Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Mióta ez a mérce ahhoz, hogy valaki ne divat legyen?
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ez gyors volt
több mint 10 éve
medvedisznó GÓL
több mint 10 éve
"wayne rooney lövi a gólt"no jinx ty
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hát ez az. Az EB után. Ha előtte jelentkezett volna be, hogy jönne (mint tette azt pl. Zidane 2006-ban), akkor én sem lelkesednék érte, de így, hát nem is tudom. Erősítés lenne. Ja és a mezünk már rég nem meggypiros 😀Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.
Kampman
peach
több mint 10 éve
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeniMegint nem leszek népszerű,de aki egyszer azt nyilatkozta,hogy neki Nigéria a hazája,az ne vegye fel a Magyar mezt.
Kampman
több mint 10 éve
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeniTalán kapja be a f*szt. Kijelentette, hogy nigériai akar lenne, de azok meg nem hívják be. Nehogymár az eb után hirtelen jó legyen neki a meggypiros. Kösz, de inkább ne.
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem tudom Otigba akar-e még magyar válogatott lenni, de talán őt is be lehetne építeni
több mint 10 éve
Hát magamat biztos nem sorolom a "divat" kategóriába. Sőt senki aki ismer. De a Nélkülednek én sem tudom a szövegét.Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én nem bizonygattam semmit,csak megjegyeztem,hogy kellemetlen volt.kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
Örülök és elégedett vagyok a csapattal, de most nem szabad megelégedni. Látni kell, hogy jó páran már korosodnak úgyhogy építsük be a fiatalabbakat a VB-selejtezőkön, mert vannak fiatal tehetségek, pl. Balogh, Mervó vagy Kalmár. 😉
Jughead
Baloghot ne említsük egy lapon Mervóval,de Kalmárral meg pláne.
több mint 10 éve
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀Imádom mikor valaki bizonygatja, hogy ő mennyivel különb szurkoló mint a többi. 😊 Az a sok "divat" semmivel se rosszabb, mint az aki ismeri a Nélküledet. 😊
Kenny
több mint 10 éve
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma isIzland nyer 4-3-ra
| tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
dr0725
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Sterling meg Kane mi a jó édes annyukat keresnek a kezdőben???? grt Hodgson ma is | tuti kurva jó lesz emiatt a hsz miatt mind2 |
több mint 10 éve
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊Ez ízlés kérdése, én pl. nagyon szerettem 😊
kishaszi
Mondjuk az olaszok lehet meg lesznek lőve, ha találkoznak egy olyan csapattal, amelyik második szándékból focizik, bár most úgy tűnik nem nagyon maradt olyan csapat rajtuk kívül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kassait az olasz németre?
Draft

több mint 10 éve
kemény volt amikor felcsendült a Nélküled a Hősök terén és a sok divat azt se tudta mivan 😀
több mint 10 éve
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
gabokocka
Ahhoz kell az erőnlét, sebesség meg rájönni, hog y a zónázás nem játszik😊 Mondjuk eredményes volt csak nézni volt szar😊Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
gabokocka
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Akkor lőjük leNani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Thiago Motta nem játszik következő meccsen-) Pipa
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
Duff
Draft

több mint 10 éve
de akkor miért Kassait emelgeti a táblákat? erre talán a kopasz ruszki is jó lenne...Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
több mint 10 éve
Nani pirosa óta azt az embert pályára sem kéne engedni.Spanyolország-) PipaMondjuk Cakir sztem borzasztóan erélytelenül és sok hibával vezette a meccset, Kassainak nőttek az esélyei egy nagy meccs fújására.
Minden szépen alakul!
steelwolf
gabokocka
több mint 10 éve
Mondjuk amíg ezt sokkal gyorsabban csinálták, akkor qrva nehéz volt levédekezni, tudnának erről az olaszok is mesélni. Nem felejtem azokat a meccseket, amikor vezettek, aztán az utolsó 10 percben az ellenfél nem tudott támadni, mert nem volt náluk a labda. Most már csak Iniesta képviseli ezt a színvonalat, egyedül meg kevés.Pff már mióta vége... Én csak azon csodálkoztam h mi tartott 5 évig abban a világnak, hogy a tökilöki foci - vagy hogy híjják... - ellenszere, ha futol, odalépel, meg gyötröd... Jó igaz akkor új cucc kellett, mert egy ideig minden jó anyag ott volt.Véget ért a spanyol futball dominanciájaRégóta várt pillanat.
Kampman
Mikey
kishaszi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem feltétlenül jobb, de én örülök neki, hogy a spanyolnak vége. Alapból nem tudok egy címvédőnek szurkolni, hacsak nem az én csapatom vagy valami miatt nagyon szimpatikus.Véget ért a spanyol futball dominanciájaJön helyette a német.
Kampman
Még jobb......
Duff