Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
college fociban jó lenne 😀és mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
- első 10 percben ezüstgól, bárhogy alakul végigjátszani a 100. percig
- 11-esek eltörlése, a 100. perctől aranygól úgy, hogy 3-5 percenként 1-1 játékosnak le kell mennie
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kitelik tőle. Mondjuk Mount is szar volt, de ezek szerint sterling barhogy játszhat akkor is a pályán marad ha közben bevág egy pizzát az oldalvonalnálÉs behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
és mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?Igen, ezért kellene itt is az én ötletemet bevezetni:
Sixo
- első 10 percben ezüstgól, bárhogy alakul végigjátszani a 100. percig
- 11-esek eltörlése, a 100. perctől aranygól úgy, hogy 3-5 percenként 1-1 játékosnak le kell mennie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igen. A görögök azzal jutottallk tovább talán az elődöntőben.Es az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Igazságtalannak érezték talán.
Kampman
slowmotion
YoungZeeZee
Amelyikben esik, azt a játékrészt kell meg lejátszani.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Igen, csak egy játékrész megy végigés mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
Sixo
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
És behozza Fodent, beszarok!!!Kell egy szőke minden csapatba. Remelem Kane helyére 😊
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Annak ugye az volt a lényege, hogy azt a játékrészt, amiben gól született, még mindenképpen végigjátszották. Így volt pl. az a görög-cseh meccs 105 perces.és mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
És behozza Fodent, beszarok!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Görögök szereztek ezüstgólt a csehek ellen a 105+1.percbenA 96-os eb-n Bierhoff nem ezüstgólt szerzett?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most nekem egy papir gol is megfelelne mar.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem, az egyetlen klasszikus ezüstgól Dellaszé volt a 2004-es cseh-görög elődöntőn.A 96-os eb-n Bierhoff nem ezüstgólt szerzett?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
2004-ben, 96-ban Bierhoff aranygólt rúgottEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
több mint 3 éve
Szuperliga?Annál nagyobb faszsagot még nem találtak ki.Es az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
slowmotion
YoungZeeZee
tüsi91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
és mi a különbség a ezüst gól meg a mostani között? hogy ott ha az első 15 percben gól akkor annyi, most meg végigjátsszák ?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
több mint 3 éve
A 96-os eb-n Bierhoff nem ezüstgólt szerzett?1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez olyan mint az olimpia, csak az aranyra emlékszik a népEs az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
slowmotion
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
1996-tól 2002-ig volt aranygólEzüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
r.baggio
2002-től 2004-ig ezüst.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Annál nagyobb faszsagot még nem találtak ki.Es az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Meg a bronz gol!Es az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ezüstgól volt 😀1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
---
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Igen, de akkor német lesz és válogathat osztrákokat isCsak Flick már nem a Bayern edzője…Ausztriát is megveszi a BayernAnschlussMinden edzőnek megvan a saját keresztje. Flicknek Alaba volt (sztem vhogy be válogatja majd) Southgatenek sterling azHa a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
Heisman
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Es az ezust golt?arra emlekszik valaki?Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
slowmotion
több mint 3 éve
Henderson lesz a nyerő ember
több mint 3 éve
Meg 2000-ben1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Na igen. De huszonöt évvel azután vezették be.Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Kampman