Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
Stez

Liverpool Fc
több mint 10 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?Szabadság téri kivetítőknél ha nem magyar meccs van akk nincs tömegnyomor ill. a Grund sem vészesen tömött
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
több mint 10 éve
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?Ilyen meccsen Margitszigeten sincsenek ezren, főleg, mivel rengetegen dolgoznak még.
Löfli
több mint 10 éve
Rip fül.
több mint 10 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
több mint 10 éve
A katalán bőrbe bújt walesi Pirlo. Remélem amúgy Allent megtartja a pool. Ha nem lesz baja a kevéske kezdő meccsel, nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
na meg is van. szóval hajrá, Laller! 😊
több mint 10 éve
oroszok ellen is látta már a kaput, simán benne van, hogy úgy botlik bele a labdába, hogy bemenjen 😊trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnekFél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.
slowmotion
alatriste
több mint 10 éve
trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnekFél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 10 éve
trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnek
több mint 10 éve
Kisebb paradoxon a BBC-s közvetítésben: "Rooney is looking to find the flying Walker"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ahhoz kell egy osztrák győzelem vagy x a meccsünk utánMindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
davemayer
több mint 10 éve
Hodgson te fasz, semmiből sem tanulsz
több mint 10 éve
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.barátomék 4 jeggyel, szállásfoglalással, stb a zsebükben Lutonban nézték végig a meccset mert a sztrájk miatt nem indult el a gépük Bordeaux-ba!
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
nem is nagyon tudtam mit mondani neki amikor hívott meccs után!pedig végig emlegettük hogy micsoda mázlista hogy ott lehet...
több mint 10 éve
A (déli) írek valószínűleg megsértődnének, hogy Hajdú B. lebritezte őket.
több mint 10 éve
Ma megbasszuk a Mócsa-famíliát! xDLe Walesszel! Halál rájuuuuk
több mint 10 éve
Vigyázzatok,mert román/orosz attakról beszélnek.Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
davemayer
több mint 10 éve
Hajrá Wales! Hajrá Lallana!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
inkább Lallana-t hallottam 😊Farkas Betti timeSenki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D
Kampman
Hanni
több mint 10 éve
Hodgson váratlatlan húzással készül wales ellen, ugyanaz a kezdő mint a ruszkik ellen. Vardy továbbra is a padon, ezzel oboáztatva a fantasymat is... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Farkas Betti timeSenki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D
Kampman