Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Csak Flick már nem a Bayern edzője…Ausztriát is megveszi a BayernAnschlussMinden edzőnek megvan a saját keresztje. Flicknek Alaba volt (sztem vhogy be válogatja majd) Southgatenek sterling azHa a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
Heisman
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
1996-ban volt aranygól, nem?Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Igazságtalannak érezték talán.
Kampman
több mint 3 éve
Ha a Dánok ezt kihúzzák az kb Isteni csoda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ausztriát is megveszi a BayernAnschlussMinden edzőnek megvan a saját keresztje. Flicknek Alaba volt (sztem vhogy be válogatja majd) Southgatenek sterling azHa a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
Heisman
több mint 3 éve
Sztem a dánok fociznanak csak már nincs erejükÉdes faszom, ennél egy Kazincbarcika-Soroksár is jobb...Szerintem nem rosszabb a tegnapinál, ott is egy csapat akart focizni 1-0 után, itt is
warr_b
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Édes faszom, ennél egy Kazincbarcika-Soroksár is jobb...Szerintem nem rosszabb a tegnapinál, ott is egy csapat akart focizni 1-0 után, itt is
warr_b
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ezt a danok nem huzzak kiHa így folytatódik a hosszabbítás akkor szerintem sem.
Vrij6
Ha Southgate jókat cserél, azzal nyerhet meccset.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
elképzelésem nincs mi lesz ennek a meccsnek az eredménye, de tényleg a 4 jelenlegi legjobb csapat van itt, az biztos. Nagyon jó kis elődöntők...
több mint 3 éve
Mire várt a bíró? Gondolom angol gólraTippmix
Chargers LT
Draft
több mint 3 éve
AnschlussMinden edzőnek megvan a saját keresztje. Flicknek Alaba volt (sztem vhogy be válogatja majd) Southgatenek sterling azHa a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
davemayer
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygóltMert pl. az 1970-es olasz-nszk klasszikus akkor nem lett volna.
r.baggio
Igazságtalannak érezték talán.
több mint 3 éve
Mire várt a bíró? Gondolom angol gólra
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ezt a danok nem huzzak ki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A bíró baszodjon meg márItt a végén azért geci vót....
NB2
Draft
több mint 3 éve
Édes faszom, ennél egy Kazincbarcika-Soroksár is jobb...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Stez sír valahol egy sarokban, vagy a Southgate vudubabáját szurkálja?Szerintem inkább már a faszára húzta
warr_b
Draft
több mint 3 éve
Jött a tuti fm taktika a nagy be dobással 😊
több mint 3 éve
A bíró baszodjon meg már
több mint 3 éve
Minden edzőnek megvan a saját keresztje. Flicknek Alaba volt (sztem vhogy be válogatja majd) Southgatenek sterling azHa a 70.percben meglép meg 2 cserét (sterling-sancho és rice-bellingham) már nyertek volnaNevetseges hogy southgate a 11esekre meg az esetlegessegre jatszik ahelyett hogy cserékkel bedarálta volna ezt a faradt dán csapatotEzt így nem mondanám h arra játszik mert elég komolyan be nyomta a csapat a dánokat.
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Nijmegen-i természetesen 😎Milyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
Alicia Vikander szerintem le tudna kötni pár angol játékost.braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
ThundersNFL
Arról szól a film
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Stez sír valahol egy sarokban, vagy a Southgate vudubabáját szurkálja?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Bár az egy tök másik film.KlasszikusA kwai folyónMilyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
Alicia Vikander szerintem le tudna kötni pár angol játékost.braithwaite miatt fognak kiesni a dánok, már rég le kellett volna cserélniDe kire?
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 3 éve
Máig nem értem, hogy miért törölték el az aranygólt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Øresund híd - Malmőt összeköti Koppenhágával.Milyen híd?A híd túl messze vanCsak egy híd választja el attól, hogy dán legyen. 😊Ő mondjuk svéd, nem baj? 😁Mi vakok vagyunk 😎😎😎Akkor már mehetünk is soccer bírónak.
ThundersNFL
r.baggio
csebi
iktriad
warr_b
iktriad
Willie Parker
ThundersNFL
több mint 3 éve
Dánok előbb-utóbb kisárgázzák magukat