Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
A francia gyerek játszotta el, hogy neki itt eltörték a lábát... Meg Sakho is szimpatikus volt az első félidőben. És az is korrekt, hogy Ennert összevissza rugdossák...Szimpatikus csapat ez a francia...Schleckők adták a pirosat, vagy mi? 😀lol
több mint 10 éve
Szimpatikus csapat ez a francia...Schleckmint mindig
több mint 10 éve
kronikk
237
PFG szerint a kiállított játékos meglódult 😀😀😀😀
több mint 10 éve
Szimpatikus csapat ez a francia...Schleckők adták a pirosat, vagy mi? 😀
több mint 10 éve
Harapós Ecuador!!!!! 😀😀
több mint 10 éve
Balotelli 1.70 magas tarkón térdelésére gondolsz ? 😀EZ piros?Hanniez inkább piros, mint tegnap az olaszoknálpetey
több mint 10 éve
kronikk
237
Tegnap sokkal több szándékoság volt, mint ebbenEZ piros?Hanniez inkább piros, mint tegnap az olaszoknálpetey
több mint 10 éve
hát ez a maki is színvak... na nem baj.
több mint 10 éve
Ezmiez? Én ilyet még nem láttam xD a helyszínelés után eldöntötték, hogy kiállítás?És a piros lap gyógyító ereje újra bebizonyosodott! Hányinger ez a sport...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ott a piros! (ja az tegnap volt egyértelmű, h lesz)
több mint 10 éve
Még jó hogy vannak rutinos embereik a válogatottaknak 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
3 perc után jön a hordágy!!!hogy megkapja az infót a szabálytalanságról. ott mondta neki valamelyik pajtása
mire várt a hülye csoki bíró???NB2
több mint 10 éve
EZ piros?
több mint 10 éve
3 perc után jön a hordágy!!!mire várt a hülye csoki bíró???
visszajátszás alapján nem adtam volna pirosat
több mint 10 éve
ne idézzétek már be midnig az egészet😊mekkora helyzet!!!
több mint 10 éve
Kurva okos vagyok, és másodjára is elnézem 😀1 is elég, mert akkor 7-6 lesz a gólkülönbségük, Ecuadornak meg 4-3 és a több lőtt gól számítShilkor2-t kellTocaazért csak rúgnak még egyet a svájciak, mert akkor belefér nekik az egygólos ecuadori győzelemShilkorSzerintem nem is az a rész a neccesebb 😀az 5-1 is jó a másikon 😀ShilkorÉn 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
Nekem gyanús hogy a Franciák a végén összehoznak Ecuadornak egy góltToca
több mint 10 éve
Kifutottam a mágiából 😕na jó, ezt hagyjuk, viszont lesz két gól ezen a francia meccsen? 😀Dexxter TailorSzólj Jakehnek, hogy rakja meg akkor tuti 😀dande
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kifogunk jutni,mert már annyira szar a csapat, hogy jó 😀28 év alatt talán, de nem 2 év múlva, az is valószínű :pHöriMaradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛dandeEz pusztán nem igaz, eb-re még ilyen fogalmatlan kapitánnyal is bőven van sansz az új, 24 csapatos rendszerbenbaggio
több mint 10 éve
1 is elég, mert akkor 7-6 lesz a gólkülönbségük, Ecuadornak meg 4-3 és a több lőtt gól számít2-t kellTocaazért csak rúgnak még egyet a svájciak, mert akkor belefér nekik az egygólos ecuadori győzelemShilkorSzerintem nem is az a rész a neccesebb 😀az 5-1 is jó a másikon 😀ShilkorÉn 3-0 ,6-0ra gondoltam, mert azt hittem egymás elleni hamarabb van, ha 4-0 kell akkor a másikon elég az 5-0 😀TocaSzerintem még a 4-0 4-0 is kevés, mert akkor svájc meg a franciék is 6-6 pont meg 8-6 8-6 gólok, de egymás ellen meg franciák győztek.Sixo674 kell, mert 3-nál a franciáknak van több lőtt góljukShilkorElég a 3-0 😛Tocabtw franciák még kieshetnek valahogy?Dexxter TailorHa 6:0ra kikapnak és 0:6 Svájc akkor igencsaba92
Nekem gyanús hogy a Franciák a végén összehoznak Ecuadornak egy góltToca
több mint 10 éve
anyád shakira mekkora gólt lőttDexxter Tailorcsaládból legalább ő tud focizni akkor ha már piquenek nem megy 😊
több mint 10 éve
28 év alatt talán, de nem 2 év múlva, az is valószínű :pMaradjunk annyiban, hogy annyi esélye van mint nekünk kijutni rendezés nélkül EB-re vagy VB-re a következő 28 évben 😛dandeEz pusztán nem igaz, eb-re még ilyen fogalmatlan kapitánnyal is bőven van sansz az új, 24 csapatos rendszerbenbaggio