Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
A szovegertes nem nagyon sikeredett.Lol. A biro mai dan felszopasa utan a tizire megy a hiszti? 😂Igen az egész Eb-n a szerencsétlen angolok ellen fújtak ... hagyjuk már
A szabi, amit a danok kaptak, az sem volt az, es lehetne sorolni. Mindent fujt ahigy a danokhoz hozzaertek Kane-t hulyere rugtak, siman engedte vegig.
Stez
csebi
több mint 3 éve
Nem szoktam a dánoknak drukkolni, utoljára talán'92-ben tettem 😄Utoljára kissrácként a 94-és és 98-as vb matricásalbumait gyűjtögetve érdekelt, hogy kinek milyen feje van, de ez az angol válogatott mintha lelencházból szedett südribunkók sajátos gyülekezete lenne, félelmetes arcok vannak náluk
De ezek az angolok ritka antipatikus, nyomorult banda.
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ott Shawn simán átölelte és nem engedte tovább....Ha a dán szabadrúgás előtt falt volt, akkor ez is azSztem adható volt, megvolt a kontaktCsebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
csebi
davemayer
Willie Parker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ilyen alapon 1 meccsen 30 tizenegyest lehetne adni...De most erről az egyről van szó, nem 29 meg nem adottról.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ugye Rice szabálytalansága ami simán piros is lehetett volna de fostak kiállítaniLol. A biro mai dan felszopasa utan a tizire megy a hiszti? 😂Igen az egész Eb-n a szerencsétlen angolok ellen fújtak ... hagyjuk már
A szabi, amit a danok kaptak, az sem volt az, es lehetne sorolni. Mindent fujt ahigy a danokhoz hozzaertek Kane-t hulyere rugtak, siman engedte vegig.
Stez
csebi
Draft
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ha a dán szabadrúgás előtt falt volt, akkor ez is azSztem adható volt, megvolt a kontaktCsebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Undorító ahogy homorit de két dán is hozzaer sztem.Sztem adható volt, megvolt a kontaktCsebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
csebi
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ilyen meccsen nem fujunk be kétes tizit ez alap kéne legyen.De nyilván proliföldön a csőcselék előtt nem lehet nem hazai pályát fújni
több mint 3 éve
De a bíró is, a VAR is megadta.Sztem adható volt, megvolt a kontaktCsebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
csebi
davemayer
Akkor nyilvánvaló büntető.
Kinek kéne még megerősítenie, hogy aki szerint nem volt tizi, az elhigyje?
több mint 3 éve
ez a 11es az eb szégyene nálam , mondom ezt úgy, hogy az angoloknak szurkoltamAz eb és nalam a var szégyene, mert az egyik lassitasnal latszott hogy a spori szögéből tűnhetett úgy hogy fault, ezert lett a var hogy az ilyet korrigálja
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ilyen alapon 1 meccsen 30 tizenegyest lehetne adni...
Draft
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Borult.Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.mi, az hogy még kontakt se volt de mar borult a kisgyerek?
Innentől kezdve ez adható.
tüsi91
Adirotor
Most a visszahatszas alapján azt mondom, hogy aMaehle térde is ütközött. Borult. Jól csinálta, a 24es dán is kontaktolt.
Nem tiszta tizi, de mezőnyben ez dalt senkinek nincs szava.
több mint 3 éve
Vicc! Esküszöm röhej ez a sport... Egyre röhejesebb így VAR-al.Feldobta magát és még meg is erősítik a rossz ítéletet...
Erre nem is lehet mondani már semmit, mert nem csak bírói hiba...
Angliában nyerni kell angliának, kész!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nem is szoktam, de nincs normalis football sajnosAkkor nem kell nézni 😛 😉Na én most teljesen semlegesként csak leírom, hogy:tökéletes megfogalmazás, valóban az
- ad1: rohadék angolok,
- ad2: ez egy buzi sport.
Szokol
Adirotor
dande
több mint 3 éve
Lol. A biro mai dan felszopasa utan a tizire megy a hiszti? 😂Igen az egész Eb-n a szerencsétlen angolok ellen fújtak ... hagyjuk már
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem megerősítette, nem volt életszerű, hogy ezt hazai pályán visszavonják. Tipikus olyan szituáció, amit az arra fogékony játékvezetők mindig megesznek, aztán lehet a kontaktra mutogatni.Közben ez akkora homorítás volt, hogy olimpián műugrásnál aranyat lehetne vele nyerni.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
remek kameraállás volt, nem volt 11-es
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
EKKORA KAMUTIZIT.....Látom nagyon elszakadt valami, vagy csak ennyire utálod az angolokat?
ThundersNFL
több mint 3 éve
Sztem adható volt, megvolt a kontaktCsebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lol. A biro mai dan felszopasa utan a tizire megy a hiszti? 😂A szabi, amit a danok kaptak, az sem volt az, es lehetne sorolni. Mindent fujt ahigy a danokhoz hozzaertek Kane-t hulyere rugtak, siman engedte vegig.
több mint 3 éve
Akkor nem kell nézni 😛 😉Na én most teljesen semlegesként csak leírom, hogy:tökéletes megfogalmazás, valóban az
- ad1: rohadék angolok,
- ad2: ez egy buzi sport.
Szokol
Adirotor
több mint 3 éve
EKKORA KAMUTIZIT.....
Draft
több mint 3 éve
Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.mi, az hogy még kontakt se volt de mar borult a kisgyerek?
tüsi91
több mint 3 éve
Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.Lófaszt....
tüsi91
Draft