Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Vicc! Esküszöm röhej ez a sport... Egyre röhejesebb így VAR-al.
Feldobta magát és még meg is erősítik a rossz ítéletet...
Erre nem is lehet mondani már semmit, mert nem csak bírói hiba...
Angliában nyerni kell angliának, kész!
Chargers LT
Lehet, hogy az UEFÁ-nál ez a preferált szcenárió, de szerintem az olaszokat nem verik meg. Ennyit nem lehet csalni a játékot, ennyi szerencséje nem lehet egy csapatnak egy egész tornán keresztül. Egyszer pofára kell esniük.

Mondjuk amit a spanyolok műveltek 2012-ben, az se volt semmi, de ők legalább a döntőben megszórták az olaszokat.
Kampman
Görögország from 2004 says hi.
warr_b
Ők a saját szintjükön nagyon jól játszottak, a bírók nem segítették őket és egy-két meccset leszámítva nem is mákoltak.
több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 700
Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.

Innentől kezdve ez adható.
tüsi91
mi, az hogy még kontakt se volt de mar borult a kisgyerek?
Adirotor
Borult.
Most a visszahatszas alapján azt mondom, hogy aMaehle térde is ütközött. Borult. Jól csinálta, a 24es dán is kontaktolt.
Nem tiszta tizi, de mezőnyben ez dalt senkinek nincs szava.
tüsi91
Azért mezőnyben ritkán van akkora súlya egy szabálytalanságnak, mint a tizinél. Ez nem volt egyértelmű tizi szerintem, lehet minimális kontakt van, de ez alapján tényleg meccsenként 5 tizi lehetne. A gond ezzel csak, amit már írt más is, hogy ezzel csak ösztönzik a játékosokat, hogy essenek el minden szituációban.
ervinator
De ha erre ösztönzik, az akkor miért a játekos hibája, ha alkalmazkodik?
Sobri Jóska
Hol állítottam, hogy a játékos hibája? 😊

Nem az ő hibája, de én mint néző panaszkodhatok érte, ha nem tetszik a látvány.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Lol. A biro mai dan felszopasa utan a tizire megy a hiszti? 😂
A szabi, amit a danok kaptak, az sem volt az, es lehetne sorolni. Mindent fujt ahigy a danokhoz hozzaertek Kane-t hulyere rugtak, siman engedte vegig.
Stez
Igen az egész Eb-n a szerencsétlen angolok ellen fújtak ... hagyjuk már
csebi
A szovegertes nem nagyon sikeredett.
Stez
Shaw meghúzta. Ezeket nem szoktak befujni pedig kellene. Btw ha olvasnál, lathatnad h sztem speciel tizi volt, de miután meg ítélte még angol szurkolóként birozni, hat nem túl elegáns ...
csebi
Nagyon is realis. Ugyanis a dan gol alapbol a biro ajandeka volt. De erdekes modon az senkit sem zavart.

több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ez a mezőnyben vita nélküli falt. Kontakt legalább 1 emberrel volt, akinek a labdahoz nem köze.

tüsi91
Adirotor
Borult.
Most a visszahatszas alapján azt mondom, hogy aMaehle térde is ütközött. Borult. Jól csinálta, a 24es dán is kontaktolt.
tüsi91
Azért mezőnyben ritkán van akkora súlya egy szabálytalanságnak, mint a tizinél. Ez nem volt egyértelmű tizi szerintem, lehet minimális kontakt van, de ez alapján tényleg meccsenként 5 tizi lehetne. A gond ezzel csak, amit már írt más is, hogy ezzel csak ösztönzik a játékosokat, hogy essenek el minden szituációban.
ervinator
Sobri Jóska
ezért lett lelketlen szar sport a foci
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 875 — LIGHTS OUT!
Ilyen meccsen nem fujunk be kétes tizit ez alap kéne legyen.
De nyilván proliföldön a csőcselék előtt nem lehet nem hazai pályát fújni
FLZOLI
Chiellini kezezését miért nem fújták be? Mozgó labdát testtől elnyújtott kézzel megállított....
Willie Parker
most te komolyan ennyire sötét vagy?

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
3-1 lesz

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 109 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem szoktam a dánoknak drukkolni, utoljára talán'92-ben tettem 😄
De ezek az angolok ritka antipatikus, nyomorult banda.
warr_b
Utoljára kissrácként a 94-és és 98-as vb matricásalbumait gyűjtögetve érdekelt, hogy kinek milyen feje van, de ez az angol válogatott mintha lelencházból szedett südribunkók sajátos gyülekezete lenne, félelmetes arcok vannak náluk
r.baggio
Angolok, alap hogy nyominger tésztaképű, málészájú pöcs az összes.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve

tüsi91
Adirotor
Borult.
tüsi91
ervinator

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Sztem adható volt, megvolt a kontakt
csebi
Csebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
davemayer
Ha a dán szabadrúgás előtt falt volt, akkor ez is az
Willie Parker
Ott Shawn simán átölelte és nem engedte tovább....
ThundersNFL
És abból hányat engedett tovább? 50-et?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 930 — Lucas Scott
A szabi, amit a danok kaptak, az sem volt az, es lehetne sorolni. Mindent fujt ahigy a danokhoz hozzaertek Kane-t hulyere rugtak, siman engedte vegig.
Stez
csebi
A szovegertes nem nagyon sikeredett.
Stez
Shaw meghúzta. Ezeket nem szoktak befujni pedig kellene. Btw ha olvasnál, lathatnad h sztem speciel tizi volt, de miután meg ítélte még angol szurkolóként birozni, hat nem túl elegáns ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

tüsi91
Adirotor
Borult.
tüsi91
ervinator
Nyilvan. Csak ha mezőnyben azt mondod hogy adható, akkor tizinél miért mondasz mást? Én sem adtam volna meg tezsem hozzá.

Dehát ugye akkor az angolok ennek az EBnek a mindenkori Green Bay Packerse.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 109 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Chargers LT
Lehet, hogy az UEFÁ-nál ez a preferált szcenárió, de szerintem az olaszokat nem verik meg. Ennyit nem lehet csalni a játékot, ennyi szerencséje nem lehet egy csapatnak egy egész tornán keresztül. Egyszer pofára kell esniük.

Mondjuk amit a spanyolok műveltek 2012-ben, az se volt semmi, de ők legalább a döntőben megszórták az olaszokat.
Kampman
Görögország from 2004 says hi.

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Dánok teljesen elkészültek...idő kérdése volt a gól, persze egy 11-es nélküli jobban nézett volna ki...de ezt a hisztit 😀
Remélem még jön az egyenlítés, mert szimpatikus csapat a dán is
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Ebben a 11esben minden benne volt ami miatt nem nézek már focit

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nem szoktam a dánoknak drukkolni, utoljára talán'92-ben tettem 😄
De ezek az angolok ritka antipatikus, nyomorult banda.
warr_b
Utoljára kissrácként a 94-és és 98-as vb matricásalbumait gyűjtögetve érdekelt, hogy kinek milyen feje van, de ez az angol válogatott mintha lelencházból szedett südribunkók sajátos gyülekezete lenne, félelmetes arcok vannak náluk
r.baggio
Eleve oldalt felnyírt frizurával jelent meg, ami jól kiemelte előnytelen, angolos arcát, és sokkal inkább emlékeztetett egy szesztől vörös angol huligánra, mint egy szesztől vörös angol focistára.

90es.blog.hu/2010/08/27/foci_vb_1990_olaszorszag_rajatszas
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
csebi
Csebi ne is haragudj de valami van a szemeddel 🤣🤣🤣 majd bezd meg hogy ahogy megtolja sterling es erzi hogy belép a vedo már emeli is a lábát és esik is, bőven azelőtt hogy bármi kontakt lett volna
davemayer
Undorító ahogy homorit de két dán is hozzaer sztem.
csebi
Igen de nem mind1 hogy homorítok és akkor hozzám érnek( nem megrúgnak) vagy megrúgnak és elesek (homorítok). Míg az elsőnél egyértelműen nem fault a második az a fújható, mert ugyan meg ha nem volt akkora a kontakt hogy homorítson de legalább előtte volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
csebi
davemayer
Ha a dán szabadrúgás előtt falt volt, akkor ez is az
Willie Parker
Ott Shawn simán átölelte és nem engedte tovább....
ThundersNFL
Hagyjuk mar, mezonyben rohogve engedi tovabb egy normalis biro. Ha nem dan jatekos esik, hanem barmelyik masik csapat, ez nem fault. Ertem en, es nekem is szimpatikusak rohadtul, de ma toltak oket, nem is kicsit.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Ilyen meccsen nem fujunk be kétes tizit ez alap kéne legyen.
De nyilván proliföldön a csőcselék előtt nem lehet nem hazai pályát fújni
FLZOLI
Chiellini kezezését miért nem fújták be? Mozgó labdát testtől elnyújtott kézzel megállított....
több mint 3 éve
Ilyen alapon 1 meccsen 30 tizenegyest lehetne adni...
ThundersNFL
De most erről az egyről van szó, nem 29 meg nem adottról.
Sobri Jóska
Következetesség
ThundersNFL
Akkor ezek szerint te 30-szor rosszul láttad a VAR meg 30-szor jól.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
ez a 11es az eb szégyene nálam , mondom ezt úgy, hogy az angoloknak szurkoltam
Sixo
Az eb és nalam a var szégyene, mert az egyik lassitasnal latszott hogy a spori szögéből tűnhetett úgy hogy fault, ezert lett a var hogy az ilyet korrigálja
davemayer
De banyek egész idényben ezt reklamálom mert, hogy semmi mâsre nem jó ez VAR, mint, hogy a hülyeséget megerősítse. Annyit bosszankodtam idén miatta, hogy most rohadtul nem érdekel, végre "jó" " oldalra tévedtek vele 😛 😉
több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 700

tüsi91
Adirotor
Borult.
tüsi91

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 026 — !SuPeR6BoWL!
Ilyen alapon 1 meccsen 30 tizenegyest lehetne adni...
ThundersNFL
De most erről az egyről van szó, nem 29 meg nem adottról.
Sobri Jóska
Következetesség

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Chargers LT

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 930 — Lucas Scott
Stez
csebi
Ugye Rice szabálytalansága ami simán piros is lehetett volna de fostak kiállítani
ThundersNFL
Nekem meg korai ezt fel emlegetni 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Elég egyoldalú lesz a topic a döntőben. Rendesen megdolgoznak az angolok az unszimpátiáért az EB-n..