Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha egy ilyen kapusa lett volna spanyoloknak
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
öreg kapus nem vén kapus
több mint 10 éve
kronikk
237
Sorfalnak egy ember is elég 😀
több mint 10 éve
nagyon gyenge ez a portugál csapat, a védelemben bármikor benne van a gól, nagyon hiányzik innen Pepe és Coentrao. Egyetlen pozitívum, hogy Beto jelenléte valamelyest megnyugtató, de elég forró lesz a pite itt még.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
kronikk
237
Abban biztos vagyok én is 😀 Kiváncsi vagyok, hogy hoz e még egy olyan napot a mexikói kapusHolnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Gól.Stez
több mint 10 éve
Altidore sérülése kiherélte a támadójátékot sajna. Nem érzem a gólt a csapatban. Ne legyen igazam...BazzaniHa nincs AlTiDore, nincs jenki TD?
Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Mexican Standoff.
több mint 10 éve
CR kapura rúgta a labda visszaadásánál, micsoda szemét 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Viva la Mehikó 😊 amúgy X
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Gól.
több mint 10 éve
2. gól: USA - 2.62Dexxter TailorNekem 3-as oddson van egy 2,5 underem. Ilyenkor olyan lassan pörögnek a percek 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?
több mint 10 éve
Altidore sérülése kiherélte a támadójátékot sajna. Nem érzem a gólt a csapatban. Ne legyen igazam...
több mint 10 éve
Én meg eddig azt hittem Henne fan. 😕Cr hajában az egy hetes, felismertem!!!empty taxiEzzel adja az amerikaiak tudtára, hogy ő bizony Kaepernick fan 😀Chargers LT
több mint 10 éve
Cr hajában az egy hetes, felismertem!!!empty taxiEzzel adja az amerikaiak tudtára, hogy ő bizony Kaepernick fan 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
2. gól: USA - 2.62
több mint 10 éve
CheerleaderAmúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92mascotHöri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Romo is, minden év végén egy műtétet.Cé azért néha nyer is valamit.iktriadAmúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Romo poszton, mert mindkettő szeret szopni.Stez
több mint 10 éve
kronikk
237
Lehet Stez a magánéletére gondolt 😀Cé azért néha nyer is valamit.iktriadAmúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Romo poszton, mert mindkettő szeret szopni.Stez
több mint 10 éve
Cé azért néha nyer is valamit.Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Romo poszton, mert mindkettő szeret szopni.Stez
több mint 10 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92mascot
több mint 10 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92Romo poszton, mert mindkettő szeret szopni.
több mint 10 éve
Amúgy szerintetek CR7 milyen poszton lenne NFL-ben? Én WRet mondanék, mert láttam, hogy a labda nem áll jól a kezében, amikor QB akart lenni 😀csaba92kicker
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
akkor Zé Luís, ha nem zöld-foki szigetekiVégül is csak 6 éve vonult vissza 😀csaba92*Pauleta kedveli eztmustaineAzért az köszi, hogy 3ból 2 center out az "alapszakaszra"csaba92Nuno Gomes ráérHöri