Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
hülye hondurasi 5 méterre egyedül fejel, bele a kapusbaNB2Ezt Zsiru is tudja
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Remélem kiesnek a rákba Nigéria ellen ezek a csigazabálók
több mint 10 éve
kronikk
237
Vizsgálják meg ezt a kapust a meccs után, tuti mágnes van nála... ilyen nincs a világon
több mint 10 éve
A banánzabáló miért néz el majdnem mindent a franciáknak?ThundersNFLmegy neki is a mixe...
több mint 10 éve
A banánzabáló miért néz el majdnem mindent a franciáknak?ThundersNFLmert túl egyértelmű esetek. nagyon szeret váratlant húzni
több mint 10 éve
nincs több cseréjük?😊mind a két hátralévő perc😀
kapus nélkül durva lenne 😊NB2
több mint 10 éve
JéBé
7 035
A banánzabáló miért néz el majdnem mindent a franciáknak?ThundersNFLtesók
több mint 10 éve
A banánzabáló miért néz el majdnem mindent a franciáknak?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
rettentőenirigykedsz, hogy Indinek nincs focicsapata, mi?😊NB2hülye hondurasi 5 méterre egyedül fejel, bele a kapusbaNB2látszik, hogy New Englandben játszikHöri
több mint 10 éve
irigykedsz, hogy Indinek nincs focicsapata, mi?😊hülye hondurasi 5 méterre egyedül fejel, bele a kapusbaNB2látszik, hogy New Englandben játszikHöri
több mint 10 éve
kronikk
237
meg az egymás elleni is nekik jóSimán jó még mindig Ecuadornak az 1-0baggioTöbb lőtt góllal svájc menne nem?Sixo67
több mint 10 éve
Simán jó még mindig Ecuadornak az 1-0baggiomár nem, mert 3-mal vezet Svájc
több mint 10 éve
Simán jó még mindig Ecuadornak az 1-0baggioTöbb lőtt góllal svájc menne nem?
több mint 10 éve
Simán jó még mindig Ecuadornak az 1-0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
James007
1 858
Ezek a franciák hihetetlenek mindent belerúgnak a kapusba vagy benne van mágnes....csaba92pont ezt akartam írni, hogy milyen pontosan céloznak 😊
több mint 10 éve
Ez ebben az országban nem szokatlan.Azóta visszavették, jelenleg pl. ő is tagja a játékosok eltiltását tárgyaló fegyelmi testületnek, szóval nem heppiend a sztoribaggioKöszönöm a pontosítást, arra viszont határozottan emlékszek, hogy másnap ki is rúgták az MLSZ-ből 😀empty taxi"olyanok fociznak nálunk, akik még le sem jöttek a fáról"Kedvenc szőke sziklánknak is volt egy ilyen aranyköpése élőben a zuhanyhíradóban.empty taximeg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemDexxter Tailorki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
menjen vissza AfrikábaNB2
ismersz, nem vagyok az a kötözködős, de klasszikust csak szó szerint 😀berger90
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kronikk
237
Ezek a franciák hihetetlenek mindent belerúgnak a kapusba vagy benne van mágnes....
több mint 10 éve
Pogba olyan a 2. félidőben mint Leslie Nilsen a csupasz pisztolyban, amihez nyúl elbaszódik egyből 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ecuador 10 emberrel veszélyesebb, mint a franciák 3 csatárral...
több mint 10 éve
Azóta visszavették, jelenleg pl. ő is tagja a játékosok eltiltását tárgyaló fegyelmi testületnek, szóval nem heppiend a sztoriKöszönöm a pontosítást, arra viszont határozottan emlékszek, hogy másnap ki is rúgták az MLSZ-ből 😀empty taxi"olyanok fociznak nálunk, akik még le sem jöttek a fáról"Kedvenc szőke sziklánknak is volt egy ilyen aranyköpése élőben a zuhanyhíradóban.empty taximeg másszanak vissza a fára, de én csak taktikus sándort idézemDexxter Tailorki ez a vadbarom csoki bíró???Banánt zabálni!ThundersNFL
menjen vissza AfrikábaNB2
ismersz, nem vagyok az a kötözködős, de klasszikust csak szó szerint 😀berger90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor Suarez kell nekik.Nekem annyira nem kell, de valakinek Madridban nagyon fáj rá a foga.TocaPogba bazdmeg ezért vegyünk meg?Nem adjuk el!Sixo67
Mondjuk csökkenti az értékét rendesen 😊Toca
több mint 10 éve
hülye hondurasi 5 méterre egyedül fejel, bele a kapusbaNB2látszik, hogy New Englandben játszik
több mint 10 éve
Radó?😀Nekem annyira nem kell, de valakinek Madridban nagyon fáj rá a foga.TocaMadridban kire nem fáj a fog? 😀 de komolyan...lol