Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 330
A 90-es vb-n is majdnem kiestek Kamerun ellen, de aztán két büntetővel megmentették őketjó, ne hatvan éves sztorival, plízNem vagyunk mi Spanyolország, mi mindig szopjuk a sporik tevékenységét.
Stez
Kampman
most akkor menjenek a videók a féreg Maradonáról és társairól, amikor a fasz rossz oldalán az angolok voltak?
Stez
Közben angol kapushiba. Ki gondolta volna?
több mint 8 éve
Mindenki monjon le
Liverpool Fc
több mint 8 éve
😀😀😀DDDDDDDDd
több mint 8 éve
hehe😊
több mint 8 éve
jó, ne hatvan éves sztorival, plízNem vagyunk mi Spanyolország, mi mindig szopjuk a sporik tevékenységét.
Stez
Kampman
most akkor menjenek a videók a féreg Maradonáról és társairól, amikor a fasz rossz oldalán az angolok voltak?
több mint 8 éve
Mikey
18 753
én nem vágom az angol focit,de elnézve a padot Hodgson magától ennyire hülye vagy súgnak neki?nem kell neki segítség, elég hülye ő magától is. 😊
Kenny
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nem vagyunk mi Spanyolország, mi mindig szopjuk a sporik tevékenységét.
Stez
több mint 8 éve
van ám angol helyzet bőven!ilyenkor tipikusan kapnak egyet aztán a végére nagy nehezen x-re mentenek...
több mint 8 éve
Nem vagyunk mi Spanyolország, mi mindig szopjuk a sporik tevékenységét.
több mint 8 éve
Tuti lesz az első félidőben gól, mert arra fogadtam, hogy nem 😊
több mint 8 éve
tizi volt, de ezt már sterling lökésénél le kellett volna fújni
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Én lehet kipróbálnám a Barkley-Dier
Wilshere-Rooney
Vardy-Kane/Sturridge
támadósort, Hodgson a szélen akar megverni mindenkit, azt mondom, inkább középen kellene.
több mint 8 éve
tudnám, hogy mi a fasznak van akkor alapvonalon egy ember...
több mint 8 éve
ez az angol mez szörnyű ... miért nem tudtak megmaradni egy teljesen fehérnél???na mind1 hétfőn úgy néz ki, hogy a brit nagykövetségen a brit diplomatákkal nézem a meccset, majd leírom milyen hangulat volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ez nálam tizi
több mint 8 éve
kis kéz nem kéz😊
több mint 8 éve
A védelmet nem bántva: Milner - Dier - Wilsher/Barkley/Hendro
Alli - Rooney
Vardy/Sturridge
Ezt tudnám elképzelni, ahol a szélső játékot a Walker, Rose kettős adná. De az erősebb, kicsit védekezőbb középpálya miatt nem lenne gáz.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
én nem vágom az angol focit,de elnézve a padot Hodgson magától ennyire hülye vagy súgnak neki?
több mint 8 éve
Így van. Walcottnak nem volt kiugró szezonja, de simán helye lenne szvsz a keretben, mikor Kane meg Vardy személyében klasszikus centereket visznek ki (Sturridge mondjuk némileg többet jár a széle felé, lehet meg kellene nézni a kezdőben).4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
Stez
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Az angol válogatottban én utoljára a 2004-es EB-n láttam elképzelést, pedig akkor még Eriksson volt a kapitány, akiről már akkor is elmondták, hogy kb. semmi köze a csapathoz.
Stez
több mint 8 éve
Egyszerűen nem értem, hogy Kane miért lett megint kezdő, kíváncsi vagyok mikor szedik majd,le...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Alli szélen jobb, az az eredeti posztja. Az, hogy a lajhár középre nyomta, butaság, nem mellesleg az előző meccsen remekül lehetett látni, Alli mit (nem) tud középen.-4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
Stez
alatriste