Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Kiégtem. 😀scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/l/t1.0-9/p526x296/10298931_699060746827205_309768892306007925_n.jpg
több mint 10 éve
😀 Hmmm, akkor az Index megint kurvára hazudik. 😀106. perc? 94. volt az, hosszabb ápolás volt, mert az egyik Nigériainak valószínűleg eltört a kezecsaba92Most értem haza, nézem az eredményeket. Rövid összefoglalót kaphatok? Főleg az érdekel hogy Höriék hogy rúgtak 3 gólt.HanniDettó. 😀
Argentin meccset miért a 106. percben fújta le a bíró?Vrijbloed
több mint 10 éve
kronikk
237
106. perc? 94. volt az, hosszabb ápolás volt, mert az egyik Nigériainak valószínűleg eltört a kezeMost értem haza, nézem az eredményeket. Rövid összefoglalót kaphatok? Főleg az érdekel hogy Höriék hogy rúgtak 3 gólt.HanniDettó. 😀
Argentin meccset miért a 106. percben fújta le a bíró?Vrijbloed
több mint 10 éve
Most értem haza, nézem az eredményeket. Rövid összefoglalót kaphatok? Főleg az érdekel hogy Höriék hogy rúgtak 3 gólt.HanniDettó. 😀
Argentin meccset miért a 106. percben fújta le a bíró?
több mint 10 éve
A kiesett csapatok fanjai választhatnak 2. csapatot? (gondolom, mindenki drukkol továbbra is valakinek... 😊) Azaz javaslom, hogy akár dőlt betűvel kerülhessünk "egy osztállyal feljebb"...Ne csak az áthúzott nevek legyenek már! 😀 (persze, azok is maradjanak! Tiszteletben tartva a későbbi világbajnokra élből voksolókat! 😉)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Most értem haza, nézem az eredményeket. Rövid összefoglalót kaphatok? Főleg az érdekel hogy Höriék hogy rúgtak 3 gólt.
több mint 10 éve
kronikk
237
Svájcban újra Drmic az ék, és Schär is megkapja a bizalmat Stocker helyett.Még nem estek ki, csak matematikai esélyük van 😉
Bengalio, Lichtsteiner Schar, Djourou, Rodriguez; Inler, Xhaka, Behrami, Shaqiri; Mehmedi, Drmic
Honduras hiába esett ki, nem állnak be a cserék.Höri
több mint 10 éve
Svájcban újra Drmic az ék, és Schär is megkapja a bizalmat Stocker helyett.Bengalio, Lichtsteiner Schar, Djourou, Rodriguez; Inler, Xhaka, Behrami, Shaqiri; Mehmedi, Drmic
Honduras hiába esett ki, nem állnak be a cserék.
több mint 10 éve
a franicáknál visszatér a kezdőbe Pogba és Griezmann, kikerült Giroud, Valbuena és Varane , debütál SchneiderlinKezdő: Lloris; Sagna, Koscielny, Sakho, Digne; Pogba, Schneiderlin, Matuidi; Sissoko, Benzema, Griezman
több mint 10 éve
lucy liu
314
mérei felvetette, hogy az argentínok elérték a céljukat, elkerülték a franciákat. szélesi reakciója: "ez így van, láttuk ugye a nigériai játékosokat a mérkőzés előtt imádkozni, ugye. hogy ezért imádkoztak-e vagy pedig a győzelemért... valószínű, hogy nagy falattal találkoznak és lehet, hogy az is lesz, nagy falat majd brazília, úgyhogy ez az eredmény nem, nem valószínű, hogy jó lesz számukra"
több mint 10 éve
Hát kapja be a Mérei még az egész M1. Az utolsó gólt pont nem láttam erre mit nem ismételnek? Bezzeg a szagértők okoskodására volt idő.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Mondjuk ez a lesszabály elég kérdéses számomra így, a támadójáték támogatása egy dolog, de nekem visszatetsző, hogy a gólszerző kilométeres nagy lesen volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ma ilyen dupla gólok napja van 😊
több mint 10 éve
Na megesik az a szégyen Iránnal, hogy ők lesznek a vb egyetlen rúgott gól nélküli csapata?baggioNem😊
több mint 10 éve
Ahhoz képest , hogy az első két gól után mennyire leült az egész meccs,már-már unalomba torkolt, így a végére megint beindultak a csapatok.
több mint 10 éve
Besic értelmetlen sárga, Querioz meg akarja verniHöriNem értelmetlen, csak nem látod át a zsenijét
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Pjanic bazzeg, remélem boldogok vagytok a provokálás után :pEgy játékos, akinek csapata kiesett tegnap. 😀Schleck(2) PrajnicHöriaz ki? 😀lol
több mint 10 éve
Egy játékos, akinek csapata kiesett tegnap. 😀(2) PrajnicHöriaz ki? 😀lol
több mint 10 éve
Na megesik az a szégyen Iránnal, hogy ők lesznek a vb egyetlen rúgott gól nélküli csapata?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
remélem Courtoist nem fogják pihentetni mert ez a 2 kapott gól túl sok Zselétől.
több mint 10 éve
Ez mi, onazi lövése eltörte babatunde karját... 😮
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
volt vagy 7 lövőhelyzet de toltak rajta még egyet mindig vagy beálltak egymás elé 😀