Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
2-t kellazért csak rúgnak még egyet a svájciak, mert akkor belefér nekik az egygólos ecuadori győzelemShilkorSzerintem nem is az a rész a neccesebb 😀az 5-1 is jó a másikon 😀ShilkorÉn 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
Nekem gyanús hogy a Franciák a végén összehoznak Ecuadornak egy góltToca
több mint 10 éve
anyád shakira mekkora gólt lőtt
több mint 10 éve
azért csak rúgnak még egyet a svájciak, mert akkor belefér nekik az egygólos ecuadori győzelemSzerintem nem is az a rész a neccesebb 😀az 5-1 is jó a másikon 😀ShilkorÉn 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
Nekem gyanús hogy a Franciák a végén összehoznak Ecuadornak egy góltToca
több mint 10 éve
kronikk
237
MTVA elfelejtett zászlót cserélni 😀
több mint 10 éve
na jó, ezt hagyjuk, viszont lesz két gól ezen a francia meccsen? 😀Dexxter TailorSzólj Jakehnek, hogy rakja meg akkor tuti 😀
több mint 10 éve
na jó, ezt hagyjuk, viszont lesz két gól ezen a francia meccsen? 😀Dexxter TailorNem, ha még lenne szabad tökém under 0.5re tenném 😀
több mint 10 éve
na jó, ezt hagyjuk, viszont lesz két gól ezen a francia meccsen? 😀
több mint 10 éve
Szerintem nem is az a rész a neccesebb 😀az 5-1 is jó a másikon 😀ShilkorÉn 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
Nekem gyanús hogy a Franciák a végén összehoznak Ecuadornak egy gólt
több mint 10 éve
Jó van azért ennyire pesszimista nyilván nem vagyok, pláne ismerve a majd jövőre kifejezés jelentőségét 😀Maradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛dandeEz pusztán nem igaz, eb-re még ilyen fogalmatlan kapitánnyal is bőven van sansz az új, 24 csapatos rendszerbenbaggio
több mint 10 éve
az 5-1 is jó a másikon 😀Én 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
Maradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛dandeEz pusztán nem igaz, eb-re még ilyen fogalmatlan kapitánnyal is bőven van sansz az új, 24 csapatos rendszerben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀Szerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
ja Ecuadornak 4 kell, a svájciaknak 5Szerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
Maradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛dandeSzóval, ha jól tolódnak sima ügy!
több mint 10 éve
Szerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.4 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
Maradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛
több mint 10 éve
4 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
Elég a 3-0 😛btw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
több mint 10 éve
3-0-ra kikapnak és Svájc nyer 6-tal akkor kiesnek a Franciák.Sok pénzt nem tennék rá 😀
több mint 10 éve
btw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter Tailorsokat kéne a szünetben azért fizetned, hogy annyi gólt kapjanak 😛
több mint 10 éve
kronikk
237
btw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igen
több mint 10 éve
Én overre tettem ezt a meccset,de nem úgy tűnik hogy meglesz😀
több mint 10 éve
btw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter Tailorigen
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
btw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa sokkal kikapnak és Svájc sokkal nyer
több mint 10 éve
kronikk
237
Mondjuk én megnyugodnék ha a franciák vágnának egyet és ne azon kelljen izgulni hogy bemákol-e Ecuador egy góltTocaén is mert vendégre fogadtam 😀