Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
ÉN továbbra is Rooney-t tartom az angoloknál a "méreg" nek, tisztelem,becsülöm, de borzasztóan rendszeridegen. Vagy formációt váltsanak,vagy hozzák be pl Barkley-t,aki az Evertonban hozzászokott ehhez a típusú focihoz.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Egyébként John Hartson most mutatott be egy qrva jó elemzést a BBC-n, a lényege az volt, hogy Sterling tulságosan befelé helyezkedik, nincs kint a vonal mellett, így kvázi három középső védővel játszhat Wales empty taxi
Hát bocs, de Sebők Vili szóról szóra ugyanezt mondta, úgyhogy akárki ez a Hartson, tuti nem rúgott be 11-est Liechtenstein meg Litvánia ellen EB-selejtezőn
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-mar-15-200-magyar-enekelheti-a-soho-party-slageret-2507527

Broáff,ez a szám valami szörnyű.
Tony Adams
Tényleg, ki bánat szavazott erre a fosra?
csi77
én ezzel most találkoztam először, de minek 😒

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-mar-15-200-magyar-enekelheti-a-soho-party-slageret-2507527

Tony Adams
Tényleg, ki bánat szavazott erre a fosra?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként John Hartson most mutatott be egy qrva jó elemzést a BBC-n, a lényege az volt, hogy Sterling tulságosan befelé helyezkedik, nincs kint a vonal mellett, így kvázi három középső védővel játszhat Wales és a megnyíló területekkel Rose sem tud mit kezdeni mert Sterling úgy helyezkedik, hogy Rose nem tud vele kényszerítőt kezdeményezni.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Az angolok egyébként nincsenek bajban, még akkor se lennének, ha csak 16 csapatos lenne az EB, elég megverniük a szlovákokat, na nem mintha az könnyű lenne, pláne nekik.
Kampman
Ha ma nem nyerünk, essünk is ki. Legalább annyi pozitívuma legyen az Eb-nek, hogy kivágják Hodgsont, mint macskát szarni.
Stez
akkor ki is fognak...
nyilván valami hősies meccsen a szlovákok ellen !kamu kapott góllal, kihagyott tizivel, vagy valami ilyesmi náluk szokásos módon!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Most kapcsolódtam be. Mi van itt, seggre ült a világ?
csi77
Hart elment lepkékre vadászni
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Most kapcsolódtam be. Mi van itt, seggre ült a világ?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Az angolok egyébként nincsenek bajban, még akkor se lennének, ha csak 16 csapatos lenne az EB, elég megverniük a szlovákokat, na nem mintha az könnyű lenne, pláne nekik.
Kampman
Ha ma nem nyerünk, essünk is ki. Legalább annyi pozitívuma legyen az Eb-nek, hogy kivágják Hodgsont, mint macskát szarni.
Stez
Én egyébként már azon meglepődtem, hogy a 2014-es égést megúszta.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Kampman

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
azért még mindig robson-kanu a legnagyobb király a wales-i csapatból

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
amúgy wales miért játszik a swansea mezében? mondjuk érthető a hasonlóság 😀
Löfli
Mert az angolok hülye mez-összeállítása miatt nem játszhatnak piros-fehér-pirosban
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bogdán fogta volna

Liverpool Fc
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
van ám angol helyzet bőven!
ilyenkor tipikusan kapnak egyet aztán a végére nagy nehezen x-re mentenek...
yooker
az első rész már meg is van...😊
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Közben eaglesmcnabb szobájában

i37.photobucket.com/albums/e61/the6cow6god6/fun%20pix/RandyMarsh_zps6ec90708.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Tuti lesz az első félidőben gól, mert arra fogadtam, hogy nem 😊
mustaine
 i.imgur.com/fIpvRPB.gif
empty taxi
Hát megmondtam

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amúgy wales miért játszik a swansea mezében? mondjuk érthető a hasonlóság 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
hahahaaaaa.

elképesztő egyébként mennyire nulla ötlet van az angolokban. nagyon igaz, hogy Anglia legnagyobb ellenfele maga Hodgson.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Na lol..Premier League halaggyámá
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Bázzeg. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tuti lesz az első félidőben gól, mert arra fogadtam, hogy nem 😊
mustaine
 i.imgur.com/fIpvRPB.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
lol

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
azé nagyot fogok röhögni, amikor a Realnál jövőre is Céroncsi lövi a szabikat
amúgy meg kapushiba, és nyilván egy lövés, egy gól