Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
Stez
Liverpool Fc
több mint 8 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?Szabadság téri kivetítőknél ha nem magyar meccs van akk nincs tömegnyomor ill. a Grund sem vészesen tömött
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
alatriste
több mint 8 éve
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Stez
Valahogy nem áll össze.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?Ilyen meccsen Margitszigeten sincsenek ezren, főleg, mivel rengetegen dolgoznak még.
Löfli
több mint 8 éve
Rip fül.
több mint 8 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?
több mint 8 éve
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
több mint 8 éve
A katalán bőrbe bújt walesi Pirlo. Remélem amúgy Allent megtartja a pool. Ha nem lesz baja a kevéske kezdő meccsel, nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
na meg is van. szóval hajrá, Laller! 😊
több mint 8 éve
oroszok ellen is látta már a kaput, simán benne van, hogy úgy botlik bele a labdába, hogy bemenjen 😊trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnekFél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.
slowmotion
alatriste
több mint 8 éve
trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnekFél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.
slowmotion
Liverpool Fc
több mint 8 éve
trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnek
több mint 8 éve
Kisebb paradoxon a BBC-s közvetítésben: "Rooney is looking to find the flying Walker"
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ahhoz kell egy osztrák győzelem vagy x a meccsünk utánMindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
davemayer
több mint 8 éve
Hodgson te fasz, semmiből sem tanulsz
több mint 8 éve
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.barátomék 4 jeggyel, szállásfoglalással, stb a zsebükben Lutonban nézték végig a meccset mert a sztrájk miatt nem indult el a gépük Bordeaux-ba!
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
nem is nagyon tudtam mit mondani neki amikor hívott meccs után!pedig végig emlegettük hogy micsoda mázlista hogy ott lehet...
több mint 8 éve
Kampman
28 330
A (déli) írek valószínűleg megsértődnének, hogy Hajdú B. lebritezte őket.
több mint 8 éve
Ma megbasszuk a Mócsa-famíliát! xDLe Walesszel! Halál rájuuuuk
több mint 8 éve
Vigyázzatok,mert román/orosz attakról beszélnek.Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
davemayer
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Hajrá Wales! Hajrá Lallana!
több mint 8 éve
inkább Lallana-t hallottam 😊Farkas Betti timeSenki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D
Kampman
Hanni
több mint 8 éve
Hodgson váratlatlan húzással készül wales ellen, ugyanaz a kezdő mint a ruszkik ellen. Vardy továbbra is a padon, ezzel oboáztatva a fantasymat is... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Farkas Betti timeSenki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D
Kampman