Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Punter.
több mint 11 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀
több mint 11 éve
Végül is csak 6 éve vonult vissza 😀*Pauleta kedveli eztmustaineAzért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráérHöri
több mint 11 éve
Cr hajában az egy hetes, felismertem!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
*Pauleta kedveli eztAzért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráérHöri
több mint 11 éve
Azért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráér
több mint 11 éve
Azért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"eder jött akk isempty taxiTényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?csaba92Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 11 éve
Cr hajával mi van? Megtámadta Zorro? 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Eddig sem értettem mire fel sztárolják a portugálokat, ma sem győztek meg

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Dempsey fly route-okat fut
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
eder jött akk isTényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?csaba92Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tényleg. Postiga jött a helyére nem? vagy akkor Eder jött a helyére?Múltkor az Almeida volt.SchleckÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 11 éve
Múltkor az Almeida volt.Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Áhh, Mező... sajnálni tudom csak.
több mint 11 éve
Meleg helyzet MDnél: "jól néz ki Klinsmann ebben a pulcsiban".
több mint 11 éve
az korrekt tackle volt amit a portugál gyerek nyomott 😊
több mint 11 éve
klinsmann ebben a pulcsiban... 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Amúgy CöRöt múltkor kifütyülték, ma meg éljenzik... Kiérte ezeket
több mint 11 éve
neki a legjobb a csapatban a +/- mutatójaÉder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀csaba92
több mint 11 éve
Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriPostiga eddig kétszer nyomott Diego Costa stylet 😀
több mint 11 éve
Éder nagy vudu mágus, mindig hamar pályára kerül 😀HöriBiztos volt Derrick Harveynál venni pár leckét a fekete mágiából.
több mint 11 éve
Meireles rögtön megpróbálta eljátszani, hogy milyen durván pofán baszták, hátha kiállítják az amit.
több mint 11 éve
Meirelesnek megsérült a szakálla...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀