Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Jughead
5 221
Az azért parádés, hogy az első gólnál kb másról se beszélgetnek csak Messi zsenialitásáról, mert nem rúgta bele egyik védőbe se, hanem belőtte. Most vagy ők várnak keveset Messitől, vagy kicsit túlságosan is belezúgtak. 😀 Félre ne értesetek jól játszik nagyon, de az a gól azért nehogy már akkora csoda legyen...
több mint 10 éve
Az első gólt most látom csak, a kapus nagyon lepkézett az első lövésnél.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a szabadrúgás az oldschool sorfalállítás miatt igen könnyű gól volt, ha a kapusok úgy állítanák fel a sorfalat, hogy középen 2-3 méteres rést hagynak, az ilyen helyzetekből ritkán születne gól, ez is egy egyszerű védés lett volna, ha időben indul el rá a kapus. Persze a támadó csapat odaállíthat embereket a résbe, de akkor meg a beadás veszélye hárul el.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Egy szóval sem mondtam hogy ahhoz gólözön kell. Arra akartam kilyukadni hogy 2004-ben és 2006-ban is elsősorban a bivalyerős védelme miatt nyert a győztes, ilyen téren nem történt nagy előrelépés.eaglesmcnabbÍgy jogos, de úgy fogalmaztál, mintha egy erős védelemre épülő csapat alsóbbrendű lenne, ami soccerben is ugyanannyira igaz, mint az igazi fociban 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Messi másodszor is beköszönt! 8)
több mint 10 éve
Amúgy eddig az összes argentín gólt Messi szerezte. (kivéve a bosnyák öngólt)csaba92ott is ő adta a gólpasszt
több mint 10 éve
csak aakkor már inkább a fideszfideszMessiDexxter Tailor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mind2szer ugyanoda rúgta kb.Sixo678 éves fiammal nézzük. ua mondta! 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
kronikk
237
Amúgy eddig az összes argentín gólt Messi szerezte. (kivéve a bosnyák öngólt)
több mint 10 éve
csak a több mint 10 éve
Messi megunta hogy jó a Barcában, idén a válogatottat választotta.
több mint 10 éve
Most hiába rikácsolt most a kapus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Attól hogy áramszedői lennének a nagyinak még nem lenne villamos 😀ha megadta volna az a birka újzélandi a gólt nigéria ellen, most bosznia állna továbbjutásraHöriés ha a nagyanyámnak áramszedői lennének, ő lenne a 2-es villamosDexxter Tailor
több mint 10 éve
ötletes riposztot kapsz tőlem:ha megadta volna az a birka újzélandi a gólt nigéria ellen, most bosznia állna továbbjutásraHöriés ha a nagyanyámnak áramszedői lennének, ő lenne a 2-es villamosDexxter Tailor
kapd be
több mint 10 éve
ha megadta volna az a birka újzélandi a gólt nigéria ellen, most bosznia állna továbbjutásraHöriés ha a nagyanyámnak áramszedői lennének, ő lenne a 2-es villamos
több mint 10 éve
ha megadta volna az a birka újzélandi a gólt nigéria ellen, most bosznia állna továbbjutásra
több mint 10 éve
Ez lehetett volna jó meccs ha nem rögtön verik a zűdek a gólt, így viszont uncsiii
több mint 10 éve
Vajon melyik olaj dràgább az Iráni vagy a Nigériai?
több mint 10 éve
Boritékolható, hogy a bosnyákok simán ütik Iránt, miután kiejtette őket a UEMAFFIA
több mint 10 éve
nem tudja megadni a saját góljait sajnosDzeko hibátlan lövésHöriVégre csinált vmit, egész vb alatt 3 -3 pontokat kaptam utána fantasyben.Sixo67
több mint 10 éve
keresztlécet rúgott irán erre mutatják a gólvonal technológiát 😀 nem volt benn, meglepő
több mint 10 éve
Dzeko hibátlan lövésHöriVégre csinált vmit, egész vb alatt 3 -3 pontokat kaptam utána fantasyben.