Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mikey
18 751
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Mióta ez a mérce ahhoz, hogy valaki ne divat legyen?
Kenny
több mint 8 éve
ez gyors volt
több mint 8 éve
medvedisznó GÓL
több mint 8 éve
"wayne rooney lövi a gólt"no jinx ty
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Hát ez az. Az EB után. Ha előtte jelentkezett volna be, hogy jönne (mint tette azt pl. Zidane 2006-ban), akkor én sem lelkesednék érte, de így, hát nem is tudom. Erősítés lenne. Ja és a mezünk már rég nem meggypiros 😀Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.
Kampman
peach
több mint 8 éve
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeniMegint nem leszek népszerű,de aki egyszer azt nyilatkozta,hogy neki Nigéria a hazája,az ne vegye fel a Magyar mezt.
Kampman
több mint 8 éve
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeniTalán kapja be a f*szt. Kijelentette, hogy nigériai akar lenne, de azok meg nem hívják be. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni
több mint 8 éve
Hát magamat biztos nem sorolom a "divat" kategóriába. Sőt senki aki ismer. De a Nélkülednek én sem tudom a szövegét.Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.
több mint 8 éve
Jughead
5 204
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
több mint 8 éve
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma isIzland nyer 4-3-ra
| tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
dr0725
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dr0725
482
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma is | tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
több mint 8 éve
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊Ez ízlés kérdése, én pl. nagyon szerettem 😊
kishaszi
Mondjuk az olaszok lehet meg lesznek lőve, ha találkoznak egy olyan csapattal, amelyik második szándékból focizik, bár most úgy tűnik nem nagyon maradt olyan csapat rajtuk kívül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kassait az olasz németre?
Draft
több mint 8 éve
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀
több mint 8 éve
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
gabokocka
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
gabokocka
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Akkor lőjük leNani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Thiago Motta nem játszik következő meccsen-) Pipa
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
Duff
Draft
több mint 8 éve
de akkor miért Kassait emelgeti a táblákat? erre talán a kopasz ruszki is jó lenne...Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
több mint 8 éve
Duff
3 133
Nani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
több mint 8 éve
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Nem feltétlenül jobb, de én örülök neki, hogy a spanyolnak vége. Alapból nem tudok egy címvédőnek szurkolni, hacsak nem az én csapatom vagy valami miatt nagyon szimpatikus.Véget ért a spanyol futball dominanciájaJön helyette a német.
Kampman
Még jobb......
Duff