Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha marad 1-0, és Ghána nyer 2-1-re akkor ők mennek tovább, jól látom?
több mint 10 éve
Ja. Szép termés. Még Klosenak kéne ma egyszer betalálnia.Szééééééééééééééééééééééééééééééép. Müller is 4 gólos.iktriadÖsszességében pedig már 9-nél jár. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
szerintem a jenkik találnak egy gólt az uccsó 5 percben, a németek meg nem fogják kihajtani magukat most már
több mint 10 éve
Szééééééééééééééééééééééééééééééép. Müller is 4 gólos.iktriadÖsszességében pedig már 9-nél jár. 😀
több mint 10 éve
németek nem erőltetik túl a dolgot, ők meglőtték azt az egyet amiért őket nem szólhatják meg, de ha akarnának, lőhetnének még 2-3 is simánpersze ha összejön, összejön, de az látszik, hogy a németek úgy vannak vele, döntsék el a másik meccsen
több mint 10 éve
ez a Team USA mekkora egy viccpeteya tokosok is azok, mégis továbbjutnak mindig..... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Váltották az amcsik. Már amerikaifocit játszanak.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ez Pepe gólja lett volna, ő nem fogott senkit
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
1.83-as szorzón tettem meg h az 1. gólt a németek lövik, ajándék :p
több mint 10 éve
Szééééééééééééééééééééééééééééééép. Müller is 4 gólos.
több mint 10 éve
Má megint Müller😊
több mint 10 éve
Ah, majdnem ott volt a 16.
több mint 10 éve
Stez készülhet, jön Klose 😊NB2Miro az én nagy kedvencem, hé!
több mint 10 éve
Stez készülhet, jön Klose 😊
több mint 10 éve
Mezei megint össze van zavarodva. Pepét emlegeti és pestről instruálják.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
na ezt a ghánai öngólt nézzétek meg, hatalmas 😀Hall Of Greenvédhetetlen bepattanó 😊
több mint 10 éve
Jó lenne, ha végre kiesnének az amerikaiak, mert nincs kedvem kedvenc college football szakértőim hülyeségeit twitteren tovább olvasni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Látszik h nem néztek mennyeit, akkor tudnátok menczer mennyire fantasztikus... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
NeeeeeeeeEgyébként csak nekem van hiányérzetem arról h MT egy büdös szót nem szólt eddig arról h Jones és Johnson Németországban nevelkedett és utánpótlás-válogatott is volt (sőt Jones barátságos meccsen a német nagyválogatottban is szerepelt)?empty taxiNem, de már megszoktuk, hogy ilyenek nem kerülnek szóba. Azt hiszem ez a manus volt, aki a múltkori német meccsen kb 10 perc után hozta szóba, hogy Klose avval beérte Ronaldót az örökranglistán...iktriad
több mint 10 éve
Egyébként csak nekem van hiányérzetem arról h MT egy büdös szót nem szólt eddig arról h Jones és Johnson Németországban nevelkedett és utánpótlás-válogatott is volt (sőt Jones barátságos meccsen a német nagyválogatottban is szerepelt)?empty taxiNem, de már megszoktuk, hogy ilyenek nem kerülnek szóba. Azt hiszem ez a manus volt, aki a múltkori német meccsen kb 10 perc után hozta szóba, hogy Klose avval beérte Ronaldót az örökranglistán...