Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Thuram?huha
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
akanji beteg, hogy betette
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na ez marad ki
Draft
több mint 3 éve
Zsírúj jó csere volt.
több mint 3 éve
Scherben az igazságA svájciak nem isznak sört, csak Schert.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Mennyi iktriad lett hirtelen 😊
több mint 3 éve
Zsírú? Ez kihagyja
Draft
több mint 3 éve
majd ötödikre kihagyja mbappe azt csókolom
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azt hittem mellekurja, ugy ment kifele.
több mint 3 éve
Ficakba
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Scherben az igazság
Draft
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=lnXLVTi_m_M&ab_channel=PuertoLibre
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pogba mire várt? 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Pogba kilőtte a kamerát.
több mint 3 éve
Pedig Pogbaban bíztam
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Első kettő mint a ló a lónak
Draft
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pogba bebaszta
több mint 3 éve
saját kezem vágnám le ha őt arsenalosnak mondanámDe Te Sol Campbellre gondoltál 😀én írtam hamarabb, hogy kopasz belsőhátvéd, szóval ha ő az , akkor enyém a creditSegítsetek már mert megzavarodok. Hogy hívták azt a svájci tagot, aki az Arsiban játszott, és vagy 7 nyelven beszélt?hu.wikipedia.org/wiki/Philippe_Senderos
Hanni
steelwolf
Sixo
steelwolf
több mint 3 éve
Ő már visszavonult, és különben is brazil volt. A Dortmundban volt pár jó idénye.DedeNem úgy volt h pirosat kapott majd Kovi meccsen játékosként beírta magát?Ez Bozsik Péter komolyan megye III-as edzőnek is gyenge lenneoda se kell már, nem? 😀
ThundersNFL
Negritis
csebi
NB2
több mint 3 éve
De Te Sol Campbellre gondoltál 😀én írtam hamarabb, hogy kopasz belsőhátvéd, szóval ha ő az , akkor enyém a creditSegítsetek már mert megzavarodok. Hogy hívták azt a svájci tagot, aki az Arsiban játszott, és vagy 7 nyelven beszélt?hu.wikipedia.org/wiki/Philippe_Senderos
Hanni
steelwolf
Sixo