
több mint 8 éve
Götze a világ legjobb játékosaÉn egy másik Mariot mondanék. Nem, nem a vízvezeték szerelő Nintendo ikonra gondoltam, hanem rá.
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Götze a világ legjobb játékosa
több mint 8 éve
Mivel kb egy órája írtam, hogy nem számolgatok, épp ezért persze számolgattam😀Worst scenario:
Izland-Magyarország H
Portugália-Ausztria V
Magyarország-Portugál V
Izland-Ausztria V
Vagyis 3 ponttal úgy esünk ki, hogy Ausztria 6 ponttal nyeri a csoportot, akit mi ugye vertünk...
Másik rossz lehetőség:
Izland-Magyarország H
Portugália-Ausztria H
Magyarország-Portugál V
Izland-Ausztria H
Itt lehet egy olyan, hogy a Portugál-Izland csapat között egy gólarány javító verseny fog zajlani és nagyon megszórnak bennünket, ezért rossz lesz a gólkülönbségünk.
Vagyis az Izland meccset legalább X-re kell hozni és akkor nyugodtak lehetünk😊 Persze hülye fax vagyok, hogy már a továbbjutásért számolgatok😀
Viszont ha olyan eset van, hogy utolsó fordulóban a 2. és a 3. helyezett csapat játszik (3-3 pont mindenkinél) simán lehet egy szolid megegyezés az X-re, mert azzal mindenki továbbmegy. Ezért nyafogtam már a VB alatt is, hogy ez a 4 csapatos csoport nem mindig igazságos és nem mindegy kivel, mikor játszol. Vagy X helyetti pontosztozkodás helyett tizikkel dönteném el a meccset 2 és 0 pontért.
Bocs a terjedelemért😊
több mint 8 éve
Eldughatnák úgy, soha senki nem találná meg, beleértve a köztévé többi alkalmazottját is.a 3. fordulóban krézy jenőt eldugták a dunára 😀Féltem, hogy Crazy Jenő lesz ezen a meccsen, legalább emiatt nem kell morognom.www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ketten-kozvetitenek-magyar-meccset-az-m4-sporton-2506071
iktriad
Kampman
Löfli
több mint 8 éve
Na igen, jogos, alaphangulat megvan. 😀Bammeg 4 sörtől sikerült félig "bebasznom" éhgyomorra, jöhet a meccs! 😀 😀német meccset máshogy nem is lehet nézni. xP
Vrij6
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
a 3. fordulóban krézy jenőt eldugták a dunára 😀Féltem, hogy Crazy Jenő lesz ezen a meccsen, legalább emiatt nem kell morognom.www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ketten-kozvetitenek-magyar-meccset-az-m4-sporton-2506071
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Bammeg 4 sörtől sikerült félig "bebasznom" éhgyomorra, jöhet a meccs! 😀 😀német meccset máshogy nem is lehet nézni. xP
Vrij6
több mint 8 éve
Bammeg 4 sörtől sikerült félig "bebasznom" éhgyomorra, jöhet a meccs! 😀 😀Ano watchmode: ON
Vrij6
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Féltem, hogy Crazy Jenő lesz ezen a meccsen, legalább emiatt nem kell morognom.www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ketten-kozvetitenek-magyar-meccset-az-m4-sporton-2506071
iktriad
több mint 8 éve
Bammeg 4 sörtől sikerült félig "bebasznom" éhgyomorra, jöhet a meccs! 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Féltem, hogy Crazy Jenő lesz ezen a meccsen, legalább emiatt nem kell morognom.
több mint 8 éve
Hajrá németek !!!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Legyen már szombat!
több mint 8 éve
hát sokra szerintem nem mennek majd, miután nem tudják irányítani a meccset, jobbára a lepattanó marad nekik, illetve a német hibákból élnek majd.. Lewandowskitól sem várok nagy meccsetJó lenne egy Lengyel meglepetés még így estére.arra leszek kíváncsi mennyire lesz más a lengyelek játéka, hogy lesz területük
alatriste
NB2
több mint 8 éve
Jó lenne egy Lengyel meglepetés még így estére.arra leszek kíváncsi mennyire lesz más a lengyelek játéka, hogy lesz területük
alatriste
több mint 8 éve
Jó lenne egy Lengyel meglepetés még így estére.Aláírnám! 😊
alatriste
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Jó lenne egy Lengyel meglepetés még így estére.
Liverpool Fc