Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem szoktam a dánoknak drukkolni, utoljára talán'92-ben tettem 😄 De ezek az angolok ritka antipatikus, nyomorult banda.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
túlságosan magára húzta az angolokat Dánia...ha az angolok nyerik, megérdemlik, de így tényleg nem az igazi...mondjuk a var megerősítette, nehéz lenne a bírót hibáztatni. szerintem eleve faszság, hogy ezeket a szubjektív dolgokat videózzák.Az fura volt h a var nem hívta ki a bírót h nézze meg újra
Klaci79
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ez a 11es az eb szégyene nálam , mondom ezt úgy, hogy az angoloknak szurkoltam
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.Innentől kezdve ez adható.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Meg van a vezetés, mehet tovább az alibizés az angoloktól.
több mint 3 éve
Ezért nem kell délamerikai KÖCSÖGÖKET IDEHOZNI
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
olaszok jól helyre rakják a szerencsés csalókat 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
túlságosan magára húzta az angolokat Dánia...ha az angolok nyerik, megérdemlik, de így tényleg nem az igazi...mondjuk a var megerősítette, nehéz lenne a bírót hibáztatni. szerintem eleve faszság, hogy ezeket a szubjektív dolgokat videózzák.
több mint 3 éve
Na én most teljesen semlegesként csak leírom, hogy:tökéletes megfogalmazás, valóban az
- ad1: rohadék angolok,
- ad2: ez egy buzi sport.
Szokol
több mint 3 éve
komolyan 15 ilyen van egy meccsen, az ilyen 11esekkel ösztönzik a játékosokat, hogy a legkisebb kontankra is essenek, akinél ez 11es annak nem szabad bármilyen döntési pozícióban lennie labdarúgásban
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Úgy van még azt is mákolják be.A Gyűlölt Ellenségeink / Bezzegnemzetek blog szokta ilyenkor mindig emlegetni az angol történelmi szerencsesorozatot, a futballban is, de sok másban is.
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Sterlinghez nem szabad hozzáérni tizenhatoson belül, mert mindenre borul, ez tök alap.
több mint 3 éve
Sztem adható volt, megvolt a kontakt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Na én most teljesen semlegesként csak leírom, hogy:- ad1: rohadék angolok,
- ad2: ez egy buzi sport.
több mint 3 éve
Ha nem Angliába lennénk nem fújják be...Németek ellen elmaradt jogos piros....áhhh
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
A bíró is csak erre vártEz nalam is kurva gáz, erre találták ki h ezt felül bírálja!
Feldobta magát....
Nah ezért kell a var, hogy a szart megerősítsék
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Na és akkor még kérdezik miért homorít az összes ilyen kis fika szar mint sterlingSajnos ez nagyon igaz.
davemayer
több mint 3 éve
Végre.....
több mint 3 éve
Dobta magát sterling, de buták voltak a dánok, hogy ott két védő, két oldalról nekimegy
több mint 3 éve
Szopna le ez a panelproli köcsög
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pffffff
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Na és akkor még kérdezik miért homorít az összes ilyen kis fika szar mint sterling
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Úgy van még azt is mákolják be.