Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ez nem volt kéz pedig
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szegény Hulk 😀Egyszer találja el a kaput, akkor is eltöri a labdát. 😀
több mint 10 éve
Meg az iram is jobb, most a fifikás megoldásokról ne is beszéljünk
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Olvasva titeket, Scolari egy sült gyökér minden címével együtt, a brazilokat meg lefociznánk a g*cibe. 😊JayBMost mondta Gundi, hogy több a labdaeladás mint a mennyeiben, akkor miről beszélsz?😊
több mint 10 éve
Sok az eladott labda, de letámad keményen mindkét csapat, ezt figyelembe kell venni.
több mint 10 éve
Gundi megmondta a frankót, a Mennyiben pontosabban passzolnak, mint ezek itt ma. A memek trollfocin már készülnek erről. 😀
több mint 10 éve
Fred tartott már meg labdát a VB-n?(Meccs közben és nem meccs után.)
több mint 10 éve
Olvasva titeket, Scolari egy sült gyökér minden címével együtt, a brazilokat meg lefociznánk a g*cibe. 😊JayBScolari egyáltalán nem kiemelkedő edző. Ronaldoék mellé odarakhattunk volna bárkit anno. Egyébként ugyanaz a baja, mint Del Bosquénak, hogy ragaszkodik a kedvenceihez, bepakolgatja őket a kezdőbe, aztán minden meccsen besül velük.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olvasva titeket, Scolari egy sült gyökér minden címével együtt, a brazilokat meg lefociznánk a g*cibe. 😊JayBAmelyik edző azt mondja - vagy ha nem is mondja, de nem ellenzi - hogy a mezőny egyik legalacsonyabb brazil játékosára ívelgessék a labdát az mi más lenne?
A válogatási elveit hagyjuk...
több mint 10 éve
Olvasva titeket, Scolari egy sült gyökér minden címével együtt, a brazilokat meg lefociznánk a g*cibe. 😊JayBMi az hogy letolodnánk őket a 3,14csába 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Olvasva titeket, Scolari egy sült gyökér minden címével együtt, a brazilokat meg lefociznánk a g*cibe. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen rugói vannak ennek az Sancheznek...
több mint 10 éve
"A csere padon vannak olyanok, akik nem kerültek volna be minden idők legjobb brazil keretébe" Gyakorlatilag a kezdőből senki. Vagy nem tudja Gundi kiket lehetne felsorolni, és nem 11 ember lenne jobb.
több mint 10 éve
Most mondd, hogy a Rudolf-Damiao tengely nem lenne vagány.Stezt Scolari helyére ha nem akkor jó lesz Pintér helyére is 😀ThundersNFLHa Stez betenné Damiaot a magyar válogatottba, az működhetne.ulpianus
több mint 10 éve
Állampolgárságot nekiStezt Scolari helyére ha nem akkor jó lesz Pintér helyére is 😀ThundersNFLHa Stez betenné Damiaot a magyar válogatottba, az működhetne.ulpianus
Draft
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Márszelóóó hallod b+ hova futsz??Danííí, Danííí a kanyád micsinálsz???
Fernándínyó hallod tarjánban ilyenekt reggelire ettem mint te te alváz!
több mint 10 éve
Stezt Scolari helyére ha nem akkor jó lesz Pintér helyére is 😀ThundersNFLHa Stez betenné Damiaot a magyar válogatottba, az működhetne.
több mint 10 éve
Stezt Scolari helyére ha nem akkor jó lesz Pintér helyére is 😀
Draft
több mint 10 éve
HahHelyszíni: "Az első félidő lefújása után az öltözőbe menet Medel összeszólalkozott a brazilok egyik cseréjével, Jóval, a társaknak kellett szétválasztani őket."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"A statisztika nyilván nem csal" ezt is megtudtam.
több mint 10 éve
Ronaldinhot biztos nem hívtam volna meg, ő otthon is csak alibizik. Kaká szezonjának az első fele kurvára jó volt, aztán ismét sérült, el is fáradt, kissé visszaesett. Ettől függetlenül szó nélkül befért volna ebbe a keretbe, legrosszabb esetben a padra.keretszűkítés áldozatok de lehet Kaka kerettag sem volt nemtom pontosanThundersNFLAmúgy tuti hülye vagyok, meg tény, hogy a régebbi játékosokat jobban csipázom de én Kakát és Ronaldinhot is meghívtam volna ... mégha padoznak is. Vagy a válogatottságot már visszamondták?DripFred jó, legalább konstansan minden 20. helyzetéből gólt lő.Ellenben ott van Jo akit ki lehetne próbálni.
Damiao a keretben sincs. Kuki Scolari.Stez
Neymar nélkül sehol sem lennének.Bazzani
De aki engem kurvára idegesít, az Luis Gustavo, aki nélkül nincsen brazil kezdő, de a tornán eddig kb. messze a csapat leggyengébb játékosa. Szűrnie kéne, de csak az nem megy át rajta, aki nem akar.
Hulknak alapból nincsen itt a helye, max padon, Fred úgyszintén. Marcelorol és Dani Alvesről nem is beszélek inkább, a vicc az, hogy a 67 éves Maicon is lazán beférne bármelyik helyére. 😀
Damiao nélkülözése is butaság, hiába volt idén többet sérült, azért vérbeli lesipuskás a gyerek, aki bármikor meg tud villanni, fiatal is, őt kellene beépíteni végre.
több mint 10 éve
Eddig a brazilok nem is lőttek gólt 😀
Draft
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akkor félidőben minél többet megnézni és irány a pálya!!!több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
Ez a Chile egy rakás szar ezen a meccsen, kb. bármikor gólt kaphatnak. A második félidőben a brazilok ezt lesimázzák.