Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Punter.
több mint 10 éve
kronikk
237
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Végül is csak 6 éve vonult vissza 😀*Pauleta kedveli eztmustaineAzért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráérHöri
több mint 10 éve
Cr hajában az egy hetes, felismertem!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
*Pauleta kedveli eztAzért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráérHöri
több mint 10 éve
Azért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráér
több mint 10 éve
kronikk
237
Azért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"eder jött akk isempty taxiTényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?csaba92Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 10 éve
Cr hajával mi van? Megtámadta Zorro? 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Eddig sem értettem mire fel sztárolják a portugálokat, ma sem győztek meg
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
eder jött akk isTényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?csaba92Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kronikk
237
Tényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 10 éve
Múltkor az Almeida volt.Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Áhh, Mező... sajnálni tudom csak.
több mint 10 éve
Meleg helyzet MDnél: "jól néz ki Klinsmann ebben a pulcsiban".
több mint 10 éve
az korrekt tackle volt amit a portugál gyerek nyomott 😊
több mint 10 éve
klinsmann ebben a pulcsiban... 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Amúgy CöRöt múltkor kifütyülték, ma meg éljenzik... Kiérte ezeket
több mint 10 éve
neki a legjobb a csapatban a +/- mutatójaÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 10 éve
kronikk
237
Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀
több mint 10 éve
Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriBiztos volt Derrick Harveynál venni pár leckét a fekete mágiából.
több mint 10 éve
Meireles rögtön megpróbálta eljátszani, hogy milyen durván pofán baszták, hátha kiállítják az amit.
több mint 10 éve
Meirelesnek megsérült a szakálla...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀