Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
az alacsonyabb odds még elmegy, de egy bet365-höz képest sehol nincs a kínálat és olyan bugos az egész oldal, h nem egy élő fogadásom ment el rajta 😀Mi a baj egyébként a tippmixpróval? Én se használtam eddig előítéleteim miatt, de jók voltak a VB-s ajánlataik, így regisztráltam, hátha összejön, de én elégedett vagyok vele ráadásul csak mínusz 100 Ft-ban vagyok, ami egy ilyen VB-n nem is rossz. 😀JugheadMelyik oldalon toljátok a fogadást?ThundersNFLcsak a tippmixpró 😀😀 bet365 amúgyDexxter Tailor
több mint 10 éve
hát elvileg alacsonyabb odds, kisebb választék (NCAA-t például ne is keress benne).Mi a baj egyébként a tippmixpróval? Én se használtam eddig előítéleteim miatt, de jók voltak a VB-s ajánlataik, így regisztráltam, hátha összejön, de én elégedett vagyok vele ráadásul csak mínusz 100 Ft-ban vagyok, ami egy ilyen VB-n nem is rossz. 😀JugheadMelyik oldalon toljátok a fogadást?ThundersNFLcsak a tippmixpró 😀😀 bet365 amúgyDexxter Tailor
az egyetlen előnye, hogy a NAV soha nem fog miatta elővenni, mert a nyereményadót ugye eleve levontnak tekintik (gondolom részben ezért is alacsonyabb az odds).
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Az uruguayi csatár halhatatlan lett, alig egy nap telt el vb-harapása óta, már a híres Pac Man-játék átíratát is neki dedikálták. Suáreznek csak falni kell, miközben piros lapot mutató bírók elől menekül. Ha elkapják, olyan szájkosarat kap, mint Hannibal Lecter.: bitemangame.com/ (Cardinalis: 5070 pont :cool: )(ha esetleg még nem futottatok volna belé: sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/pp/ )
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Jughead
5 220
Mi a baj egyébként a tippmixpróval? Én se használtam eddig előítéleteim miatt, de jók voltak a VB-s ajánlataik, így regisztráltam, hátha összejön, de én elégedett vagyok vele ráadásul csak mínusz 100 Ft-ban vagyok, ami egy ilyen VB-n nem is rossz. 😀Melyik oldalon toljátok a fogadást?ThundersNFLcsak a tippmixpró 😀😀 bet365 amúgyDexxter Tailor
több mint 10 éve
Csak le kell szaroznom, és lő egyet megint nyugi 😉Úgy tele lett a faszom ezekkel az elmúlt három napokban bekövetkezett oltári kamu eredményekkel hogy toltam egy all-int holnap a belgákra. Yolo.HanniLókaka majd xarban hagy, de az Eredeti kihúz belőleThundersNFL
több mint 10 éve
Melyik oldalon toljátok a fogadást?ThundersNFLcsak a tippmixpró 😀😀 bet365 amúgy
több mint 10 éve
Azok is pont a 8k -s szelvényem kúrták el 😀Pogbát? 😀De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...HanniMeg van kit utálok innentől a legjobban 😀Toca
franciák most egy az egybe brazil-mexikót toltak, 4 méterről vagy 3-szor telibefejelték a kapust.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
ha játszanak egyáltalán.Úgy tele lett a faszom ezekkel az elmúlt három napokban bekövetkezett oltári kamu eredményekkel hogy toltam egy all-int holnap a belgákra. Yolo.HanniLókaka majd xarban hagy, de az Eredeti kihúz belőleThundersNFL
több mint 10 éve
Melyik oldalon toljátok a fogadást?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Rasszista állatok 😀Pogbát? 😀De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...HanniMeg van kit utálok innentől a legjobban 😀Toca
franciák most egy az egybe brazil-mexikót toltak, 4 méterről vagy 3-szor telibefejelték a kapust.eaglesmcnabb
Draft
több mint 10 éve
Pogbát? 😀De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...HanniMeg van kit utálok innentől a legjobban 😀Toca
franciák most egy az egybe brazil-mexikót toltak, 4 méterről vagy 3-szor telibefejelték a kapust.
Benzemát nem szidnám, adott vagy 3 gólpaszt, abból kettőt pogbának de ma a létező összes ecuadorit telibelőtte aki csak blokkolni akart. Reggelig játszottak volna se lőttek volna gólt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Úgy tele lett a faszom ezekkel az elmúlt három napokban bekövetkezett oltári kamu eredményekkel hogy toltam egy all-int holnap a belgákra. Yolo.HanniLókaka majd xarban hagy, de az Eredeti kihúz belőle
Draft
több mint 10 éve
Sejtettem én hogy Valbuena itt a mágus a középpályán, ma azért látszott is rendesen.Benzema meg tavalyi formát hozta.
Nem jó ám annyi fekát szabadjára ereszteni a középpályán, Schneiderlin meg egyelőre még nem tényező ilyen szinten.
Elég alibi meccs volt.eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Úgy tele lett a faszom ezekkel az elmúlt három napokban bekövetkezett oltári kamu eredményekkel hogy toltam egy all-int holnap a belgákra. Yolo.HanniHajrá, én ma toltam Svájcra az jött 😀 Persze egy régebbi szelvény a Franciákkal azért még leszopatott
több mint 10 éve
Sejtettem én hogy Valbuena itt a mágus a középpályán, ma azért látszott is rendesen. Nem jó ám annyi fekát szabadjára ereszteni a középpályán, Schneiderlin meg egyelőre még nem tényező ilyen szinten.
Elég alibi meccs volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Úgy tele lett a faszom ezekkel az elmúlt három napokban bekövetkezett oltári kamu eredményekkel hogy toltam egy all-int holnap a belgákra. Yolo.
több mint 10 éve
De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...HanniA következő meccsre underdog szerepre készülnek
Draft
több mint 10 éve
De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...HanniMeg van kit utálok innentől a legjobban 😀
több mint 10 éve
Elismerem, hogy túlzó volt a kiállítás, de Ecuador kikapott Svájctól és az első félidőben sem tudott gólt lőni, pedig akkor láthatóan motiválatlanok voltak a franciák.
több mint 10 éve
Jó meccs volt ez fantasy szempontból: Shaqiri 20 pont, Lichtsteiner 15, kár hogy a gyökér csigazabálók lemészárolták Von Bergent, ő is hozott volna vagy 10-et.
több mint 10 éve
De hogy ezek a pöcs franciák ma direkt basztak el mindent az tuti...
több mint 10 éve
Ja akkor tényleg Benzema gólján múlikMeg volt azért még egy könyökös is, így kell ezt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal