Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Höri örülhet, vezet Bosnyákia
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Olyant szerintem ne várj tőle.Érdemlegeset gondoltam 😀 Folyton annyit látok, hogy addig megy a támadás míg hozzá nem kerül a labdaTocaAguero csinált már valamit a VB-n?TocaHa jól láttam, most volt egy beadása, de gundi lemessizte.Sixo67
több mint 10 éve
Agüero csak após miatt van ott....Tevez miatt bekaphatják!
CARLOS AZ ISTEN !!!
több mint 10 éve
kronikk
237
Gundi meg van fázva vagy másnapos?NB2Ott tél van, így én a megfázásra tippelek 😀 annyit utaztak, hogy inni sincs idejük xD (de azért sajnálni nem fogom őket 😊)
több mint 10 éve
Érdemlegeset gondoltam 😀 Folyton annyit látok, hogy addig megy a támadás míg hozzá nem kerül a labdaAguero csinált már valamit a VB-n?TocaHa jól láttam, most volt egy beadása, de gundi lemessizte.Sixo67
több mint 10 éve
Aguero csinált már valamit a VB-n?TocaHa jól láttam, most volt egy beadása, de gundi lemessizte.
több mint 10 éve
csiNalt, engem idegesìt halálra fantasyban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gundi meg van fázva vagy másnapos?
több mint 10 éve
Aguero csinált már valamit a VB-n?
több mint 10 éve
Haghighi fekete cipőben véd!Hörimeg egy kiló hajzselében
több mint 10 éve
Ó bazzeg nem is gól, zuhan a színvonal
több mint 10 éve
Am moses miért nem fér be ebbe a cudar erős nigériai csapatba?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Be akartam írni hogy végre nem a 90. percig kell aggódnom az Argentin win-hez erre 😀
több mint 10 éve
Na ez elkezdődött..... XD
több mint 10 éve
mi történt? én amazt nézem nyilvánHörikipattanót bevágta Messi a léc alá. Majd Nigéria egyenlített is. Mert Jó ez a VB
több mint 10 éve
Az első 10 percre gondoltam. 😊Én nem számítok sok gólra az argentin meccsen (2?).danylyaz már most megvan 😀NB2
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
dimaría direkt kapufára rúgta, h messi közelebb lépjen neymarhoz :p
több mint 10 éve
kronikk
237
Szóltam a srácoknak, hogy a 3 gól gyorsan meglegyen, hogy ne izguljak 😊
több mint 10 éve
A félidőt X-be vettem. 😊Szép volt ez a Musa gól. (Y)
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
booo, tipszmikszelő argentínok 😀
több mint 10 éve
SZerencsétlen nigériai kapus. Szerk.: Mi van itt????????? Máris X. 😀😀😀