Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!
menjen vissza AfrikábaNB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Francia a bíró?SchleckMajdnem, elefántcsontparti, ami ugye francia gyarmat volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Francia a bíró?SchleckInkább svájci.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Deschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.empty taxiLegyen bármilyen sport minden ami francia válogatott attól undorok de kinek a pap meg papsajt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ez nem sárga?😀
több mint 10 éve
ki ez a vadbarom csoki bíró???menjen vissza Afrikába
több mint 10 éve
Deschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Na most magyarázd meg Mezei hogy az miért nem volt 11-esvalakisMert a bíró nem adta meg 😛
több mint 10 éve
Giroud on, ez eldőlt.
több mint 10 éve
Na most magyarázd meg Mezei hogy az miért nem volt 11-es
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Tanulságos amúgy a vb, megtudtam, hogy a soccer tényleg kemény sport, a könyöklés, harapás, tarkónrúgás és a másik arccsontjának eltörése sem ér kiállítást, inkább valami szolidabbra váltok, mondjuk egy baráti ketrecharcra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Monterot lehozni? Nehogy véletlenül legyen valaki, aki tudjon helyzetet kialakítani is.
több mint 10 éve
nem is értem ilyenkor mi alapján dönt utólag... nagyon max sárga volt ez, de szerintem még az se.lolKereste még a harapásnyomokat a francia térdén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez alapján szimplán szerencsétlenül csúsztak össze..... mondjuk szerintem sokat nem befolyásol, amúgy se mentek volna továbbmi történt? én maradtam SvájcbanHöriItt a piros lap: fat.gfycat.com/RingedConstantIndianskimmer.gifcsaba92
több mint 10 éve
Shaqiri fájdalmasan félt hozzáérni a labdához jobb lábbal ziccerben
több mint 10 éve
PFG szerint a kiállított játékos meglódult 😀😀😀😀csaba92ja én is néztem, mondom most küldték le. Fülöp úgy viselkedik mint aki először lát meccset, minden közvetítésen.
több mint 10 éve
kronikk
237
Valamelyik asszisztenst mutatták, hogy a bíró fülére mondja mi történtjó, hát ezzel az erővel az összes csapat undorító... szerintem ők se hitték, hogy ezért piros lap lesz.A francia gyerek játszotta el, hogy neki itt eltörték a lábát... Meg Sakho is szimpatikus volt az első félidőben. És az is korrekt, hogy Ennert összevissza rugdossák...SchleckSzimpatikus csapat ez a francia...Schleckők adták a pirosat, vagy mi? 😀lol
nem is értem ilyenkor mi alapján dönt utólag... nagyon max sárga volt ez, de szerintem még az se.lol
több mint 10 éve
jó, hát ezzel az erővel az összes csapat undorító... szerintem ők se hitték, hogy ezért piros lap lesz.A francia gyerek játszotta el, hogy neki itt eltörték a lábát... Meg Sakho is szimpatikus volt az első félidőben. És az is korrekt, hogy Ennert összevissza rugdossák...SchleckSzimpatikus csapat ez a francia...Schleckők adták a pirosat, vagy mi? 😀lol
nem is értem ilyenkor mi alapján dönt utólag... nagyon max sárga volt ez, de szerintem még az se.
több mint 10 éve
kronikk
237
mi történt? én maradtam SvájcbanHöriItt a piros lap: fat.gfycat.com/RingedConstantIndianskimmer.gif
több mint 10 éve
mi történt? én maradtam SvájcbanHöriValencia ment a labdára nyújtott lábbal, de először a labdát érintette, viszont megcsúszott a labdán a lába és masszívan letalpalta a francia gyereket. Az kb meghalt, nem mozdult 3 percig, kivitték a partvonalra, addigra a csoki bíró kitalálta, hogy legyen piros. Mire villant a piros, játékba került a labda a francia gyerek hirtelen meggyógyult és nyargalt tovább.
több mint 10 éve
PFG szerint a kiállított játékos meglódult 😀😀😀😀csaba92Azóta már passzolt is állítólag 😀
több mint 10 éve
végigszántotta a lábát a becsúszó játékosnak szándékosan, meg is taposta. nem mintha nem lehetett volna átugrani.Tegnap sokkal több szándékoság volt, mint ebbencsaba92EZ piros?Hanniez inkább piros, mint tegnap az olaszoknálpetey
tegnap is szándékos volt, de nem ennyire durván.