Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
btw franciák még kieshetnek valahogy?
több mint 10 éve
Mondjuk én megnyugodnék ha a franciák vágnának egyet és ne azon kelljen izgulni hogy bemákol-e Ecuador egy gólt
több mint 10 éve
amúgy jó ez a csoport, 4 csapatnak van 2 drukkere 😀 tovább is jutnak azok
több mint 10 éve
most értem haza, melyik meccsre kapcsoljak?Dexxter TailorAmelyiken 2 gólt érzel 😀
több mint 10 éve
tényleg, akkor legalább legyen muzulmán és nem égek annyira😊közben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2albánHöri
több mint 10 éve
Ez a riporter mekkora poénos. Rommá röhögöm magam...
több mint 10 éve
Svájc tuti megnyomja, hogy akár 3-4 góllal nyerjen nehogy, Ecuador valahogy 1-el nyerjen...
több mint 10 éve
közben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2egyébként nem olyan váratlan ez: Szerdán Shaqiri az ász 😀
több mint 10 éve
most értem haza, melyik meccsre kapcsoljak?Dexxter TailorHondurasnak meszeltek de lehet kapnak még 😀
több mint 10 éve
most értem haza, melyik meccsre kapcsoljak?Dexxter TailorSportM UTE - Fradi
több mint 10 éve
Bírnám, ha a meg nem adott Benzema gól dönteneSvájc még rúg kettőt aztán már nemdandeközben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2Ecuadornak még mindig jó az 1:0baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
most értem haza, melyik meccsre kapcsoljak?
több mint 10 éve
közben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2albán
több mint 10 éve
Svájc még rúg kettőt aztán már nemközben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2Ecuadornak még mindig jó az 1:0baggio
több mint 10 éve
közben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt ígyNB2Ecuadornak még mindig jó az 1:0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez az én napom, Messi után Shaqiri is duplázni tud, fantasy-ben feljövök top10-be
több mint 10 éve
Shaqiri 2, ráadásul most látom h az elsőnél Lichtsteineré a gólpassz
több mint 10 éve
közben egy arab elintézi Hondurast, szerintem az eldőlt így
több mint 10 éve
kronikk
237
0:2
több mint 10 éve
Tessék máris van mit kommentálni legközelebb is reklamálok 😛
több mint 10 éve
Na mi az srácok ennyire belemerültünk a meccsekbe? 😀
több mint 10 éve
Cher és Shakira egy csapatban, jó ez a vb!
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ebben az esetben jobban illik a mondatba az offenzív szó 😀Szimpatikus egy csapat lehet ez a Liverpoolbaggioegyébként az, messze ők játszották a leginkább támadó focit a PL-benShilkor
több mint 10 éve
Itt is igen támadóak a játékosaik.Szimpatikus egy csapat lehet ez a Liverpoolbaggioegyébként az, messze ők játszották a leginkább támadó focit a PL-benShilkor