Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Farkas Betti time
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nem, csak a heréje ugyanolyan 😀te is vinnéd nagy ádámot?same hereanglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
Más: állítólag Nagy Ádámot és Kleinheislert is vinné a Bologna.
empty taxi
Wester
Löfli
több mint 8 éve
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.HAJRÁ MAGYAROK!
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
Remèlem lesz eszük ès jó messze elkerülik Olaszorszàgot.anglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
empty taxi
több mint 8 éve
meg kleinheslert is 😀te is vinnéd nagy ádámot?same hereanglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
empty taxi
Wester
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
te is vinnéd nagy ádámot?same hereanglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
empty taxi
Wester
több mint 8 éve
same hereanglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Arra gondoltam, hogy akkor is dícsérné e a biraut... 😉www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnwA francia bíró nem volt ellenünk...Ja. Csak alaba kapufája előtt elengedett egy ordas faultot a középpályán. És ha az bemegy akkor...?
ozibozi
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
anglia - wales @ kertem, valaki?Max a másik 2, fél 5-ig dolgozom.
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
anglia - wales @ kertem, valaki?
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
A meccs későbbi szakaszában kiderült, hogy nem volt ellenünk. Azt senki se mondta hogy velünk volt, vagy hogy nem volt hülye ítélete. Amit sokan előre jósolgattak, hogy így francia stb az még véletlenül se volt szerencsére.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnwA francia bíró nem volt ellenünk...Ja. Csak alaba kapufája előtt elengedett egy ordas faultot a középpályán. És ha az bemegy akkor...?
ozibozi
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Russia has hooligansRomania has rántotthús
Switzerland has Albanians
Iceland has 'sons
Ireland has Mohay Bence
több mint 8 éve
bocsánat ha már volt 😊ez így hibás... Hungary-nek kellene ott lenni Germany helyett 😀
gamerkr
több mint 8 éve
bocsánat ha már volt 😊több mint 8 éve
braxa88
12 534
Na raphael Guerreiro-t le is igazolta a Dortmund 12 miskáért, mondtam én hogy nem sokáig lesz Lorient-ban. Ordas nagy vétel!Kádár jobb
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
A francia bíró nem volt ellenünk...Ja. Csak alaba kapufája előtt elengedett egy ordas faultot a középpályán. És ha az bemegy akkor...?
ozibozi
több mint 8 éve
Na raphael Guerreiro-t le is igazolta a Dortmund 12 miskáért, mondtam én hogy nem sokáig lesz Lorient-ban. Ordas nagy vétel!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A francia bíró nem volt ellenünk...Kassai jó hatással volt rá😊
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
A francia bíró nem volt ellenünk...
több mint 8 éve
Orosz lesz a bíró a Magyarország-Izland meccsen...azért az ilyen
reménykedhetünk..
Pari
román bíró= tuti 3 tizi az ellenfélnek ,
ha meg orosz akkor Putyin elintézi nekünk a W-t stb...lassan le kéne szokni!
több mint 8 éve
Orosz lesz a bíró a Magyarország-Izland meccsen...reménykedhetünk..
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
Jol elirtam...elso felido vege😀Ezek az osztrákok norvég szindrómában szenvednek. Lenéztek minket és még most a vereség után a bíróval foglalkoznak meg azt mantrázzák hogy ők jobbak. Még sok ilyen nemzetet kívánok Európának... 😊Európa ilyen nemzetekből áll 8)
Matthew99
A masodik felido vegere ertem haza. Bevallom meglepett, hogy 0-0.ZoliMPNa ez az állás akkor már engem is meglepett volna
baggio
több mint 8 éve
Nem. A képernyőn sokkal jobb.hát ööö... gondolom nem ez a legelőnyösebb kép rólaképet a csajról dobjon már valaki vagy valamit mert eddig nem figyeltem ilyenekre 😀www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2015/05/bettina524k.jpg
meccsekre se tudok eléggé csak ha van vmi happening oda nézek 😀
Negritis
empty taxi
slowmotion
több mint 8 éve
hát ööö... gondolom nem ez a legelőnyösebb kép rólaképet a csajról dobjon már valaki vagy valamit mert eddig nem figyeltem ilyenekre 😀www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2015/05/bettina524k.jpg
meccsekre se tudok eléggé csak ha van vmi happening oda nézek 😀
Negritis
empty taxi