Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀
Kenny
Mióta ez a mérce ahhoz, hogy valaki ne divat legyen?
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
ez gyors volt
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
medvedisznó GÓL

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
"wayne rooney lövi a gólt"
no jinx ty

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Na balnasok
Hatranyban hogy megy?

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni
Kampman
. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.
peach
Hát ez az. Az EB után. Ha előtte jelentkezett volna be, hogy jönne (mint tette azt pl. Zidane 2006-ban), akkor én sem lelkesednék érte, de így, hát nem is tudom. Erősítés lenne. Ja és a mezünk már rég nem meggypiros 😀
több mint 8 éve
Gundi: Mindenki nagyon várna egy francia-angol összecsapást

Én nem.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni
Kampman
Megint nem leszek népszerű,de aki egyszer azt nyilatkozta,hogy neki Nigéria a hazája,az ne vegye fel a Magyar mezt.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Kampman
Talán kapja be a f*szt. Kijelentette, hogy nigériai akar lenne, de azok meg nem hívják be. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀
Kenny
Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊

Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.
Kenny
Hát magamat biztos nem sorolom a "divat" kategóriába. Sőt senki aki ismer. De a Nélkülednek én sem tudom a szövegét.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kenny
Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊

Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
mindegy.

Szerkesztette: Hanni
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 204
Kenny

több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma is
| tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
dr0725
Izland nyer 4-3-ra

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma is
| tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊
kishaszi
Ez ízlés kérdése, én pl. nagyon szerettem 😊
Mondjuk az olaszok lehet meg lesznek lőve, ha találkoznak egy olyan csapattal, amelyik második szándékból focizik, bár most úgy tűnik nem nagyon maradt olyan csapat rajtuk kívül.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kassait az olasz németre?

Draft

több mint 8 éve

több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Véget ért a spanyol futball dominanciája
Kampman
Régóta várt pillanat.
Mikey
Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.
kishaszi
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.
gabokocka
Kampman
Régóta várt pillanat.
Mikey
Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.
kishaszi
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.
gabokocka
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Spanyolország-) Pipa
Thiago Motta nem játszik következő meccsen-) Pipa
Minden szépen alakul!
steelwolf
Mondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
gabokocka
Nani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.
Duff
Akkor lőjük le

Draft

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 944 — nabege2@yahoo.com
Spanyolország-) Pipa
Minden szépen alakul!
steelwolf
Mondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
gabokocka
de akkor miért Kassait emelgeti a táblákat? erre talán a kopasz ruszki is jó lenne...
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Spanyolország-) Pipa
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
Nani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Kampman
Régóta várt pillanat.
Mikey
kishaszi

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kampman
Jön helyette a német.

Még jobb......
Duff
Nem feltétlenül jobb, de én örülök neki, hogy a spanyolnak vége. Alapból nem tudok egy címvédőnek szurkolni, hacsak nem az én csapatom vagy valami miatt nagyon szimpatikus.