Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
Soha nem felejtem el, amikor egy cikket kellett irni az oran..en anno az elso bigbrother es valovilag 1 rol irtam.A tanar felolvastatta, de utana annyit mondtott, hogy jo, de ez soha nem jelenthet meg ilyen formaban.
Megjegyeznem, hogy nem irtam egy csunya szot sem illetve nem szidtam senkinek sem a senkiet. Egyszeruen a cikk nem felelt meg a "kor szellemenek".
Errol ennyi.
Az elso szlovak volnal a 2 orosz mit csinalt? Foleg a csk. Mozizot vegig?
több mint 8 éve
képet a csajról dobjon már valaki vagy valamit mert eddig nem figyeltem ilyenekre 😀www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2015/05/bettina524k.jpg
meccsekre se tudok eléggé csak ha van vmi happening oda nézek 😀
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
képet a csajról dobjon már valaki vagy valamit mert eddig nem figyeltem ilyenekre 😀meccsekre se tudok eléggé csak ha van vmi happening oda nézek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tejesember
256
Na én pont ezért nem mentem el sportújságírónak, kommentátornak. Vidéki kisvárosból, hátszél nélkül elég nehéz bekerülni nívós helyre. Nem lehetetlen, de nehéz. S akkor folyamatosan izgulhatsz mikor raknak ki... bár cserébe fater erőltetésére olyat tanultam, amihez nem igen értek, de majd belejövök. Vagy nem. 😊. Én azért levarrnám a csajt.Az egész média ilyen, hogy kapcsolatuk nélkül normális helyre nem tudsz bekerülni. Nívós helyre pedig hátszélel is sokszor nehéz bekerülni.
Más. Milyen fos állapotban va a gyep szinte az összes stadionban...
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na én pont ezért nem mentem el sportújságírónak, kommentátornak. Vidéki kisvárosból, hátszél nélkül elég nehéz bekerülni nívós helyre. Nem lehetetlen, de nehéz. S akkor folyamatosan izgulhatsz mikor raknak ki... bár cserébe fater erőltetésére olyat tanultam, amihez nem igen értek, de majd belejövök. Vagy nem. 😊. Én azért levarrnám a csajt. Más. Milyen fos állapotban va a gyep szinte az összes stadionban...
több mint 8 éve
Linkedin profilja szerint 2013-ban fejezte be a BGF-et 😉Szerintem 18 éves sincs egyébként, ránézésre legalábbis.szerintem többen jelentkeznénk a gyakorlására😀A sportosztály titkárságvezetőjének a lányíkája , gyakorol még, igaz ki kellett rúgni párat előtte, hogy legyen helyük...hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
ozibozi
most olvasom a románok összeverekedtek...egymással😀
NB2
Úgyhogy inkább hátrálok, nem adamjohnsonozom.
Stez
Madden hates me.
több mint 8 éve
maradi😀Szerintem 18 éves sincs egyébként, ránézésre legalábbis.szerintem többen jelentkeznénk a gyakorlására😀A sportosztály titkárságvezetőjének a lányíkája , gyakorol még, igaz ki kellett rúgni párat előtte, hogy legyen helyük...hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
ozibozi
NB2
Stez
több mint 8 éve
Szerintem 18 éves sincs egyébként, ránézésre legalábbis.szerintem többen jelentkeznénk a gyakorlására😀A sportosztály titkárságvezetőjének a lányíkája , gyakorol még, igaz ki kellett rúgni párat előtte, hogy legyen helyük...hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
ozibozi
NB2
több mint 8 éve
szerintem többen jelentkeznénk a gyakorlására😀A sportosztály titkárságvezetőjének a lányíkája , gyakorol még, igaz ki kellett rúgni párat előtte, hogy legyen helyük...hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
A sportosztály titkárságvezetőjének a lányíkája , gyakorol még, igaz ki kellett rúgni párat előtte, hogy legyen helyük...hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
több mint 8 éve
Hát az három mondat után kiderült, hogy nem a tehetsége miatt van ott.hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
NB2
Persze jól használja a száját, csak valószínűleg nem arra, amire kellene.
több mint 8 éve
hát azt a csajt biztos valaki nagyon szereti az mtv-nél😊A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
Stez
több mint 8 éve
Coolarie: Tajtinál épp elég ha megnézed apuka milyen pozíciókban dolgozik itthon kb 15 éve...Pedig nem is olyan nehéz leírni a nevem. lol
A többi meg csak a szokásos magas színvonalú humor volt 😉
peach
Akkor lehet hogy velem van a baj de azt sem tudom hogy ki a faterja..
több mint 8 éve
Viszont legalább jól néz ki az a riportercsaj.Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
Madden hates me.
több mint 8 éve
A kiscsaj, aki az Akváriumból szokott beokoskodni, jobb is, ha mostantól bikiniben teszi – vagy anélkül.Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
peach
több mint 8 éve
Egészen addig amíg nem bikiniben teszi ezt majd meg...Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Coolarie: Tajtinál épp elég ha megnézed apuka milyen pozíciókban dolgozik itthon kb 15 éve...A többi meg csak a szokásos magas színvonalú humor volt 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.Szerintem ez jópofa. Ellenben amikor valami pesti helyről jelentkezik be az a csaj, az tényleg teljesen érdektelen.
alatriste
több mint 8 éve
Ezek a bejelentkezések mire jók? De tényleg, nekem kellemetlen.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
@Stez @eaglesmcnabb Szerintem nem lenne jó ötlet ha ilyen nagy klubbokba igazolnának a fiaink..Lacinak teljesen megfelel az a Werder Bremen ahol most van, Nagy Ádámot meg remélhetőleg valamilyen középszintű csapat viszi el ahol ténylegesen kezdő lesz. Lásd Tajti Mátyást akkt agyonhypeolt mindenki, el is vitte a Barca, az u19 b keretébe sem került be, ki is vágták a mai napon.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
igenAz volt az első bajnoki cím Rómától délre, nem?mint, hogy egyszer bajnok lesz a CagliariOlaszországban?svájc amúgy kieshet valahogy? kikapnak hússzal a franciáktól, és 4 másik csoportban is 4 ponttal végeznek? 😀igen, kb. annyi esély van rá, mint hogy egyszer bajnok lesz a Leicester
Löfli
Kampman
Stez
| en.wikipedia.org/wiki/1969%E2%80%9370_Serie_A |
Kampman
csi77
több mint 8 éve
Az volt az első bajnoki cím Rómától délre, nem?mint, hogy egyszer bajnok lesz a CagliariOlaszországban?svájc amúgy kieshet valahogy? kikapnak hússzal a franciáktól, és 4 másik csoportban is 4 ponttal végeznek? 😀igen, kb. annyi esély van rá, mint hogy egyszer bajnok lesz a Leicester
Löfli
Kampman
Stez
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
perez papa elvileg kleinheislert nézte kiPéreznek olyan kell, aki gálázik, ez a sarkas kötényből adódóan NK9 lehet, vagy Stieber, miután ilyen gólt pöccintett.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
De jó hogy van egy ilyen Payet a Premier Ligában.Egyszerűen zseni ez az ember.
@alatriste: West Ham helyébe azt is keveselném..😛
több mint 8 éve
de szemétmint, hogy egyszer bajnok lesz a CagliariOlaszországban?svájc amúgy kieshet valahogy? kikapnak hússzal a franciáktól, és 4 másik csoportban is 4 ponttal végeznek? 😀igen, kb. annyi esély van rá, mint hogy egyszer bajnok lesz a Leicester
Löfli
Kampman
Stez
Kampman
de most feljutottak, szóval a 2016-2017-es szezon Serie A-s bajnoka már meg is van