Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
hülye hondurasi 5 méterre egyedül fejel, bele a kapusba
több mint 10 éve
Nekem annyira nem kell, de valakinek Madridban nagyon fáj rá a foga.TocaMadridban kire nem fáj a fog? 😀 de komolyan...
több mint 10 éve
Nekem annyira nem kell, de valakinek Madridban nagyon fáj rá a foga.Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Nem adjuk el!Sixo67
Mondjuk csökkenti az értékét rendesen 😊Toca
több mint 10 éve
a Vikingsra gondoltPogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Tocajön a Fradiba?lol
több mint 10 éve
Köszönöm a pontosítást, arra viszont határozottan emlékszek, hogy másnap ki is rúgták az MLSZ-ből 😀"olyanok fociznak nálunk, akik még le sem jöttek a fáról"Kedvenc szőke sziklánknak is volt egy ilyen aranyköpése élőben a zuhanyhíradóban.empty taximeg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemDexxter Tailorki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
menjen vissza AfrikábaNB2
ismersz, nem vagyok az a kötözködős, de klasszikust csak szó szerint 😀berger90
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Nem adjuk el!
Mondjuk csökkenti az értékét rendesen 😊Toca
több mint 10 éve
Ződmajomnak nézek ki? Valamit elbasztam 😀Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Tocajön a Fradiba?lol
több mint 10 éve
Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Tocajön a Fradiba?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
"olyanok fociznak nálunk, akik még le sem jöttek a fáról"Kedvenc szőke sziklánknak is volt egy ilyen aranyköpése élőben a zuhanyhíradóban.empty taximeg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemDexxter Tailorki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
ismersz, nem vagyok az a kötözködős, de klasszikust csak szó szerint 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Tocaezért fogadtam a 1,5 under-re 😀
több mint 10 éve
Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Tocamaximum panini matricán😀
több mint 10 éve
Pogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Mondjuk csökkenti az értékét rendesen 😊
több mint 10 éve
Az internet szarkazmus detektora megint csődöt mondottHonduras próbál támadni, a svájciak meg kontrázgatnak (ebből lett a 3. gól is).ShilkorDeschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.empty taxiJó meccs a Svájc-Honduras?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kedvenc szőke sziklánknak is volt egy ilyen aranyköpése élőben a zuhanyhíradóban.meg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemDexxter Tailorki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
Madden hates me.
több mint 10 éve
Honduras próbál támadni, a svájciak meg kontrázgatnak (ebből lett a 3. gól is).Deschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.empty taxiJó meccs a Svájc-Honduras?baggio
több mint 10 éve
az albánnal még lövetnek 4-et és gólkirály lesz😊
több mint 10 éve
Nem túl okosak ezek a hondurasi fiúk
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ott 3. Shaqiri gól is
több mint 10 éve
meg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
több mint 10 éve
Kérdezz mást, nem azt nézem 😊Deschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.empty taxiJó meccs a Svájc-Honduras?baggio
Madden hates me.
több mint 10 éve
és a gyarmatokon legendásan rajonganak a gyarmatosítókért ugyebárFrancia a bíró?SchleckMajdnem, elefántcsontparti, ami ugye francia gyarmat volt.empty taxi
több mint 10 éve
Deschamps nem kis edző, képes volt csinál egy olyan francia válogatottat amitől nem undorodok.empty taxiJó meccs a Svájc-Honduras?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal