Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Nem vagyunk mi Spanyolország, mi mindig szopjuk a sporik tevékenységét.
Stez

Kampman
jó, ne hatvan éves sztorival, plíz
most akkor menjenek a videók a féreg Maradonáról és társairól, amikor a fasz rossz oldalán az angolok voltak?
Stez
A 90-es vb-n is majdnem kiestek Kamerun ellen, de aztán két büntetővel megmentették őket

Közben angol kapushiba. Ki gondolta volna?
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mindenki monjon le

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Kurva jó! 😛

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
😀😀😀DDDDDDDDd

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
hehe😊
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
loál

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez

Kampman
jó, ne hatvan éves sztorival, plíz
most akkor menjenek a videók a féreg Maradonáról és társairól, amikor a fasz rossz oldalán az angolok voltak?

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
én nem vágom az angol focit,de elnézve a padot Hodgson magától ennyire hülye vagy súgnak neki?
Kenny
nem kell neki segítség, elég hülye ő magától is. 😊
több mint 8 éve
Stez
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
van ám angol helyzet bőven!
ilyenkor tipikusan kapnak egyet aztán a végére nagy nehezen x-re mentenek...
több mint 8 éve

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Tuti lesz az első félidőben gól, mert arra fogadtam, hogy nem 😊

több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
tizi volt, de ezt már sterling lökésénél le kellett volna fújni

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Én lehet kipróbálnám a

Barkley-Dier
Wilshere-Rooney
Vardy-Kane/Sturridge

támadósort, Hodgson a szélen akar megverni mindenkit, azt mondom, inkább középen kellene.

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tudnám, hogy mi a fasznak van akkor alapvonalon egy ember...

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
ez az angol mez szörnyű ... miért nem tudtak megmaradni egy teljesen fehérnél???

na mind1 hétfőn úgy néz ki, hogy a brit nagykövetségen a brit diplomatákkal nézem a meccset, majd leírom milyen hangulat volt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 630 — Bears fan
ez nálam tizi
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
kis kéz nem kéz😊
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A védelmet nem bántva:
Milner - Dier - Wilsher/Barkley/Hendro
Alli - Rooney
Vardy/Sturridge

Ezt tudnám elképzelni, ahol a szélső játékot a Walker, Rose kettős adná. De az erősebb, kicsit védekezőbb középpálya miatt nem lenne gáz.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
én nem vágom az angol focit,de elnézve a padot Hodgson magától ennyire hülye vagy súgnak neki?

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
Stez
Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Valahogy nem áll össze.
alatriste
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.
Stez
4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső
alatriste
Így van. Walcottnak nem volt kiugró szezonja, de simán helye lenne szvsz a keretben, mikor Kane meg Vardy személyében klasszikus centereket visznek ki (Sturridge mondjuk némileg többet jár a széle felé, lehet meg kellene nézni a kezdőben).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ha Knézy örvendeztetne minket ezen a délutánon már mondaná hogy egy UTE-Fradin nagyobb az iram.

Szerkesztette: gamerkr

több mint 8 éve
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
Stez
Az angol válogatottban én utoljára a 2004-es EB-n láttam elképzelést, pedig akkor még Eriksson volt a kapitány, akiről már akkor is elmondták, hogy kb. semmi köze a csapathoz.
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Egyszerűen nem értem, hogy Kane miért lett megint kezdő, kíváncsi vagyok mikor szedik majd,le...

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Stez
Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Valahogy nem áll össze.
alatriste
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.
Stez
4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső
alatriste
Alli szélen jobb, az az eredeti posztja. Az, hogy a lajhár középre nyomta, butaság, nem mellesleg az előző meccsen remekül lehetett látni, Alli mit (nem) tud középen.-